15

Анонимен

преди 5 месеца

Глупости пълни, бирата води до вдигане на кръвното, дехидратация и появата на колит. Алкохол се пие по 50 гр. на ден ама концентрат , а не газираното гомно - бирата.

14

Анонимен

преди 5 месеца

Бирата е изобретена в древен Египет и са й викали "питието на робите" - хем ги прави весели и послушни, хем не губят работоспоспособност. Та и сега мисирките обясняват на съвремените роби - "1 литър на ден, не повече"

13

Мама Миа

преди 5 месеца

Такава глупост не БЯХ ЧУВАЛ.ЕГАТИ И СМАХНАТИЯ УЧЕН.БИРАТА В КУТИЙКИ Е ГАДНА.НЯМА НИЩО ОБЩО СЪС БУТИЛКАТА.НАЛИВНА Е НАЙ-ДОБРЕ!

12

До 11

преди 5 месеца

Не знам дали се добавя кобалт, но аз добавям малц, който има пенливообразуващо свойства. Пяната е финна и се държи по-дълго от купешките бири.

11

Анонимен

преди 5 месеца

А как влияе кобалта, който се добавя в бирата за по-хубав пяна. И той ли е полезен за тялото? Защото съм чувал, че негативно действа на сърдечно-съдовата система и на стомашно-чревния тракт.

10

Alster

преди 6 месеца

А ГМО церевицата, която почти всички напоследък я бутат в бирата, естествена и полезна съставка лк е?

9

Анонимен

преди 6 месеца

СЛЕД НЯКОЛКО РАКИЙ НАЙ ХУБАВО Е ДА УДАРИШ ЕДНА БИРА.

8

Не че нещо

преди 6 месеца

Вероятно повече от 30 години станаха от както си пия поне 4...5... литра бира дневно. Разбира се, разпределена във времето за 24 часа. Не да се налокаш за един час. Да чукам да дърво, и кръводарител съм, и кой знае какви здравословни проблеми нямам. Е, понапълнях ама кой след 55 години не го прави.

7

Зозо

преди 6 месеца

Бирата е най-тъпoтo пиене. Като цяло газирано не пия. Само твърдо - ракийка, водка, мастика с айрян или чиста вода БЕЗ ЛЕД. Бира пия максимум една и то лятото.

6

Анонимен

преди 6 месеца

Пия редовно бира от поне 38 години. Нито съм дебел, нито импотентен. И, като казвам пия, яко я пия. Та на тоя, загриженият за пенсионната система: Дърпай вожата там, не разсъждавай много и не завиждай

5

До 5

преди 6 месеца

Пишеш глупости..Бирата е полезна,но не бива да се прекалява. Вместо да си губиш времето да пишеш глупости, отивай да спиш.лека нощ на всички.

4

Коко

преди 6 месеца

Откакто спрях бирата, спя добре.

3

Анонимен

преди 6 месеца

Давам на жената да прочете, та да знае.

2

Анонимен

преди 6 месеца

Потвърждавам от опит, че бирата е полезна. Особено в комбинация с пет гроздови. Наздраве !

1

пияница мистик

преди 6 месеца

Той Андрей Гиганта е пиел по 100 бири на ден, пък взел че умрял :))) Явно от предозиране с витамин Б :))))))))))))))))