17

Анонимен

преди 6 месеца

Така е, от Сараите казаха да продължавате. До последно нареждане!

16

Стоян Стелий :

преди 6 месеца

Така е! Заслужавате си интимната сглобка на посолството! Нали всеки път за тия "евроатлантици" си гласувате?!? Не се научихте,че всички "демократи" са пребоядисани ***,бивши комсомолци,дружинни ръководители,шофьори на партийците,мутри и ДС отрочета... Чакайте следващия проект на КраваршингтЪн,Москоу,Исраел и Стамбуля да ви оправят! Пак за тях гласувайте - така е демократично и в унисон с евроGейските ценности (каквото и да значи това)...

15

Рендету

преди 6 месеца

Ако този кабинет продължи "дейноста си" ще има масови бунтове!!!! И тогава ще изчезнат не само Киро Т., Асанчо Ококорения и Л. Общатъ, но и Мутрата на Вождъ на Гърбавите!!!!!

14

Анонимен

преди 6 месеца

Ами да всички ги виждаме резултатите........

13

Анонимен

преди 6 месеца

Инфлацията или правителството ще падне по напред ? На тоз му искочиха така очите като видя парите на ония дето ги измами в Лондон ;)

12

Някой си

преди 6 месеца

Чета и не вярвам на ушите си ( ще платя авторските права на наследниците на проф. Вучков ). Бюджетът на Русия според техния парламент ще е около 370 млрд долара за 2024 год., а нашият ще е около 110 млрд. Нещо на някой му липсва или си прибавя една нула.

11

Розово бъдеще

преди 6 месеца

Трябва Шенген,трябва еврозона и т.н. Изпълнете поне едно,че да повярвамеНякои читалища врътвали ключа и нищо не работили.Други от ЛГБТ врътват по едни..и парите над 93000 лв.хвърчат по тях.Това във връзка с бюджета на министерство на културата.Ами има домове на дейци на културата,те също са гласоподаватели.Като за тях няма пари,що не отиде А.юВасилив барабар с драг кралиците и да им покаже новото културно шоу на промяната?Сто на сто и колебаещите се,ще знаят за кого да не гласуват никога!

10

Анонимен

преди 6 месеца

Това правителство само революция може да го бутне, разберете го, овце. Управляват две марионетки на един и същ кукловод и те му вършат работа за твоя сметка, стадо.

9

Дундьо

преди 6 месеца

Аз пък очаквам правителството да падне

8

Анонимен

преди 6 месеца

Как да няма резултати от непрекъснатите ви шашми. А милионите от ЕС тепърва ще идват.

7

Боби

преди 6 месеца

При падане на машините и нови избори този и Киро нямат шанс.

6

Наблюдател

преди 6 месеца

Кокорчо изобщо минавал ли е по пътя за Русе и Варна? Минавал ли е да види , как из разбитите села се движат...румънски, турски, полски , гръцки и български тирове? Това е абсолютен срам за България! И защо окраде парите заделени за Хемус, и сега се прави на вода ненапита? Искат отново да раздават пари на калпак, че да се задържат максимум във властта и да доят държавата! И за каква Еврозона говори, като точно той ни натресе такава инфлация,че ни отдалечи с години от нея! Най- некадърния ф.минист

5

Анонимен

преди 6 месеца

Резултати със сигурност има, за съжаление правят живота на хората по-труден.

4

Гражданин

преди 6 месеца

Този ако го вземат в някое комедийно предаване или пък в някой стендъп комеди клуб ще ги спуква от смях с бисерите си. Толкова много глупости и тъпотии от един човек не съм чувал през целия си съзнателен живот.

3

Анонимен

преди 6 месеца

Асан щял да вдига данъците, разбира се ви ще го разберете на 1 Януари като влезе в сила.

2

Анонимен

преди 6 месеца

И каква се оказа тя Асенчо???? Че от както имаш Политически амбиции в продължение на 3 години вече.Ти Не си " гласувал" нито Веднъж???-:(((Тоест са те Избирали само хората!Барем да не беше ходил в Хасково! Така нямаше И да знаем за Резила ти!!! Никога повече глас за ГЕРБ и ПП!!!

1

Анонимен

преди 6 месеца

Напълнил си е шкафчето само наполовина и иска още? А резултатите за народа са само шок и ужас. Валят убийства и самоубийства.