35

Невнятен

преди 6 месеца

Аз не знам в каква организация е станал генерал въпросния (псевдо)политик - може да е в Армията, Полицията, Пожарната (ББ е генерал оттам, макар да не си слага "ген." пред името). Или може би Жандармерията? Не се знае (от мен де). Ама те всички тия изброените, уж бяха деполитизирани - значи не може да си политик и генерал едновременно. Това си е мое мнение, сигурно съм адски ***, защото всъщност коментираната тук (не)личност си слага "ген." пред името. Извод - ами НЕ Е ПОЛИТИК.

34

Анонимен 11

преди 6 месеца

Атанасов,не знам какъв генерал си,но очаквай в скоро време,народа ,да призове,вашата оставка.

33

Анонимен

преди 6 месеца

ПРАВАТА И АВТОРИТЕТА НА ВСИЧКИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ БЯХА ОТНЕТИ !!! ПОЛИТИЗИРАНЕ НА ПРОФЕСИИТЕ ОЗНАЧАВА КРАЙ НА ПРОФЕСИОНАЛИЗМА И НАУКАТА, КРАЙ НА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА !!!

32

Анонимен

преди 6 месеца

Генерал Гном пак дава съвети. Скрии се в черупката си охлюве и не се показвай също като ментора си Костов .

31

Влади

преди 6 месеца

Е, що бе , жабо? Нали вие гласувахте за Зеления чорап, респ. за неговите "вставленици" по секретни служби . Много харен беше тогава. Сега що ревете? Ама няма проблем, вашите фенове са твърдосини комунисти, дето и за магаре ще гласуват щом им кажете. Иначе като ги питат, сега е пазарна икономика и затова било нормално да скачат цените и било хубаво сега.

30

Шу Мфу Шите

преди 6 месеца

А бе , гномче изцъклено ,кой си ти ,че ще му даваш на президента наклон на к... ?! Той е истински генерал , а не измислен като тебе !

29

Анонимен

преди 6 месеца

Хайде, че Прасето от кога се облизва??

28

Анонимен

преди 6 месеца

Какъв е ТОЯ, че да казва, какво да прави Президентът!!!

27

Анонимен

преди 6 месеца

Този генерал е срам за висшите офицери .Залез ,за нищо не става

26

Невнятен

преди 6 месеца

Помните ли за какво беше уволнен Иван Гешев?За уронване на престижа на Прокуратурата, тъй като нарече депутатите "политически ***". Забележете, на Прикуратурата.А мин-председателя в деня за размисъл (миналата събота), нарочи брифинг, на който бълва змии и гущери срещу две много важни държавни институции - ЦИК и ДАНС.Според мен той съвсем съзнателно уронва престижа им, а също така уронва и престижа на Министерски съвет (по аналогия със случая на Гешев).Ами трябва и него като Гешев!

25

Анонимен

преди 6 месеца

ИСКАМ ДА СЕ ОТНЕМЕ ГЕНЕРАЛСКИ ЧИН НА АТАНАСОВ , ЗАРАДИ НЕКОМПЕТЕНТНОСТ . КОГА ЩЕ БЪДЕ УВОЛНЕН ЗАМ. МИНИСТЪРА . ЗАМ. ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ДАНС НЕ БЕШЕ ЛИ ОТ ПП. ЧОВЕКА ДОКЛАДВА ТОВА КОЕТО СА ВИДЕЛИ

24

Ако замминистърът е

преди 6 месеца

вършил разрешени дейности,дали ДАНС щеше да пише доклад:...дойде и изпълни задълженията си...,тоест да го похвали колко с старателен? Надали.Тоест,ДАНС констатира нарушение,пише доклад,а след това го обвиняват,че е писал истината.Ако политиците искаха,щяха да публикуват доклада,не ДАНС ги спира,а те не желаят.Защо?Живеем в страната на кривите огледала,където истината зависи от пристрастията на политиквениците и как ги обслужва,не е обективна.Аналогично и с медиите.

23

до 31

преди 6 месеца

И като ги е снимал, какво? Същите тия кодове машината ги печата на бюлетината, та всеки да ги види.

22

Радев към Гнома

преди 6 месеца

А Денков кога ще уволни ония зам.министър дето снима кодовете за да си играе в къщи на СУПЕР МАРИО и ония министър, който Про100Киро го е заплашвал барабар със семейството му ?

21

Радев към Гнома

преди 6 месеца

Ще поизчакам малко за да се разпадне СГЛОБКАТА...а после ще видим...

20

ха-ха-хи...

преди 6 месеца

Гнома изплиска легена пак...нека кадруването в ДАНС да започне сега....от де накъде ще ни мътят те на нас водата/пардон/ ще ни прецакват победата на изборите?!

19

баба мара

преди 6 месеца

подаваите си оставките и изчезваите не се ли усещате че не ставате отвратителнисте избори до дупка докато изчистим ***-а между нас

18

ХоХо

преди 6 месеца

Де билът Танассов пак осмъргя вуздуха !

17

БАНко

преди 6 месеца

ПОЗОР си боколук

16

Нане

преди 6 месеца

Тоя дърт ***, няма ли да гушне скоро букета... Изключително вреден индивид, отколешен краварски агент... ====)))) ега пукне в мъки...