134

Кърджалия

преди 6 месеца

До Mindo.Ти гледай кюрдите на Мурад да не скочат отзаде....

133

Кравар Евроатлантик

преди 6 месеца

Йеменските хуси що не се "включиха" през 2014 година когато Китай започна системно да изтребра уйгурите? А тука за неква пиклива шепа терористи ореваха тиктока.

132

Анонимен

преди 6 месеца

ще им припари на еврейчетата ....

131

Mindo

преди 6 месеца

Йеменските хуси са толкова изгладнели от последните години,поради слабата вътрешновоенна активност в Страната а и околните им държави,че за пари и на майка си ще скочат.Вие гледайте да не се включат и Кърджалиите на Индже,че тогава ще видите Кон Боб Яде Ли!

130

Българин

преди 6 месеца

До Какво каза Гутериш А Гутериш какво каза за йеменските хуси, какво каза? Каза ли, че срещу тях се извършват хуманитарни престъпления, каза ли или сега ще каже? Какво каза Гутериш?

129

Какво каза Гутериш

преди 6 месеца

До Българин: Ето какво: "Генералният секретар на ООН Антонио Гутериш каза, че при атаките срещу Ивицата Газа са допуснати "очевидни нарушения на международното хуманитарно право" и ги определи като "колективно наказание" за палестинците. В своя реч генералният секретар на ООН каза още, че е "важно да се признае също, че нападенията на "Хамас" не се случиха във вакуум. Палестинският народ беше подложен на 56 години задушаваща окупация".

128

Банкеръ

преди 6 месеца

Тая работа все повече прилича на филма Зората на Зулу.Така де Палестинците могат да спечелят единствено ако на Мошетата им свършат патроните,бомбите и т.н.и след това да да ги изколят,както повелява Исляма.Ако от всички страни арабите тръгнат към Израел тогава ще стане мазало и не съм сигурен дали ще стигнат мунициите на самолетоносачите и Израел.

127

Анонимен

преди 6 месеца

Израел използва оръжия за масово поразяване ,разликата че Русия не използва такива оръжия ,защото в Украйна че е също като в Палестина ,убийства наред

126

Българин

преди 6 месеца

А Гутериш, Гутериш какво казва, какво казва Гутериш? Как са "мирните" и "невинни" терористи от Хамас и техните поддръжници в Газа и по света, как са, добре ли са?

125

Анонимен

преди 6 месеца

Навремето в Римската империя никой не е вярвал че варварите ще и разкажат играта.

124

Анонимен

преди 6 месеца

***

123

Анонимен

преди 6 месеца

Браво, бой по тая гнусна и смрадлива чи фут ска пасмина!

122

Глупости пишете!

преди 6 месеца

Хусите са про иранска групировка и самите йеменци са във война със същата групировка. Ракетите на хусите са фойерверки подобни на тези на хамас, тоест голям шум за нищо, най много да попаднат в пустинята Синай.

121

Анонимен

преди 6 месеца

Всеки бърза да взима страна на конфликта вместо да ги натисне да го прекратят,за да има мир.Държат се като умствено изостанали.И ето ви световна война....там има 50 военни кораби на 11 страни.Все пак дано се вразумят и да има мир.

120

до 123

преди 6 месеца

Пак евтина пропаганда! Сблъскват се два самолета на САЩ и умират 8 човека и мисията се отлага! Попиляли ги били..... И пак същите цгански номера, цивилни заложници, откупи и ислямиски глупости! Едно и също всеки път!

119

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 119 Не знам на моторетката тия какви и до колко са ,,***'' ама се сещам за една акция на за спасяването на американски заложници в Иран. Та там янките изпратиха най-елитните си зелени ли бяха, розови ли, или с цветовете на дъгата барети да ги освобождават. И тия ,,***'' ги попиляха! Та така!

118

Анонимен

преди 6 месеца

Днес се включиха хусите, но утре ще ги изключат завинаги.

117

Анонимен

преди 6 месеца

До до Е, явно някои не Ким от години не се впечатлява! А виетнамците доста пради това години наред. Както и афганистанците. Както и кубинците. Както и никарагуанците. И самолетоносачите янките могат да си заварат, нали знаеш къде? Плаши Пейо гаргите...

116

Хахаха

преди 6 месеца

Вчера и Столипиново, обяви война на САЩ! Запада трепери! Дано Филиповци да не скочи, че става мазало!

115

Анонимен

преди 6 месеца

Като ги гледам тия пocepковци на моторетката се сещам за една случка отпреди няколко години. Тогава некви вагнеровци и сирийчета решиха да нападнат американска рота. След 30 минути от поcepковците на Путин останал само спомен и воня на изгоряло.