54

gg

преди 6 месеца

Основите от древна Сердика, ако има предвид, да. По-модерна е била от съвременна София.

53

1234

преди 6 месеца

До Безпринципно плюванеДано поне ти плащат добре за глупостите, които пишеш! Фъндъкова ПОЗЛАТИ ББ за тези мандати, тя самата строи в момента къща в Драгалевци. Списъкът с имотите и е доста дълъг за бивша учителска и 3000 лв кметска заплата...Фирмите, обслужващи София не са се променили за тези мандати, това говори достатъчно.

52

Анонимен

преди 6 месеца

Най мизерия град, Фандък заминавай си за село Самоков да си копаеш картофите за друго не ставаш..

51

Мандо

преди 6 месеца

Модерен град от третия сват.Баце , извеждам мацка на ресторант в центъра на София , с мерак да ми пусне. Гаджето наточено се пребива в гнусня тротоар на фъндъка , вместо вечеря и секс , аптека . Фъндък оставяш едно ла1н0 каквото си и ти

50

Анонимен

преди 6 месеца

Хахахахахахаха.....вица на годината не, ами на века. София е пълна с мръсотия, ненормалници, роми, дроги, мизерия, селяци, простаци. София се пука по шевовете. Началото на разрухата за София постави Желю Желев като премахна жителството, преди това беше един прекрасен спокоен град.

49

Алена

преди 6 месеца

Гласуваме, за да продължи София да се развива културно и технологично, както през времето на г-жа Йорданка Фандъкова! Бойко, Терзиев, Христо Иванов, Демокрация!

48

Безпринципно плюване

преди 6 месеца

Заради хора, подобни на част от коментиращите не само София, а България изостава! Факти: 1. Първите два мандата на Фандъкова бяха много силни и никой не може да го отрече! Освен някой безмозъчен завистник! 2. Вярно е, че третият мандат не се разви, както ни се искаше! За това имаше обективни обстоятелства - пандемия и политическа нестабилност, както и явен саботаж на новите управляващи! Това е истината! Който твърди друго е явен лъжец!

47

ще ми намерат цаката

преди 6 месеца

ГЕРБ се компрометира със тази американска сглобка . Сега заради тази глупос ще продължи да търпи яки загуби. То е видимо ясно че го шантажират и го мачкат като пластелин за да поддържа соросоидната сглобка . Сглобка от издънили се неудачници които под командата на посолството ликвидират държавата ни .

46

Георги Илиев Митев

преди 6 месеца

Да си заминава в Русия ! Пълна разруха и сборище на обратните, алкохолиците и наркоманите с техните дилъри и "мулета" . Използва много умело от времето на социализма и тоталитаризма на другаря Тодор Живков своят произход и образование което и е "подарено" , като на болшинството от среднистите и висшистите за издигане в йерархията и го запази и до ден днешен . Сега ни се подиграва на кореняците софиянци от поколения, които сме по всякакви начини и методи поставяйки ни в зависимост в лошият смисъл

45

Мм да!

преди 6 месеца

Бездарна като кмет, но нагла в изказванията си! Явно Ботцко добре я е дресирал. Абсолютен "апаратчик" от време "оно"!

44

civis

преди 6 месеца

И с подлези - к*нефи

43

Анонимен

преди 6 месеца

Тая май нема връзка с главния мозАк. Оставя София в презастровване и унищожени зелени площи в между блоковите пространстваПо голяма деградация в София нее имало и през Фашизма. Да си бега на село да си пасе кравата и да дои Бика

42

Анонимен

преди 6 месеца

Данчето няма грешка - добър кмет, преди това добър директор на училище.

41

Анонимен

преди 6 месеца

Фандъкова, върни се, че стана много лошо без теб!!

40

Браво на Фандъка

преди 6 месеца

За десетилетното си управление успя да надскочи себе си, а подопечният и град надскочи времето си! София не е просто с основи на модерен град. Това е една основа на град от бъдещето, в който превозните средства са вече летящи и няма нужда от паркоместа, инвалидите се придвижват левитирайки което прави асансьорите излишни, а бордюрите са желан щрих. Град, чиийто обитатели се хранят със слънчеви лъчи и не произвеждат екскременти, поради което тоалетните са се превърнали в ненужна отживелица.

39

На основи е още

преди 6 месеца

но пък не ккви да е! А основи на модерен град!

38

Анонимен

преди 6 месеца

Аха - като сирийски град след бомбардировка.

37

Русия

преди 6 месеца

Най мизерната столица

36

Илиев

преди 6 месеца

Куклата на конци е оставила само пълните чекмеджета на Борисов.

35

Анонимен

преди 6 месеца

Реалният собственик на София и държавата е Доган.Какви кметове, какви избори.Видяхте как ви спря тока за няколко дни и ви нагласи изборите пак.