499

Баба Гошка

преди 6 месеца

До Анонимен: А оня па лакиран GAY, е много убав, оди го цуни под опашката

498

БРАВО

преди 6 месеца

КАЗА ИМ ГО НАПРАВО ВГНУСНИТЕ ФИЗИОНОМИИ.

497

сара

преди 6 месеца

Твърде агресивна и простовата зад иначе нахакания говор.

496

Марга Рит

преди 6 месеца

синдикалист - ,,...не - комунист"...

495

Анонимен

преди 6 месеца

Ванчето е качествена котка, която ще топли пъдпъчешките яйца и в критическата. Заслужава си жертвата.

494

Не, че съм фен,но..

преди 6 месеца

И сега парцели до това игрище се продават на 35 хил.евро, а ако е на зор некой наследник може и за по малко да го дава.Не е кой знае кво.Като кажат голф игрище и хората си мислят клуб за богати като по филмите ,а това си е най-обикновен маркетингов трик да се разработи некоя ливада близо до градо.Та може и да си купиш парцел със заплата и да строиш с кредит.Още повече на публични личности по-лесно се отпускат .Е има и хринорари и подараци за синдикатите от работодателите естествено , но скромно.

493

Анонимен

преди 6 месеца

Доц.Киселова, не Ви прави чест да споделяте публично мнението си за изхода от жалбата на г-жа Григорова за проверка на съмнения за евентуални недобросъвестни действия по време на изборите. Може би щеше да бъде по-добре ако бяхте премълчала. Жалба се пише от юристи - т.е.от ваши колеги, разглежда се от РИК и ЦИК и тяхното мнение е меродавно.

492

Анонимен

преди 6 месеца

Г-жа В.Григорова се държа мъжки и дори надскочи това,което очакваше. Стигна до балотаж и там със своето мъжко държание спечели не само гласовете на столичната организация на БСП и Левицата,но и доколкото се вижда от броя на гласувалите за нея хора - на СДС на проф.Лилков,ИТН и на част от ГЕРБ. Не й достигнаха 4 хил.гласа и ми се струва,че лидерът К.Костадинов постъпи некоректно,за да не кажа - спъна я от завист. Обяснението му за евентуален проект на Ваня Гр. с руснаците е плашило за гарги.

491

Знам ви вас

преди 6 месеца

Ako станеш кмет ще си изплатиш имота за седмица .Между другото и аз искам нна това място имот за 5 лв на квадрат няма зачение че е на гадно място както го описваш

490

Анонимен

преди 6 месеца

Има нещо патладжанско в изказа и физиономията и.

489

не

преди 6 месеца

До Мишо Да се назобиш с примитивна комунистическа пропаганда не те прави начетен.Типичен пример "римлянката" с екскрементния израз

488

Анонимен

преди 6 месеца

Хахахахаха, няма ванче банче манче, има нови данъци и повишени стари, нещо не ви го казаха това преди изборите простите, хахаха.

487

Хахахаха

преди 6 месеца

Червеното Ванче затъна до шия в собствените си изпpaжнения.

486

Мишо

преди 6 месеца

До д-р Хаус - защо пишете небивалици и откровени лъжи! Григорова доказа, че е изключително начетен и ерудиран човек. За вас не знам!

485

д-р Хаус

преди 6 месеца

Неконтролируема истеричка с особена фекална обсесия комплексирана от оскъдния си интелектуален багаж

484

f

преди 6 месеца

Не гласувам за комунисти и за наследници на сатрапи от комунистическото ДС.Няма и да глсувам.

483

Анонимен

преди 6 месеца

Пак намесихте Путин! Вече се съмнявам, че в Европа има хора, които разсъждават адекватно или въобще си правят труд да разсъждават. Какъв Путин ще се занимава с такива ***, като житието-битието на някаква София? Всеки квартал в Руски град, даже не в Москва, е по-голям и съвременен от цяла ви София накуп.

482

Честито

преди 6 месеца

Личи си че избора на тази е направен от русо раби

481

Анонимен

преди 6 месеца

тая лъжлива ромбка...

480

Анонимен

преди 6 месеца

А Румен Радев е старият Тодор Живков, ха-ха!