22

Itso

преди 6 месеца

При пътуване с кола също - не по вече от 60км/ч защото над тая скорост голяма енергия отива за преодоляване на въздушното съпротивление. Аз така си карам - всички натискат бибитките и псуват, но на мен не ми пука, важното е портфейла да е пълен.

21

НЯМАлошиПОЛИТИЦИ

преди 6 месеца

ИМА НАИВНИ ГРАЖДАНИ ! ОСЪЗНАЙТЕ СИ СИЛАТА И РАБОТЕТЕ КАКТО СЪРЦЕТО ВИ ПОДСКАЗВА ЗА НАСТОЯЩЕТО И БЪДЕЩЕТО !

20

пестенетоЩЕгоИЗМИСЛЯ

преди 6 месеца

ПРОИЗВОДСТВОТО КАК ДА НАРАСТНЕ Е ПО ВАЖНО ДА ГО ПОСТИГНЕМ !

19

Анонимен

преди 6 месеца

едно време в Студентския град в София едни образи се отопляваха с котлон и поялник...

18

До Урсула

преди 6 месеца

А, зимата у студа къпането може и през месец. И ще си викаме "честита баня!".

17

Анонимен

преди 6 месеца

Не забравяйте, че от 2020г., покрай Ковид-а и войната, практикувате едно-единствено упражнение - как може да се ограничите във всичко. И да стоите на тъмно, и само хляб и сол да ядете, пак ще получите една и съща сметка за ток. Въпрос на време е. Киловатите ще са по-малко, но цената по-висока. Иначе казано, ДДС-то ще е една и съща сума /ха-ха/.

16

15 лв месечноЗаПарно

преди 6 месеца

До Анонимен 15 Байно, забравяш основното - щедрите заеми от СССР, които после ни ги опрощаваха. И благодарение на това нямаше безработица, а цените бяха достъпни с оглед на мижавите ни заплати. От такова подпомагане на губещи производства с движеща сила мързелив и крадлив псевдопролетариат, СССР фалира, а след него се сгромоляса и нашето изкуствено поддържано социалистическо благополучие.

15

Да пестим? Ноухау:

преди 6 месеца

Като минем на твърдо гориво и газена лампа. Ако газта ви се вижда скъпа, минете на борина или на лоени свещи, които може да си направите сами, стига да решите да живеете на село и да имате помощно стопанство - пpace, теле, кокошки, зарзават и овошки на двора. Ориентирате ли се към някое пернишко село, и твърдото гориво ще ви е без пари, ако не ви мързи. Нощем масово копаят незаконни въглищни мини в гористите местности северно от града. И минавайки през гората, ще си набавите и дърва за огрев.

14

от Плевен

преди 6 месеца

През зимата аз изцяло се пренасям в банята, а тя е голяма. Препиквам редовно, няма да ставам ида ходя някъде си, имам кабелна телевизия, интернет, сложил съм си кафе машина. Леглото е добро, сгъваемо, купих го от битака. Сега плащам само за тръби и нищо повече, т.е. по 60-70 лв на месец. В къщи, в апартамента съм сам, нямам семейство, а пенсията ми е 974 лв. Живея скромно, цял живот съм бил на държавна работа като чиновник.

13

Анонимен

преди 6 месеца

Ще пестите, природата и планетата са по важни от някакви човеци. Дано ви редуцират

12

простата истина

преди 6 месеца

Дотам ни водят тъпите *** лидери.Защо трябва да се караме с Русия?Сега пак купуваме руски енергоносители ама 2 пъти по скъпо.Защо трябваше да затваряме реактори както ни заповяда Брюксел?Сега тока щеше да е по евтин.Що ги затворихме?А?Не било демократично.А какво е демократично? Гей паради и драг кралици.Хубу де-кат станат всички драг кралици кой ще ражда?Трябва да излизаме от ЕС - тия ще ни затрият буквално

11

Анонимен

преди 6 месеца

Ypcyлaтa тъй peчe, napнoтo go 19! Oтpяgи и oт нagъxaни copocoиgи шe naтpyлиpaт no naнeлkитe и koroтo renaт, caнkции и вkлючвaнe в cnиcъka "Marнитckи"...

10

Анонимен

преди 6 месеца

Според мен най-много се пести, ако въобще не се къпем и перем, не се отопляваме и не готвим и ядем - много сме се разглезили.

9

Анонимен

преди 6 месеца

Миналата година се къпехме по рядко да пестим вода за украйна )))))))) ся за кой ше пестим ?

8

Анонимен

преди 6 месеца

Студът е здраве, мазнините са вредни, сухо ядене, хляб и нещо си, нема нужда от ток и държи сито. Адаптация требе.

7

ибре курорте

преди 6 месеца

Цени народни в Бг! 2 за лев и едно бакшиш ти дават. КеФ!!!

6

тук да пестят а

преди 6 месеца

Вдигат минималната пенсия в най-бедната балканска страна! Вижте размера! Плановете на правителството в Черна гора предвиждат възрастните хора да получават минимум 450 евро на месец.Новината обяви депутатът на управляващата партия Европа сега Василие Чарапич в предаване на черногорската национална телевизия РТЦГ. Това повишение ще обхване само тези, които досега са взимали по-малко от посочената сума, допълни той.На въпрос дали това ще доведе до дискриминация и до това някой с 40 години стаж, който е внасял повече осигуровки, да получи същата пенсия като някой с 15 години стаж, Чарап

5

Наблюдател

преди 6 месеца

За тези, които не вярват, че нищо не се е променило от едно време. Девизът беше:"Икономията майка на мизерията, дело на всеки!".

4

Театър Сълза и Смях

преди 6 месеца

Е как?!Развърташ крушките и облизваш тиганЯ......

3

Анонимен

преди 6 месеца

Със припалването на гуми за отопление през зимата,ще спестим най много!!!!