172

Анонимен

преди 6 месеца

Какво пиеш, баце?

171

...

преди 6 месеца

.....

170

Тон

преди 6 месеца

ПП,ДБ,герб едни и същи говнар ,снушиха се грозно сега се оправдават, престъпници,продажници!

169

1262

преди 6 месеца

Време е сравнително образованите Биков и Митов, които напоследък ги няма да хвърлят Боко на вълците, да поеме той отговорността за загубата на София. И те да поемат ГЕРБ и да я превърнат в истинска дясна партия. Ако са умни и смели ,де.

168

Анонимен

преди 6 месеца

бате ти не знам що се сглоби с тия. беше грубо

167

Watch

преди 6 месеца

тоя взе да приказва глупости..... ПП били с възраждане за путин и русия!?!!!!!! нали герб и пп ляха толкоз помия срещу русия???

166

Анонимен

преди 6 месеца

Еее нормално, главната Копейка явно от руското посолство са му казали, че вече денги нет, всичко отива за фронта и при тоя скъп долар за колхозниците та ще трябва бързо да се преориентира пак като при ваксините

165

Citizen

преди 6 месеца

Тиквата стана Парола - експерти по информационна сигурност.

164

Анонимен

преди 6 месеца

А чи Тиквата знае какво говори. Но комунистите по гръб не падат. Добре, че им остави София да им гледа сеира. Още малко червенотиквеничковчета и - ще местим столицата. В някой нормален град без путинчета и мочавски паметници.

163

Анонимен

преди 6 месеца

Една и съща копейка написала 20 коментара тук, с надеждата да уьязви Тиквун. А на него не му пука от копеййски воплри. Просто си го мести.

162

лицемер

преди 6 месеца

Боко се прибра обратно в партията-майка

161

Анонимен

преди 6 месеца

Дано да наприви избори и да види мощния протестен вот срещу Герб .Онези които не излязоха да гласуват ще гласуват срещу него

160

Другарю Борисов

преди 6 месеца

аааа боко ЛЪЖЕШ...ти се СГЛОБИ с корни, малинкин, майчето и т.н. че дълъг списъка

159

Козяк се обажда

преди 6 месеца

Всички които гласуват за друг а не за ГЕРБ са му враг на тоя. Така е. Не те харесват. Хората се научиха, че ЗАЕДНО можем да ви свалим. Дори ПП са по-свестни от вас.

158

реалист

преди 6 месеца

Той Боко си взе местните избори, сега вече не му пука. Успя даже и Пловдив да запази, но навсякъде има предостатъчно общински съветници. Сега ще чака отказа от Шенген и поредната порция инфлация да събори правителството. Посолството вече губи интерес, защото войната на практика приключи и ние не сме от печелившата страна. Отделно американците си взеха това което им трябваше.

157

Анонимен

преди 6 месеца

Баце, ще има магнити :) Трай там в зайчарника и клати наталито ей

156

Венелин

преди 6 месеца

Стига глупости! Тиквеният вожд на мутрите нама да излезе от правителството, защото това му е за последно във властта. Колкото и да е ***, но усеща как го "изчегъртват". Този път изчегъртването е по заповед от посорството и няма мърдане! Ще си плямпа, докато някой все още му обръща внимание и с това ще си остане.

155

Анонимен

преди 6 месеца

Боко беше до тук ! Дори да разваля сглобки и каквито и мизерии да се опита да направи на държавата , вече не може да спечели избори .Ако разбута сглобката , ще го бутнат някъде ............

154

Главанак

преди 6 месеца

Поредната глупост на главатаря на мафията -Сега ще ореве орталъка с неговите вопли! Ами, народът вече се осъзнава, не разбра ли? Не разбра ли, че битката с мафията, която ти ръководиш, ще е на живот и смърт, просто защото не се търпиш!Да, вкопчил си се във властта, защото много добре знаеш какво те чака! И не забравяй- прокуратурата няма да бъде вечно твоя!

153

Анонимен

преди 6 месеца

Бокичка вика нещо и се опитва да мърда .Колкото повече мърда толкова повече му в.......