7

Жирик

преди 6 месеца

След малко ще си направя един мурсалски чай преди лягане към 20ч го пия ,дано ми помогни от болежките.

6

Има мурсалски чай,

преди 6 месеца

има и МУРСАЛСКИ ЧАЙ. Истинският мурсалски чай, като всяка билка, расте само на определени места и се бере само в определени дни(айде седмици) на годината. Билките зависят главно от това къде са брани и по кое време. Те извличат определени елементи от определена земя, при определени условия. Няма как във ферма.

5

Хахахахахахахахахаха

преди 6 месеца

До Анонимен 5, къде ви копат такива, бе? Ти нормален ли си да казва да се заспива с нещо в устата!?!?!?!?!?!/ Изобщо мислите ли с тези кратуни? Интелекта ви е паднал под критичното число 80! УЖАС! Трябва да се намери начин да се търси отговорност за написано и казано в интернет! Иначе всякаква с га н започна да твори!

4

Анонимен

преди 6 месеца

Слагаш си Хвощ и Мурсалска - Пиринска Билка в устата си на венците, заспиваш с нея и като се разсъбудиш, всички бактерии в устната яма, в ностната кухина, в ушите в мозъка... се унищожават и повече няма кой да ти прави там възпаления! Може да си сложиш и допънително на венците прополис!

3

Анонимен

преди 6 месеца

Преди време дискутирах темата с една дама от БАН, която изследваше този чай. Това, което тя каза, че този чай няма нищо специално и не е по-полезен от кой да е друг чай. Хубаво е списвачката да започне да пише смислени статии. Няма край това плямпане на посоки!

2

Джи-Пи-Ти

преди 6 месеца

Все пак, е важно да отбележим, че научните изследвания за точните ползи и рискове от Мурсалския чай са ограничени, и няма обективни доказателства за неговата ефективност и безопасност. За конкретни здравни състояния и нужди, винаги е препоръчително да се консултирате с квалифициран здравен специалист, преди да използвате такива народни средства.

1

Анонимен

преди 6 месеца

Аз го знам като пирински чай.