87

до 108

преди 6 месеца

BMW 2-ра серия и MB B-Клас са малки градски СЕМЕЙНИ колички. Висок клас, но на супер цена. Има и двойно по-евтини. Например- Клио комби. Друго да кажеш? Да се заядеш? Айде рини там дъното за 3к в склада.

86

до 108

преди 6 месеца

Айде да обясним, че точно "глезените" програмистчета сме с по 2 деца и нагоре. И аз съм "глезено" програмистче. Като искаш 3 деца, значи трябва да имаш ДОХОД да ги изхраниш. А с 3 деца и без пари за смислен голям Евро 6 автомобил си един клошар, на който е редно да му вземат децата.

85

до 104

преди 6 месеца

Имам 2 нови автомобила. Не си задължен за никакво каско. Вече, ако колата е лизингова, естествено, че си задължен да имаш каско. Каското на нов автомобил е с по-нисък процент от стойността му спрямо такъв, по-стар от 4 години. Във сайта на всеки застраховател се вижда процентът. Процентът се определя на база на реалната цена, за която е закупен автомобилът. Вече след всяка година цената и каското падат, но процентът е отново нисък.

84

Анонимен

преди 6 месеца

А когато имаш семейство с три деца, може ли да споделиш как ще ги натикаш в МАЛКИЯ СКРОМЕН ГРАДСКИ АВТОМОБИЛ? Глезените програмистчета без семейства задължения и деца, могат да си угодят на дирниците и да си купят нови коли. НО НЕ ДАВЙТЕ съвети на хората със семейни отговорности как да живеят. Ти като си сам, що не си се натикал в такъв малък градски автомобил а си в джип?

83

Shark

преди 6 месеца

Хората карат стари коли, защото нямат възможност да купят нови. Едва ли има човек, който копнее силно да кара стара бракма. Помислете първо за това, а не как да вкарвате такси и прочее простиИИИ!!!!!!

82

Анонимен

преди 6 месеца

Най-бедните хора в България ровят в отпадаците на по-богатите за да намерят нещо изхвърлено, но което те могат да ползват. Дрехи, обувки, битови уреди.. България е най-бедната държава в ЕС и ползва стоките които богатите държави изхвърлят. Имаме магазини за дрехи втора употреба от ЕС, за битова техника втора употреба , коли втора употреба.. Напълно нормален феномен. България е клошаря на ЕС.

81

500 лв такса ли

преди 6 месеца

Те ги вкарват без да плащат мито и карат копувача да си плати митото.С фактура от европейската автокъща и товарят ако хората с цените на старите то а лет ни от които Европа се отървава те просто немогат да минат европейски тюв или мот гтп преглед който те е бутафорен и корупционен като бг гетепетата на ушевите *** де ра сти.

80

Анонимен

преди 6 месеца

Може ли някой горд собственик на нов автомобил да каже, задължен ли е за периода на гаранцията на автомобила да има автокаско? Коло му е годишната такса за каското?

79

Елементарно Уотсън

преди 6 месеца

Не включва транспорта от Германия, който е минимум 1000 лв. ако е с чужд автовоз.

78

до 101

преди 6 месеца

Естествено, че ще ходиш пеш, като нямаш пари за кола. Колата е ЛУКС, а не необходимост!

77

Анонимен

преди 6 месеца

Защо 500лв. такса, а не 5000?! У нас е твърдо евтино да имаш автомобил. Всеки бачкатор без 2лв. в джоба скача на огромен дизелов немски параход на 10+ години, вместо да купи малък незамърсяващ автомобил за града. Крайно време е в София да престанат да се допускат автомобили без Евро 6. Изобщо, ако живееш в голям град, и нямаш пари за чисто нов градски автомобил, то избщо не знам накъде си тръгнал барабар Петко с мъжете...

76

Анонимен

преди 6 месеца

Ами оди пеш бе"....Извадка от изказване на един български политик...Ние си ги избрахме.240 депутата със скъпи екологични лимузини се разкарват до Боровец на почивка те.И техните деца.Които виждат и се учат Че има *** и глупав народ , който така трябва да се управлява.

75

За промяната

преди 6 месеца

Искам въвеждането на патентен данък на всички хора, които ровят по кофите.

74

Анонимен

преди 6 месеца

,,Ами оди пеш бе"....Извадка от изказване на един български политик...

73

До 94

преди 6 месеца

Тротинетките са супер удобни, ама за зимата не стават.

72

Анонимен

преди 6 месеца

Хората купуват срари коли , защото толкова им е стандарта. Тези, дето могат да си купят ел.коли едва ли имат нужда от субсидия за разхода си. Изобщо......пак некви бла бла бла......

71

Таня

преди 6 месеца

Не знам защо са му на българина тези стари каручки. От тази зима и без това няма да може да влиза в центъра на София с тях. Скоро и в цяла София.

70

Евроатлантик

преди 6 месеца

Бъдещето на транспорта в българските градове е в електрическите тротинетки!

69

СправедливДиктатор

преди 6 месеца

86 Опитахте с не справедлив диктатор комунист а аз съм справедлив диктатор националсоциалист

68

Анонимен

преди 6 месеца

,,Промяната настъпи"!!!..Скъпи граждани...Вие вече сте скъпи...Значи може да си плащате всякакви такси..Например такса ,,добър политик"...Или такса .,,асфалтирсн току що път"...А може би такса...,,истинско мляко'...Или такса ,,истинска българска боза"...хахахаха