18

Иван Анисий :

преди 5 месеца

Мдаааа, "дъщерните дружества на глобални корпорации - ще бъдат засегнати..."Важно е да не засегнете милионерите!!!А бедните "да го д0хат", налЕ? Що не си йеб................................................................

17

Бай Дрън

преди 5 месеца

Данък 100%, ако имаш доход 100к на месец. Тоест, вземат ти всичко. Така ще се оправим. А ако криеш, пандиз 20 години.

16

Анонимен

преди 5 месеца

Махнете ги 15 % и нека е 0 % и всички ще имат фирми. за да не плащат.

15

Анонимен

преди 5 месеца

УНСС - УТРЕ НОСЕТЕ СЪОТВЕТНАТА СУМА

14

УНСС - Карл Маркс

преди 5 месеца

Това е най-големият бастион на ДС!

13

Анонимен

преди 5 месеца

Страната и сега е привлекателна само за далавераджии и измамници. Крадеш 10 милиона от еврофондове, плащаш си 10процента и никой не може да те барне.Що пара се изпра в Бг а народа гладува ли гладува.Прогресивен данък до 40-50% за доходи на 100К на година!!

12

Банкеръ

преди 5 месеца

Работим бавно,скъпо и качествено.Всеки предприемач трябва да се научи да плаща и на държавата и на работниците си ако не да отива другаде.

11

Тем паче

преди 5 месеца

Ниски заплати и 10% данък. Всички гръцки фирми трябваше да са в България. Ама йок. Т по си стоят в Гърция.

10

Ади бе

преди 5 месеца

В Гърция корпоративният данък е намален до 22%, а данъкът за кредитните институции остава 29%. При 10% данък да се бяха изнесли всички в България. Платено финансово куче, а не експерт.

9

Анонимен

преди 5 месеца

Естествено пп спецовете се обадиха, че данъка изтичал :))). Преди да се пишат откровени глупости и дезинформация е добре да се прочете какво е т.нар. спогодба за избягване на двойното данъчно облагане. Иначе сте само тесни специалисти

8

Германец

преди 5 месеца

Само с ниски цени ли можете да се конкурирате? Бъдете сигурни, че някъде по света ще се намери някоя още по-измекярска държава, която да ви подбие цените.

7

Анонимен

преди 5 месеца

Да напомня на упражняващите се "политици" и "финансисти" на принципа проба грешка. Първо бг е малка държава с малка икономика. Второ все още не сме част от Шенген и еврозоната. Трето махнем ли само едни 20 000 скъпоплатени работни места всичко рухва. Другите няма да имат откъде да платят данък сгради, а тия с многото апартаменти просто ще качат наемите. В тоя момент ако искаш да си още на територията или теглиш кредити вече на Мин 10 пр. лихва или плащаш повече.

6

Анонимен

преди 5 месеца

Че кой те кара да го увеличиш на 15%, направи го 12%, все ще е нещо. Фирмите буквално не биха усетили такова увеличение.

5

Анонимен

преди 5 месеца

За мен си е привлекателна, стотици лв на ден заплатка а само си чеша орехите в работно време.

4

Бай Атанас

преди 5 месеца

Що речи?

3

Анонимен

преди 5 месеца

Аахахах айде пепе почвайте да си защитавате некадърниците. Махнем ли IT и няколкото големи оставаме с фирмите на комсомола, ама то кво се учудвам тия платените драскачи сте бивши такива. Все пак и Васко се върна. Всичко е ток. Връщате ни в едни позабравени времена. Браво, политиките ви са невероятни, ежедневно се убеждаваме

2

Анонимен

преди 5 месеца

Аз да попитам - а в момента за кого точно е привлекателна родната ни държава? За перачите на пари ли, защото масово народа ходи да бачка, купонясва и почива навън.

1

Анонимен

преди 5 месеца

На снимката - все едно някакъв проповедника на секта е застанал пред запалени ритуални свещи. И сияние край него ама ...