45

Слав Чоу

преди 6 месеца

.....баце кажи на по-солството кажи, какви ги вършеше .. га боцка в Барцелона и яде и кифтета .. а сиги за едно изпиране но в сглобка, продаваш целата полза и роду

44

а бе

преди 6 месеца

а дано ,ама надали

43

Уау

преди 6 месеца

Що се занимавате и размишлявате върху глупости? Казал нещо Винету и хайде сега ще развинтваме вече болтовете или не! Следващата седмица се внася вот на недоверие към алхимичния уж кабинет. Гледайте дали Боко и гербавите ще го подкрепят и ще ви стане ясно всичко!

42

Хмм...

преди 6 месеца

Този въпрос следва да се зададе на архитектите на сглобката, сиреч на Посолството!

41

K0rnELa

преди 6 месеца

А, дано. Че ми писна да го гледам този от сутрин до вечер да опява. Ходи навсякъде и плаши, все едно другите ще загубят много.

40

КражбиСхемиДалавери

преди 6 месеца

Домусчиев е най-богатия българин. ГЕРБ-аджията, забокатял по Буцево време има 4-5 милиарда. Може би там са парите на Боко? Как мислите?

39

Факт

преди 6 месеца

Сглобката се крепи единствено на страха на Баце за парите му! Не са малко-над 3млрд.!Дали всичките са негови лични или е в комбина с някого, но отговорността е на Баце. Американците са сложили ръка на тая сума и във всеки момент могат да му я вземат, ако не е послушен. Е, има все пак шанс да се измъкне-ако ги убеди, че ще им служи по-добре от шарлатаните. Което не е невъзможно.

38

баба мара

преди 6 месеца

борисов няма да свали правителството сегашното положение го устроива не носиотговорност за нищо а дава акъл и насоки само дето не казва кои получи чувалитес парите на гишето в банката кого крие все някога истината ще излезе

37

Аз

преди 6 месеца

От Боко всичко може да се очаква, той така и управляваше 11 години, сутринта едно , вечерта друго!

36

Анонимен

преди 6 месеца

Другата седмица БСП, Възраждане и ИТН внасят вот на недоверие. ГЕРБ може да ги подкрепи. Стратегическият им завой дори няма да се отрази на името на партията, то е добре премислено, за да може да се връткат както на изток , така и на запад - Граждани за евразийско развитие на България (ГЕРБ)!

35

Курило

преди 6 месеца

Борисов беше канара човек, с остър ум и памет като на слон, но шизофренията и психoпатията му разказа играта.

34

СЛУШАЙТЕ СА!

преди 6 месеца

Ний сме само наши 'ора тука... сакате ли да помогнем на баче Бойко и на кака Ваня? Сакате ли или да си 'фащам нещата и да си 'ода?! Росице, Камелийо? 'САКАТЕ ЛИ БЕ?!

33

карачанаков

преди 6 месеца

На вниманието на кандидатите за кметове-днес по БНР една леля заяви: кандидатът за кмет на нашето село който е от ГЕРБ си купи нова кола преди изборите ,а хората са ни бедни с това ги ядоса и те не гласуваха за него.Друга пък каза само че не стана ясно за кой кандидат за Варна се отнася ГОВОРЕЛО СЕ че има ФАЛШИВА ДИПЛОМА. Така че умната огледайте си дипломите и не си купувайте нищо докато минат изборите.

32

Бай Дрън

преди 6 месеца

Герб усеща новата ковид измама и гледа да се дръпне навреме. Те свършиха каквото трябва, допродадоха държавата и армията. Вече задачи нямат, укрофронта се огъна,местните минаха много добре, време е д~а се краде. И най-добре се краде, когато уж не си ка власт, но пък владееш селца и паланки.

31

Public enemies

преди 6 месеца

Правителството ГЕРБ-ПП го създаде българина с мързела си, цял ден дреме неделя пред телевизора и не отива да гласува, българина отново го направи топ партия с 30 % победа а после го плюва защо не е в затвора.

30

Анонимен

преди 6 месеца

Това е Най Отвратителното нещо което Борисов " създаде"! Трябва да падне И ще падне !!

29

Хе хе

преди 6 месеца

Вместо да изчегъртат Бойко от Властта, го изпраха и вече е нов Човек. Честито на 0.5 % печелившите, останалите 99.5% да свикваме. Това Бъдеще ни очаква. Дали е Бойко или ще е друг Б..й Га...ьо е все едно. Децата масово се готвят да емигрират,. И това е Реалното състояние в Държавата.

28

шимон

преди 6 месеца

И децата от детските ясли разбраха , че който много папка влиза в папка . Става уязвим и от там зависим , управляем и много , ама много послушен и сговорчив. Стара ченгесарска технология . Румен Радев е проксито на Путин инудващ с компромати честният и почтен Бойко Борисов , който никога не е работил за руснаците , никога не е бил от БКП и СИК , а само се е раздавал за благото на хората ( от партия ГЕРБ/ ДС ) !

27

Анонимен

преди 6 месеца

С или без сглобката, избори или не, ГЕРБ няма да управлява повече България. Те да си решават кой вариант е по-добре за тях. Аз такъв не виждам.

26

ЕВРОПЕЙСКА СГЛОБКА

преди 6 месеца

Ако искаме да се приобщим към Европа трябва да изберем Терзиев. Ако искаме завой към русия ,трябва да гласуваме за копейката Ваня!