79

Анонимен

преди 6 месеца

..колко жалко е са си гербер....а..ст..

78

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен, к.48 Дебелият,100 кила 64-годишен милиционер, дето предаде София и покрай мнимото си господство с Пеевски, разбирай gypsy-people, претърпя як погром, сега ще се напъне с ГЕРБ да помогне на Васко Терзиев да спечели битката с левицата. А че въпросният Васко е вуйчовото на Петър Младенов,че дядото и чичото са генерали от ДС,таткото и той ДС, *** е била висш чиновник в МВнР няма значение, Васко е "наш човек"!

77

Анонимен

преди 6 месеца

Хората се хвалят, когато изградят нещо- тая тетка се хвали, че разрушила...разрушила модела ГЕРБ...Да я чухте нещо да изградиха.....

76

Анонимен

преди 6 месеца

Тая *** от Дунава няма за какво да се хвали: загуби всичко ,което можа: разпердушини София и свали Калоян Паргов, разпердушини Плпвдив, Ямбол на Мерджанов, Враца на Божинов, Велико Търново на Весела Лечева, постваи начело на София област за четвърти пореден мандат фаворита си Ив.Ченчев, тегли шута на Владимиров от Перник, но той стана независим и спечели изборите, изгони от Благоевград и от БСП Костадин Паскалев.Добре че БСП-София и Левицата са на 2-о място в столицата- браво,Ваня Григорова!

75

Анонимен

преди 6 месеца

Истинският убиец на БСП е ПП...и патерицата ДБ, но Нинова неиска да си го признае. Да не бърза с квалификациите, защото нищо не се знае, може ГЕРБ пак да я поканят в коалиция.Няма по-голямо зло за България от некадърници и надменни шарлатани ПП,ДБ. Алчни за стотици милиони, милиарди.

74

Анонимен

преди 6 месеца

в София вече ги няма благодарение на десните, а не заради теб, червен *** !

73

Соцдиалектика

преди 6 месеца

Нещата вървят към все по-добро: щом другарката Нинова се хвали с победа, значи БСП губи. Нали с такава задача я инсталира там другарят Костов...

72

Анонимен

преди 6 месеца

БСП винаги са победители когато падат. ПалячовциДали опонентите на Нинова в БСП се връзват на тая победа?

71

Анонимен

преди 6 месеца

Нинова. моделът ГЕРБ още не е свален. Не знам защо го казваш предварително. Имате да печелите балотаж с ПП/ДБ в Пловдив, а и н а други места. България, като цяло, доста се е фашизирала в момента и няма голям изглед българите да се помръднат за балотажите. Те са само коментиращи тук..

70

Анонимен

преди 6 месеца

Лилавия венец стигна до балотаж. Следващата седмица ще има голям смех

69

Анонимен

преди 6 месеца

Идва нещо много страшно (за някои). Но за България не е страшно.

68

Анонимен

преди 6 месеца

Въпросът е че такива спуснати от американското подолство въобще не трябва да могат да бъдат кандидати за нещо си. А най смешното е че тия които се имат за "умни и красиви" са един файтон промити до безкрай. Там и пуснат някоя каузичка и почва едно викане и плюене. Промерно правата на веганите. Ами бъди си веган и не викай за партийни интереси. Същото със зелени и да не казвам какви. Събрал американският агент всички "особняци" под една шатура и вика тва е партия, тва ще е новото нормално...

67

Чичо

преди 6 месеца

Уважаеми комунисти, пазете по-тихо, да не събудите чичо...

66

До Гражданин

преди 6 месеца

Не са некадърници (ПП). Много са способни и хитри даже! К. Петков беше обещал, че ПП ще влязат в коалиция с Герб и отвътре ще ги разрушат. Същото се зарече и за ДПС. Мисля че плановете му се превръщат в реалност...

65

Демократ

преди 6 месеца

До 61. Ами аз нямам дядо нито комунист, нито от ДС. Така че, не са всички, оххлюв. А всички ли като теб стартират бизнес с един милион от фирмата на чичо от ДС, а?

64

Анонимен

преди 6 месеца

Моите дядовци също са комунисти. Но подкрепям Украйна и САЩ. Причината няма да ви кажа каква е, но има такава. И тя е много ясна и конкретна и аз не съм комунист, въпреки че моите предци са били такива.

63

Анонимен

преди 6 месеца

Вместо да изперете Боко, вие изпрахте комунизъма и сталинизъма. Как да обясним сега всичко това на чичо Джо? Нали след като изтрепе палестинците, ще изпрати самолетоносачите към вас. Най-новата путинистка столица в Европа. Путин не превзе Киев, а превзе София.

62

Шефрет

преди 6 месеца

Тая па къде се слага. Не прави ли сметка,че само вреди на Ваня като се тропосва до нея.

61

Гражданин

преди 6 месеца

До 48. И какво като стане Терзиев кмет на София? Мислиш, че нещо кой знае какво ще направи ли? Колкото направи Кирил Петков като премиер.

60

Анонимен

преди 6 месеца

Мен най-много ме дразни факта, че Бойко и Доган БУКВАЛНО са родени от Държавна Сигурност, но сега се опитват да изкарат едно момче, което е станало милионер само - комунист... хайде стига... всички имаме роднини комунисти. Това не ни прави комунисти! Ако имате нещо против това, елате да ми го кажете и да ви смачкам като гниgи...