26

Анонимен

преди 7 месеца

аз спрях да харча, за това имат дупка у бюджета, като озоновата е.

25

Радослав

преди 7 месеца

Анализа показва, че Дуловската е малко бременна от Про100 Киро и Боко е бесен, че някой е заплодил тиквата му без да се допита първо до него. Според анализа на анализаторите Боко са го лъзнали по парапета докато Кирчо е скрепявал интимната сглобка с Дуловската принцеса. Сега тиквон се чуди за какво реално е там след като дори с харема му никой не го бръсне за *** за зеле. Според анализаторите Боко ще се пръсне като презрял пъпеш от яд, че вече не е главната тиква и пълзи преврат в харем гроб.

24

По точно моля

преди 7 месеца

...Анализът показва драстично неизпълнение на приоритетите... Десиславке, може ли по-конкретно. Кажи какво конкретно е драстичното неизпълнение ?

23

check_brains

преди 7 месеца

До Анонимен 24Как по-точно? ГЕРБ се напъваха да има правителство, ПП им казаха - ОК. ГЕРБ ще се оттеглят от правителството и какво ще спечелят? М?

22

Анонимен

преди 7 месеца

Спукана им е работата на ПП

21

Mopcku_

преди 7 месеца

Виж ти :) другарката Атанасова, по-известна в Дуловско като Деси Лесната се сетила, че имало работа за вършене, която именно мутро-олигархичната и крадлива групировка към която принадлежи саботира :)))

20

ПП член

преди 7 месеца

Абе кой ви пита вас за приоритети бе, вие въобще не знаете какви са приоритетите. Позволено ви е само да се съгласявате и да ни крепите. Хи хи хи

19

Радослав

преди 7 месеца

Анализът показва драстично затъпяване в без това простите тикви в лехичка Гроб. Сега баш баш главният тиквон е събрал малките тиквички да ги зарине с тъпизмите си и да им даде "мъдри" насоки как да подскачат като малки бойковчета от махалата и да циврят за по някоя стотинка. Дуловската да не се прави на умна, а да си понася отговорността! Няма такова животно като не коалиция, както няма и малко бременна или умно герберче! Щом сте в интимната сглобка значи сте виновни наравно с партньора ви!

18

Анонимен

преди 7 месеца

Томислав Денков??? Да не го е осиновил Денков?

17

Анонимен

преди 7 месеца

Атанасова, първо си направете анализ що губите подкрепа. И дано видите истинските причини, не да си ги съчинявате, че няма кой да ви повярва.

16

Хм

преди 7 месеца

Ще се похаби Деса с тези парламентарни простотии. Пък става за еване и ще е грехота.

15

Деса Поетеса

преди 7 месеца

Драстично изостава производството на вълна, но важно е устата да е пълна!

14

абе

преди 7 месеца

Няма никакъв смисъл от това театро. Всички в публиката сме наясно, че Боко ще прави каквото му кажат от Посолството. Затова и ГЕРБ започва да си заминава. Този път дъртите им кметове, където бяха що-гозде читави, ги спасиха. Както и страхът на хората от ППДБ. Но ако продължават да се правят на по-улави от улавите, скоро ще усетят и те обичта на матряла.

13

Анонимен

преди 7 месеца

Театър . Заповедта е безпрекословен слугинаж на краварските им господари !!

12

МУТРОС

преди 7 месеца

На тази среща ББ ще им каже какво да правят,уж че обсъждат нещо.Иначе защо нито един мутрафон не изказа свое мнание?Освен скапани магистрали,стадиони,обрасли с плевели по селата,неработещи пречиствателни станции и пр.,друго за 12 г.мутрите нищо не направиха!Какво стана с половин млр.за свлачищата,за язовирите-никой не пита от опозицията и журналята.Да сте чули някога ББ да е напарвил анализ на развитието ни какъвто направи Костов?Няма как защото са некомпететни.

11

Деса Общата

преди 7 месеца

Приоритетите на Деса Общата са да мине през всичкото мъж-депутат в парламата. Ама изостава сериозно от заложените цели. С Даниел Митов удря сериозно на камък ,щото се оказало ,че е на другият тротоар.

10

Kiro

преди 7 месеца

Тая пак ли изпълзя бее

9

Анонимен

преди 7 месеца

герберите за 13 години симулираха, че работят(всъщност си въртяха далаверите), а сега искат от новото правителство да свършат всичко, което те не са успели за 13 години за 3-4 месеца, нагли са

8

Никой

преди 7 месеца

Не пита изпълняват ли се споразуменията с енергетиците е зърнарите. Май не. Май не е изпълнена нито една точка от споразумението с енергетиците със срок 31.10.2023.

7

Анонимен

преди 7 месеца

Борбата между различните кланове на мафията е ожесточена. Какво ни топли това нормалните граждани не е ясно.