14

гошо

преди 6 месеца

Няма сглобка , има кокал и ако се развали много ще загубят кокала.

13

европейска сглобка

преди 6 месеца

Само ЕС може да развали сглобката на Правителството!

12

българин

преди 6 месеца

До това състояние ни доведе шлаката на българското общество,в лицето на банкянската разбойническа организация.Така става,когато нагли,невежи,крадливи и безмилостни крадци и разбойници изпълзят до властта.Как допуснахме най-долната част на обществото да ни управлява 12 г.?!30 г. няма да можем да се възстановим.Малко е павиана от банкя да бъде вкаран в затвора.Трябва на всяко ниво-от най-ниско до най-високо,да има арести на герберасти.И канфискация до девето коляно на заграбеното.Да ни е за акъл.

11

Анонимен

преди 6 месеца

Сглобката е съставена от посолството и ще съществува докато то има интерес. За сега то има такъв. Всички нейни елементи му играят по свирката.

10

Анонимен

преди 6 месеца

Естествено , че сглобтата няма да се развали - посолството още не е разрешило разваляне ...

9

Анонимен

преди 6 месеца

Партиите били загубили доверие. Добро утро. Стана обяд. Не това проблема. А се пропуква статуквото и ще се търсят нови парашутисти и матрьошки. Щото комитите са по кръчмите да се наприказват и надхвалят.

8

Червен шоп

преди 6 месеца

От Искаро по-длибоко нема!

7

зянот е пълен

преди 6 месеца

Квото и да си дрънкте , каквито и високомудрий анализи да праите , истината е една , положението е много зян , направо фира с тия от царството на сенките по връшките на държавата ни , или каквото са оставило от нея.

6

Анонимен

преди 6 месеца

A nocoлcтвoтo kвo cъrлacyвa no въnpoca?

5

Анонимен

преди 6 месеца

Добре де, сигурен съм, че същите "експерти" обясняваха преди няколко дена, че правителството пада след изборите? Да не би, Бойко да го е страх нещо ??

4

Хе хе

преди 6 месеца

Бойко, Кирил и Делян си разделиха България. Порциите отдавна са разпределени, а шоуто е за пред публиката. Баце е обещал на ПП/ДБ да крадат 4 години от бюджета на столицата, като отстъпка за това, че Киро и Асен изпраха Бойко за пред чужденците. Абе, хора, в коя държава живеем!

3

Анонимен

преди 6 месеца

Докога такива набедени за "експерти, " като В. Велева или Буруджиева ще формират и налагат обществено мнение чрез медиите? Тя обслужва номенклатурата десетки години,ако трябваше да определи победителя, щеше да обяви Б.Борисов, без да й трепне окото. Спечели Васил Терзиев и баста!

2

Валерия Велева,

преди 6 месеца

освен по Почетни председатели на ДПС по какво точно е експерт?

1

Реалист

преди 6 месеца

А ве и тези "експерти" ли не разбраха, че Борисов подари София на променкаджиите, за да не се разглоби сглобката. Така че, той това си го беше калкулирал като голям играч в политиката.