11

Тъпите

преди 6 месеца

Навляци са най противни никакви близки не са и не желая да говорят от наше име оня с храните да се разкара

10

Нямам

преди 6 месеца

Нужда от посредници и имам нужда от всичко от което и другите идкат

9

500г.В Макерестан

преди 6 месеца

Клаха Българи на воля и предадоха всички договори и споразумения за да се разпокъсат Българските земи и народа да се изгони от родните места както,предадоха 200 Български войводи на връх НОЖОТ,които изклаха без съд и присъда от макерестанците.

8

Ромската

преди 6 месеца

Скопена Макерестански шекерезаци са дивашко примитивно племе от османски сбюротаци.Там няма хора.

7

Анонимен

преди 6 месеца

В Македония влезнаха в затвора много политици, даже и шефа на тяхния ДАНС, даже и най-големия им бизнисмен влезна в затвора. Тук никога няма да се случи. Тук си ни прегазват по улиците, тяхните деца основно с скъпите автомобили . Мафията тук си прави каквото си иска.

6

Анонимен

преди 6 месеца

В България никога няма да видите Министър,кмет или бизнисмен в затвора,защото тук мафията е на власт и така енот над 30 години.

5

Анонимен

преди 6 месеца

Този скандал във ВМРО ДПМНЕ е бил проспан от нашата Външна политика. Несъмнено политическите гонения са били за нещо повече от закупуване на Мерцедес без търг.

4

Йордановден

преди 6 месеца

"Гордана" всъщност си е ЙорданКа. Чиста българка.

3

Анонимен

преди 6 месеца

600 000 - тези направо са смешни! Нашите Кокорчо и Харвардската мента опукаха колко милиарда ей така без да се знае къде са отишли. Като дойдоха на власт нали едни 8-9 милиарда просто потънаха. Уж щяха да спират на Боко схемите, а те го удариха в земята. При оня поне симулираха някаква дейност и хора получаваха заплати по програмата "наливане от пусто в празно". Затова не трябва съд а службите да елиминират семействата им, о забравих, че и те са нагъ3ени на който е на власт.

2

Нора

преди 6 месеца

Някъде вече политици излизат от затворите,прекарали години там , а у нас не влизат и не влизат!

1

Кво

преди 6 месеца

Се вьрши подправят се документи в турската печатница *** дето лае и вие от телевизора ни шпионира бизнесдамата подслушва а *** са танцов състав убиват бьлгари за да се нанесат шамшалите