33

Анонимен

преди 6 месеца

Ако човек по принцип подкрепя ГЕРб сега на балотажа трябва да гласува срещу ПП/ДБ т.е. за Ваня Григорова.

32

Ъээээ

преди 6 месеца

Хаха, за първи път в живота си ще гласувам за комунистите. Нищо, че 10 г. гласувах за Герб като единствена алтернатива на тях. До къде ни докараха, да предпочета да дам гласа си за Бсп.

31

До Емигрант

преди 6 месеца

Не знам дали наистина си емигрант или мечтаещ да замине, но си много зле с мисленето. Има някакво ню-ню количество балами, които може и да слушат какво им казва тоя или оня, но болшинството хора мислят с мозъците си. Не случайно е тая пасивност при избори, и не, не е, защото се ходи за гъби.

30

СОЦИАЛЕН ПАТОЛОГ

преди 6 месеца

До Емигрант"... Завършил съм коментаръТ си..." Пълен член/непълен член... Граматика за 4-ти клас... Ясно е, че си емигрант. Миеш чинии или разнасяш пица.

29

опетков

преди 6 месеца

До Емигрант Защо не си гледаш кочинката, където може би си емигрирал и остави България да беднее и затъва без теб.

28

опетков

преди 6 месеца

До Емигрант България не беднее и не затъва, както го показват всички статистики за последните 25 години. Изключението беще при некадърното управление на Жан Виденов 1995/97г. Можехме и искахме да е и по-добре, но поне не е по-зле, за тези, които имат повече от два грама мозък и не ги мързи.

27

До 14-ти, Човек,

преди 6 месеца

умните и искащи Европа българи дори не могат да дефинират какво значи "европейска България". Отделно от това, България винаги е била в Европа, в географския и културния смисъл. Незнайно защо, тия които зоват себе си европейци не зачитат Балканите като част от Европа, независимо, че цивилизацията в Европа идва от Балканите. Лек ден, умни ми красиви, приятелю! :D

26

Емигрант

преди 6 месеца

Излизат из телевизиите Тиквата,Копейкин,Пеевски,Нинова и ви казват"ние ще подкрепим еди кой си",дори правят"аритметика"колко процента ще вземат,защото са сигурни,че каквото ви кажат това ще се изпълни ! КОЙ ЩЕ ОТРЕЧЕ,ЧЕ НЕ СТЕ ПОД КОНТРОЛ,ЧЕ НЕ ГЛАСУВАТЕ СЪС СЪВЕСТТА СИ,А КОНТРОЛИРАНО ? НЯКОЙ ЩЕ СЕ ОСМЕЛИ ЛИ ДА СИ ПРИЗНАЕ,ЧЕ НЕ СТЕ СВОБОДНИ,А С КОНТРОЛИРАНА СЪВЕСТ/ако имате съвест въобще /? Научете се да мислите сами нищо че сте симпатизанти на някоя шайка, вие имате право на различно мнение !

25

Дървен Шоп

преди 6 месеца

Резултатът отсега е ясен - тотална манипулация от ,, сглобката '' ! Пипалата на герберастите са неизкоренуеми още години напред !

24

Анонимен

преди 6 месеца

Миналия път маалите избраха Фъндъкова.Този път на тях ще разчита Ваня Григорова.Нали си е от боята.

23

До 20

преди 6 месеца

На твоите измишльотини само ти си вярваш.И,нямаш нищо общо със София.Иначе не би плещил подобни глупости.

22

Анонимен

преди 6 месеца

Aз личнo cъм goвoлeн oт peзyлтaтитe, тъй kaтo cera coфиянци нaй-ceтнe щe cи noлyчaт зacлyжeнoтo... Oщe noвeчe, чe тe noлoжиxa cвpъx ycилия и gocтa gълro вpeмe зa тoвa!

21

Анонимен

преди 6 месеца

В столична община няма да има сглобка.Там ще има клубове по интереси.

20

Емигрант

преди 6 месеца

Да попитам тук наивниците които смятат, че България е демократична и свободна държава: - КАК СМЯТАТЕ ЧЕ СТЕ МОДЕРНА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА КАТО ВИ УПРАВЛЯВАТ ДС/БКП И ДО ДНЕС САМО ТЕХНИ КАНДИДАТИ УЧАСТВАТ ВЪВ ВСИЧКИ ИЗБОРИ С ТАЗИ УГОВОРКА ЧЕ СА ПРЕДСТАВЕНИ ОТ РАЗЛИЧНИ КЛОНИНГИ НА БКП ? КАК НЕ РЯЗБРАХТЕ ЧЕ СТЕ БЕДНИ ЗАЩОТО ИЗБИРАТЕ САМО КОРУМПЕТА ОТ ДС ? САЩ ВИ ПОДСКАЗВАТ КОЙ Е КОРУМПИРАН ВИЕ ОТ ПРОСТОТИЯ ЛИ НЕ ИСКАТЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ ? КОГО ЛАНСИРАТ ПРОДАЖНИТЕ ВИ МЕДИИ ?

19

Анонимен

преди 6 месеца

Борисов ще подкрепи умно-красивите. И изобщо не е имал намерение да печели изборите в София. Той ви продаде! :) Но той винаги го е правил, така че проблемът си е на феновете му... Аз обаче мисля, че всички трябва да са срещу Терзиев! Гласят ви го за следващ премиер (по сценария на Бойко)

18

Анонимен

преди 6 месеца

Ваня Григорова толкова глупости наговори,че трябва да си голям наивник,за да и повярваш.Хем иска да ни връща 30 години назад,хем се цели в европейски средства за развитие.Е,не става така-хем това в онова,хем душата в рая.

17

Емигрант

преди 6 месеца

Коментарът ми "за 13" не се отнася до този 13-ти за което се извинявам, старият 13-ти се оказа изтрит...."демокрация" и "свободно изразяване" ....разбирате ли в каква цензура съществувате ?

16

Анонимен

преди 6 месеца

На изборите в София Нинова прецака Борисов.Вместо неговото магаре,на балотаж ще се яви нейната магарица.Тя пък щяла да връща държавната собственост.Да не повярва човек.Сега Нинова неистово търси подкрепа за Ваня,щото ако не спечели,стола на Корнелия е под заплаха.Уговори се с чалгаря,а той мълчи бесен,че е издала договорката.

15

Емигрант

преди 6 месеца

До 13 - толкова ли ти е беден речника, че копираш един и същ ред и го препращаш на избран коментар ? Завършил съм коментарът си с цензурирана дума и тя е "оVца", ти си точно това животно ! Беднотията ви доказва това ! 34 г. демокрация от които 17 като членове на ЕС и никаква промяна нито в разум, нито в жизнен стандарт, единствено България само беднее и затъва, да ти говори това за нещо различно от оVче стадо ? Вероятно няма да ме разбереш, но все пак ти го казах с доказателство!

14

Анонимен

преди 6 месеца

Както се забелязва, кварталите в центъра /хората с познания и пари / са за ПП, а гетата за ГЕРБ