4

Емигрант

преди 6 месеца

Вижте се бе, колко сте проsти, говори се в с5атията за купуване на гласове, тук иdioтите не ги интересува кой купува, коя шайка плаща, а говорят проsтащини като специалисти машината какво правела ? Дълги години с такива проsтаци ще сте най-бедните, защото такива "малко умни" са болшинството което гласува под контрол и манипулация !

3

Анонимен

преди 6 месеца

Много ме накефи днес репортаж по БНТ от Лом - как в комисията просто си решават да нашарят празните бюлетини с "Не подкрепям никого", защото по-лесно щели да броят... И даже една женица се пита: "Абе щом са празни, защо въобще са дошли?" (вероятно са гласували само на единия вид избор, ама от къде да знае женицата)... Е до това доведе махането на машините, и взелите решението да ги махнат са откровени престъпници!

2

Анонимен

преди 6 месеца

Полицията изпратена в десета глуха защото в големите градове никой не купува гласове нито коли нито климатици и прочие.Цъфнали и вързали сни.

1

Анонимен

преди 6 месеца

Все едно нищо не са свършили, след като няма нито един наказан поръчител/възложител от партия възползвала се от този тип услуга.