27

дребна работа

преди 6 месеца

българина толкова взема на час,1000 лв,кво му плащаш

26

Майната Ви

преди 6 месеца

До при Тодор ЖивковПри Тодор Живков бях млад специалист - дипломиран инженер с 185 лв заплата! В същото време дъщеря му ходеше на фризор в Париж! И докато те вземаха заеми за да поддържат изкуственото дишане на несъществуващата икономика си живееха като крале! Прочети тук какво казва другаря Петър Младенов за тези неща, защото е комунист и не можеш да го отречеш: https://tribune.bg/bg/politika/ot-arhiva-kak-petar-mladenov-v/

25

Max

преди 6 месеца

Точно колкото Play Station 5

24

Стамат

преди 6 месеца

Защо да давам 1500 лева да празнувам в Прага, като мога да добавя още 1000 и да си изкарам супер във Велинград?

23

Анонимен

преди 6 месеца

Ние с толкова изкарваме месеца

22

Анонимен

преди 6 месеца

Нема начин!

21

Анонимен

преди 6 месеца

До при Тодор Живков, ОК копейко НП, реалносста обаче при овчаря тошо беше, че си мечтаехме да сме зле като гърците. Мизерията в БГ беше на ниво С. Корея.

20

Анонимен

преди 6 месеца

Албания е в пъти по-зле от България, Египет и Тунис също са мизерници всеки проси, останали са им някакви хотели, но те дори не ги поддържат, били са хубави преди мнооого години. Сърбия и Македония е все едно си отишъл на село, а Гърция не се вълнува от НГ, те си празнуват Коледа. Като се завихрят снегове и виелици и народа ще си виси по пътища и аерогари, не благодаря.

19

при Тодор Живков

преди 6 месеца

При Тодор Живков Гърция беше бедна страна в сравнение с България. в Гърция започнаха да живеят нормално когато влязоха в ЕС 1981г и им наляха стотици милиарди, а Гърците ги изхарчиха за живот, и сега още им наливат. А в България спират ТЕЦове и изнасят богатсвата.

18

Анонимен

преди 6 месеца

Някой вика истинските православни. Ха-Ха! В 2023 година!

17

Анонимен

преди 6 месеца

До 1000 лв при съседите и над 1000 лв при нас в България?

16

Анонимен

преди 6 месеца

Всичките съседи са бетер от нас, Турция и Гърция! А да не говорим каква мизерия е в Македония, Сърбия и Румъния, никакви условия за туризъм!Освен географски интерес, не ходете по друга причина!

15

Анонимен

преди 6 месеца

Това е за депутати, чалгарки, мутреси, на най-уютните домашни празници да се щураш по мюсюлмански страни или съседни не си е работа. Нова година сред камили, е що за празник е това. Истинските православни българи знаят как се карат тези празници, за тези суми които искат за един човек, ще направят чудеса.

14

Жалба от прасчо

преди 6 месеца

На коледа пожалете прассеттата - заколете евреи!

13

Анонимен

преди 6 месеца

Едно време правехме купони в къщи и си беше веселба. Сега чакат цяла година и да се размажат на края.

12

Анонимен

преди 6 месеца

До 8 ... Великата " контричка", на Укро Фашисткия режим в Киев Приключи! Те за това си траят! Какво да ти пишат и лъжат??? Путин ще Брани с всички средства Анексираните територии! И няма да мръдне от там!-:) За да победи Украйна Русия,е длъжна да убие и последният руснак в Русия! Няма как да стане нали?-:) Щото Укритие ще свършат преди руснаците!-:) Па и в тази необятна територия в Русия,Хохлите просто Не могат Ги намери!!!-:)))) Хайде Лека нощ!-:)))

11

Анонимен

преди 6 месеца

Само хора които не са си изкарали парите с труд биха хвърлили ей така парите си. Омръзна ни да гледаме измислени герои като плеймейтки и подобни да тичат по екзотични страни и да пускат снимки на задните си части. За половината на тези пари човек ще си направи прекрасен празник и няма да му пука дали е лошо времето и дали е опасно, че е близо до войната. В Испания, Италия, Гърция и къде ли не цените не са се увеличили двойно от преди 2-3 г. за да ни предлагат такива цени.

10

Анонимен

преди 6 месеца

Да да.Точно това си мисля сега.Вместо да си празнувам в къщи със семейството си.И да давам някакви пари,и да съм на тръни,ще пропусна тази година,всякакви " оферти" ,па ако ще да са и на "Шишилските острови"!-:)) От в къщи по голяма спокойствие и уют Няма!!!-:)

9

ponti

преди 6 месеца

etno selo srna на 140км от СФ, три нощувки с включено безпределно ядене и пиене (закуски, обеди, вечери - каквото си поръчаш + новогодишна софра), огромна механа с оркестър (доказан купон), печено прасе за всеки няколко маси плюс традиционната скара, разядки от пиле млеко и тн. = 450лв на човек всичко! е=ем ти банското и п-тките ***-ни! СЕрвиза е без аналог - весели, добронамерени, дружелюбни братя сърби. Уникална природа за махмурлука, Какво повече за тези пари?!@

8

анонимен

преди 6 месеца

новините за украйна не се само се влошават, те са вече критични, а нашите сайтчета ни занимават със сутиена на ваня!