112

Анонимен

преди 5 месеца

Абсолютно ***! Откъдето и да погледнеш мишо поведение на на страхлив нпо-слуга.

111

Анонимен

преди 5 месеца

То и сега не знаем.

110

Who Cares

преди 5 месеца

А знаете ли как се отнасят с етническите българи в украйна? Предполагам знаете как украинците се отнасят към българите в България на чиято сметка си живеят живота...

109

Анонимен

преди 5 месеца

пратете го него за заложник, поне да свърши нещо полезно

108

Христо Христов

преди 5 месеца

Не е знаел, защото няма такива.

107

Сова Бухал

преди 5 месеца

абе тези Шарлатани не се интересуват за живота на 2 милиона българи зад граница- сега видите ли-- Много искаме и Ние да имаме заложници взети от Хамас--Защо?/ За да се наредим до израел в този холокост към палестинският народ--чудя се нашето Правителство и въобще за 34 г не са ли само евреи--Ние сме малка държава -не трябва да се месим-- Половината свят е настръъхнал срещу Чифутландия!!!

106

Гост

преди 5 месеца

Ами тези пак лъжат бе, хораааа! Хич не им е до никакви заложници, дето бабите им били живели тук. Ново двайсет! За много *** ни мислят. Как пък тъй габриелката се изискваше много специално в Козяк преди дни и като се завърна, й се отвори път към Израел. Пак беше на инструктаж и ХОП, измислиха страдащи нашенци. Отидоха да се подмажат, да се заявят като поддръжници на Израел, тоест като американците. Пък и да питат това... онова, дали нямат нужда от помощ. Нали сме подайзЪднуци и послушковци.

105

Анонимен

преди 5 месеца

Това,че техните баби и дядовци са живели в България, след което са заминали за Израел не ги прави българи по произход.Ако действително бяха българи Денков и г-жа Габриел нямаше изобщо да заминат за Израел.

104

Не е знаел ли?!

преди 5 месеца

След седмица няма да си спомняме за Денков ))

103

Влака с критиката

преди 5 месеца

Денков го вардят плътно охрани от репортерките мега важен и в опасност се изкарва работи човека бие мафия и нарко канали ,спира сивата икономика, строи прозрачно Хемус и блокове в Козлодуй -майтап до тук неговото правителство може само да се похвали само с изгодни заеми .С дългове може да управлява и Луна...

102

Щирлиц

преди 5 месеца

Вие не знаехте и за българските медици,арестувани в Либия.Костов се изтъпани и заяви:А ако са виновни?Помним,другари "политици".

101

шопендар

преди 5 месеца

тоя денков започна да преиграва.какви българи са тези хора чиито деди са живели в българия,и са се изселили в родината си

100

Въпрос

преди 5 месеца

Моше и Даян откъде накъде са българи че мушморока Алурков се занимава с тях?

99

Анонимен

преди 5 месеца

Дайте текст към снимките. Не сме длъжни да гадаем кои са тези достойни хора!

98

Анонимен

преди 5 месеца

Тия на какво се радват през цялото време на снимките и си светят с фенерчета ? Малки деца ли са или невменяеми ?

97

Анонимен

преди 5 месеца

До Айде стига бе. - ам виж са тебе бе неграмотнико, какъв българин са па ти?

96

Майната Ви

преди 5 месеца

Време е географската територия България да се даде на палестинците! И без това популацията намалява и са като две капки вода с палестинците! Мислят се за велики! Обаче не на три морета, а на три ракии! :-)))) И любимият на цялата популация в Задунайская губерния Путин ще е доволен. Ще изхвърлят тъмните балкански субекти от ЕС и той ще тръгне напред! Време е!

95

Анонимен

преди 5 месеца

Управляват ви чужденци . Заслужавате си го, щом не гласувате !

94

Анонимен

преди 5 месеца

Ми то и сега няма български заложници, иначе щяха да си имат наши паспорти.

93

Анонимен

преди 5 месеца

Ореди 2 седмици не знаели ?!Българите са супер некадърни във всичко!!Толкова сте глОпави че дори не го осъзнавате.Това е причината да сте с астрономически претенции защото нямате реална оценка за заобикалящото ви.Тоталка брат!!Пълна тоталка.