167

рихо

преди 5 месеца

Едва ли стойността им е по-висока от 300 лв. Но вносителят вкарва такава кола в гараж, слага ѝ три болта и я продава за 1300 лв. . Само гумите и тенекията за скраб са над 300. И кой продава кола в движение за 1300лв? От къде ги измисляте тия глупости?

166

Бай Дрън

преди 5 месеца

Хаха, тоя откога не си е купувал стара кола :) Заради такива неуки политици сме на това дередже. Какво стана с електромобилите в Ловеч да попитам.

165

Аз съм

преди 5 месеца

Абе как не измислят как да има инвестиции и да имаме заплати с които сами ще искаме да си купуваме нови коли а тия от***епки се чудят как да ни рекетират. Да не мислят че ми е приятно да карам таралясник 10-15 г.

164

Младеж

преди 5 месеца

350000 хиляди годишно си купуват втора ръка коли.Дали,ако имат възможност не биха си купили електрически?Създаването на такъв фонд просто ще намали цената на такива покупатели за които това не е от значение или влияе съвсем малко.Да се вземе от бедния и да се даде на богатия.На това прилича.

163

Анонимен

преди 5 месеца

То и сега има еко такса,но министъра не знае. А къде отиват парите от нея?

162

Армандо

преди 5 месеца

Ами имам два таралясника на газ и толкова ми стигат парите да ги поддържам как с две хиляди да гледам деца и плащам всичко друго и работя здраво в стройтелснвото ами тия хора са самозабравиха като мислят за екологията да вземат да ни дадат по една нова кола на лизинг за по сто лева на месец и ще махнем старите нали а те тия електрическите да видим дали не замърсяват а рециклацията на батериите май става в пустинята на Африка така че да не се .правят на големи еколози .

161

1300

преди 5 месеца

Да ми намери кола за 1300, аз ще си купя 5 броя. В момента читав автомобил за под 10000 няма.!!!!!

160

Анонимен

преди 5 месеца

Що не субсидираш решения, които реално ще намалят замърсяването. Ето, що не раздаваш подаръци за конвертиране на колите на газ. Що да не им намалиш данъците. Отдавна се слагат газови и на дизелови двигатели, но са скъпи за хората, само бизнеса блажи. Що не субсидираш ретрофитване на дизелите с модерни системи за пречистване. Все мерки, които ще дадат колосални позитивни резултати. Експерт ми бил, съветник ми бил, еколог ми бил...загубен в мъглата.

159

Анонимен

преди 5 месеца

Електрокарите НИКОЙ НЕ ГИ ИСКА вече на запад. Продажбите спадат, складовете пълни, произвидителите свалят цените, Тесла се отказват да строят гигафабрика за батерии, Форд спира плановете за производство на електрички, хората в калифорния се връщат към бензина щото ел не е практично и безопасно и тн...но *** още не му е загрял котлона и не е разбрал, че далаверата свърши и ще отшуми до 2030..фонд ще ми прави..Спрете да ни харчите парите за малоумия. Искаме ДЕТСКА БОЛНИЦА във всеки областен град

158

Анонимен

преди 5 месеца

Ще вземаш от бедните, за да раздаваш подаръци на богатите. Кой може да си позволи електрокар освен богатите?Уволнен си.

157

Гумичка за триене

преди 5 месеца

Въпрос към човека с ТРИТЕ БОЛТА!!!! Вкарвам бензинов автомобил на три години на под 100 хиляди километра скраб ли това????? Или дизелов на под 50 хиляди километра ! Единия иска данък върху бакшиша тоя иска мито да плащаме, чакаме Кирил с поредният бисер! Луди жаби братче кво да ги правиш

156

Анонимен

преди 5 месеца

Еми още не мога да проумея какви хора гласуват за тези,но явно много им харесват да ги доят. А доенето тепърва започва.

155

Абе

преди 5 месеца

Много е просто, забранете дизелите над 5 години, затегнете гтптата, махнете всички бусове, камиони и баничарки над 10г на дизел и ще прогледнете точно след месец, точно толкова е лесно

154

Валентин Терзиев

преди 5 месеца

Тоз соц милионер може да си купи нова кола,ние 98% от населението не можем .Що не си е* П*та майна.

153

Охотник

преди 5 месеца

Попов. Я изкарай от заплата, след разходите и две деца 20000 лева. И после ги дай ,за уж екологичен кашон на 10 години. Паркирай го пред блока да го надерат и удрят. Плащай му със същите доходи безумните ремонти. И после ми се обяснявай как да си купуваме самоходни миксери за 50000+ лева. Заради лапачката и на родителите си бихте продали пъпната си връв.

152

Тоз пък

преди 5 месеца

Има си еко такса, тези пъпчивите да си отделят от нея.

151

Робин Хут

преди 5 месеца

С парите на бедните ( х500лв ) , ще финансираме богатите да си купят ел.коли с отстъпки !!!Ай честита ви Промяна и хубава вечер на всички.

150

Истината 1

преди 5 месеца

Какво и слага ли самолетно гориво за да научиш цялата менделеева таблица и 100% е от Поляк с части от Украинец отляти в Чернобил с антифриз и масло от Японско море където плува рибата Луна за да не бута масло и антифриз. Така не имаш кола цял самолет като минеш през зелената зона на Лондон Полицая сам реже камерата. Не само трябва да се забранят старите коли ами нови датчици в градския транспорт трябва да има за ченобиловци и бай *** с риба с миризмата на роми може да се отмирише но това не

149

Киев

преди 5 месеца

От моргата са от 3 до 7 хиляди паунда а ги изкупуват на 100-150 паунда.

148

Истината

преди 5 месеца

В Украйна цената достига на цената на Танк а в БГ 300 лв. ти е капарото и кола няма да видиш и капаро също като го преведеш. Понеже преди теб са 300 ЧСИ и ДСИ и Държавата.