53

Анонимен

преди 6 месеца

ДО 53:ЗАТОВА ВСИЧКИ ТЪРЧИТЕ ПРИ НАС.НИЕ НЕ СМЕ ВИ ВИКАЛИ И МАЙ НИ ДОЙДОХТЕ МАЛКО В ПОВЕЧЕ.

52

До 53

преди 6 месеца

Още нищо не сте били. Виж, ако имаше машини със сигурност щяхте да имате 60 процента, продажно *** такова. Между другото е факт, че най слааообоооумните живеят в София. Няма значение нови или стари. Все сте иииизмееет.

51

Анонимен

преди 6 месеца

За разлика от всякакви шашми с хартиените бюлетини, които дори сега нагледно бяха демнстрирани, аз досега не съм срещал смислено обяснение как би се получило с машините и кодовете. Всъщност с тях на теория може да се прави същото като с хартиените бюлетени, тоест в малки секции между свои хора да се добавят още машинни разписки от името на негласували хора, ама то това се прави или може да се прави и с хартиените бюлетини и без кодовете на зам.-министъра. Та защо тогава да забраняваме машините?

50

Анонимен

преди 6 месеца

Къде могат да се видят резултатите от гласуването. Интересува ме пълната статистиката по общини.

49

Joko

преди 6 месеца

Изправен съм пред невъзможен избор ! Т.н. новософиянци ми предлагат да избирам м/у представител на БСП/БКП и представител на БКП/Държавна Сигурност !

48

Анонимен

преди 6 месеца

Много е забавно как хора които не могат дори един Уйндоус да преинсталират, иначе са много грамотни по въпроса с машините! Е герберчета, бихме ви и без машини, там какви са ви оправданията???

47

хммм

преди 6 месеца

Тоя *** на снимката защо не си сложи и един червен нос да завърши напълно образа на клоун, за оригинален ли се има с тая брада? ***!

46

До за невежите

преди 6 месеца

Право на глас имат не само ай-ти специалистите. За да има доверие в изборите, поведението на зам.-министъра трябва да не буди съмнение дори у най-възрастния гласоподавател. Другото се свежда до призива "Вервайте ми". С какво ПП/ДБ-ейците са заслужили доверието на хората? С това, че техен министър се опитва да гласува в страната без да има право на това? С това, че друг техен лидер излъга, че няма канадско гражданство?

45

Анонимен

преди 6 месеца

Машините не ядат кебапчета и пият бира, това е проблем за ГЕРБ и ДПС и затова направиха тази беля с машините. Накажете ги в неделя.

44

Йордан Димитров

преди 6 месеца

Как така 20-30% недействителни бюлетини означава че и "хартиеното машинното гласуване били ок" ?Как така недействителните бюлетини изкривявали екзит половете и това е най -важното? На кой му време за вашите професии и как не ви излизат прогнозите "понякога". Не е ли по-важно , че недействителните бюлетини изкривяват самият вот и отнемат правото на вот ?

43

Забележка

преди 6 месеца

Подаването на невалидна бюлетина може да бъде съзнателно решение на избирателя. Например, за да изпрати някакво послание (от рода на "свестните у нас считат за луди", "Хора, бдете!", "сит на гладен не вярва", "Гочоолу, Дочоолу и Денко Хаирсъзина правят избори",...). Без значение дали посланието ще придобие някаква публичност. Подаването на послание по такъв начин, обаче, може да стане само ако избирателят гласува с хартиена бюлетина.

42

Анонимен

преди 6 месеца

А за фалшификациите с бюлетините какво ще кажете ?Абсолютни деби-л_и вместо да дават гласност всичките си трайкат !

41

ЛЕЛЯ ПЕНА

преди 6 месеца

ДА БИ ИМАЛ СМЕЛОСТ ДА ГО КАЖЕШ ПО-РАНО???? НАУЧЕТЕ НАЙ-ПОСЛЕ ВИЕ СОЦИОЛОЗИТЕ :ИЗОБЩО НЕ ВИ ВЯРВАМЕ.ВСИЧКОТО ВИ Е ПОРЪЧКА,ВИЕ ЗНАЕТЕ ОТ КОГО.

40

Цецо

преди 6 месеца

После що реалната избирателна активност е под 20%, че те даже и нея изкривяват... Най-проста математика показва абсурдния и невъзможен брой регистрирани в избирателните списъци .. напълно нелегитнимна назначена марионетна клика обслужваща всякакви освен националните интереси коли и беси...

39

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 39 Докога ще лъжете? Всичко се разбра вече. Никой не е откраднал никакви кодове.

38

Анонимен

преди 6 месеца

Който не намира за некоректно и не престъпно изпълнението на зам министър да краде кодове е съучастник в същото престъпление. В нормалните държави това щеше да е скандал с изваждане на партията на съответния от политиката въобще и с разследване. У нас нищо такова не се случи, а за пореден път ни се обяснява от едни и същи че е нормално да се краде тайната на вота и че било нормално да се купуват гласове, ако били купени/ продадени по малко или манипулурани чрез умнокрасивитетски номера!

37

Анонимен

преди 6 месеца

За проблема с машинното гласуване се сърдете на зам министъра, който постъпи по най- глупавия начин и сега се оправдава, след дъжд качулка. Не разбирам защо се поставят такива неподготвени хора на високи и отговорни постове.

36

Анонимен

преди 6 месеца

Нациналистическите партии, гумените партии ИТН, Възраждане, Атака, ВМРО вероятно в по-голяма част ще подкрепят всеки, който е срещу ПП. Това са БСП, ГЕРБ, ДПС. То се указва, че първите служат на вторите. А вие не го рабирате и оставате да ви лъжат десетилетия! И после искате промяна. Каква промяна, когато те се подиграват в лицето ви и ви показват един среден пръст? Гласувайте за, не срещу.

35

Анонимен

преди 6 месеца

Долу БСП. Партия на милионерите с хотели. Партия на децата на разбойниците, тоест пак разбойници. Крушата не пада по-далече от дървото. Физични закони са били това.

34

Анонимен

преди 6 месеца

Всички, които се чувстват засегнати от факта, че на 29-ти им беше забранено да упражнят законовото си право да гласуват с машина. Беше им еднолично забранено от едни самозабравили се ченгета. Защото това е техния манталитет. Ние феодалистична държава ли сме? Излезте на балотажите до урните и вие си знаете.