8

Българин

преди 6 месеца

Достатъчно е да се изгледа интервюто, за да се разбере достоверността на арабката. Крокодилски сълзи и арабо-ислямистка пропаганда. Ай сектир. Не чух да осъди Хамас, които започнаха клането, изнасилванията и гаврите с телата на цивилни израелци. Не чух да цитира същите Хамас, че не са за мирна Палестина в съседство с Израел, а че са за пълно унищожение на Израел и всички евреи - мъже, жени, деца и старци. Точно както направиха на 7/10, когато тя злорадо потрива ръце и раздава сладкиши в София

7

Вълкънов

преди 6 месеца

Не си задавайт въпро,защо прибраните от Газа са уж Българи. Защото нашето правителство е НЕБълъгарско, те са чужденци.

6

Просто

преди 6 месеца

Не разбирам какво са правили там , и що за българи са с тия имена !

5

Анонимен

преди 6 месеца

Не само тези са българчета, но и след 15 години като почнат да правят по 7-8 деца, те също ще са българчета. И ще трябва да ги спасяваме и тях. В Естония никога не им дават националност. Дават им докуменг за резиденти без националност. И нямат права на хора с националност.

4

Интересно

преди 6 месеца

Ах колко приятни хорица има в тия коментари. Как ясно разбират що е то смърт, трагедия и мъка. Как кристално ясно са им подредени приоритетите - майчин език, преди детски живот. Гражданство, преди здраве. Как ме умилява и ме кара да се гордея че съм българин...... И се питам ако тия деца вземат че научат този велик език и след време вземат че прочетат тези мили и благи думи тук.... ще има ли изненадани, че ще се радикализират. Сеете омраза и се чудите защо жънете омраза. Срам!

3

Емигрант

преди 6 месеца

Аз когато избягах от България, първата ми работа беше да науча езика на държавата, в която бягам.... и тя не е била родната ми България (държавата в която избягах). Think about that!

2

Така се умилих

преди 6 месеца

Хора, така се умилих вчера като видях репортажа как българите се прибират от палестина! Верно че българите като ги питаха въпроси, не знаеха български, но по-важното е че вече са си на родна българска земя. Не е трудно да посочиш коя марка цигари искаш в България. Тук сме широкоскроени. Няма проблем, че българите от Палестина (32 на брой) не знаят български език. Едно почесване, едно посочване, губо-габа-а-А А-а-а "иска яде" - врати отваря!

1

Анонимен

преди 6 месеца

Защо се дава гражданство на такива и после да ги пишат българчета? Не са българчета.