11

Анонимен

преди 6 месеца

Няма пачки за култура,има за Украйна и стадиони

10

Zemedelec

преди 6 месеца

Учил съм с любо тлъстото, рядко *** хитряга на държавна хранилка!

9

Анонимен

преди 6 месеца

Кога в България ще си отиде социализма ? Нали идеята е да сме равни а пазара да реши кой е културата и кой да стане ,,кадри,, за ,,бизнеса,, ? Не може държавата да решава кой ше прави култура и кой не . То по принцип *** и мошеници винаги ще има точно работа на държавата е да не им дава парите на данъкоплатеца . Това е липса на държава . Не може Холивуд да фалира а ние по социалиатическия принцип да издържаме тия .

8

ИТтата обраха народа

преди 6 месеца

Програмист взема средно 7хил лева и не го е еня нито за култура нито за духовност. И в същото време точно тия програмисти много обичат да се женят за актриси за да има кой да им възпитава децата. Ако не се вдигнат данъците на програмистите България няма да се оправи.

7

Георги Илиев Митев

преди 6 месеца

Тези синдикати продължават да ограбват хората които си плащат членски внос и държавата.

6

Johny

преди 6 месеца

До алоо,ти от коя колиба изпълзя ,че не знаеш ?Всички плащат и то доста повече от Бг.Дори Македония в Румъния е повече от двойно!

5

алоо

преди 6 месеца

Има ли друга европейска страна,която да плаща заплати на актьори?!?!?!?

4

Анонимен

преди 6 месеца

КНСБ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНИ.

3

Анонимен

преди 6 месеца

Финансирането за музеи и библиотеки трябва да е сериозно. Театрите обаче са нещо друго. Ако те изкарват толкова много пари , колкото той твърди ( пълни зали и т.н.) да им оставят парите при тях. Театрите да са на собствена издръжка. Ако се справят добре ще имат много високи заплати. Ако не се справят добре - не си пълнят залите , значи ще са с по-ниско заплащане. Абсурден е призивът " те са 5000 в страната и държавата да се погрижи за тях" .Те не са с увреждания, че да имат нужда от грижи.

2

карачанаков

преди 6 месеца

Само да питам кой беше 86 на изборите и има ли някаква връзка с тези 86 млн. например гласуваме с 86 и получаваме 86 млн.

1

Асан

преди 6 месеца

Пари нема действайте :)))