99

Чит

преди 6 месеца

Когато БСП е слаба Нинова е силна! :))))

98

Анонимен

преди 6 месеца

Пак кухи фрази, Борисов не е толкова глупав чак, нали ще вземе правителството

97

Анонимен

преди 6 месеца

ТАЗИ СИ Е СЛОЖИЛА РОЗОВИТЕ ОЧИЛА.ТАЗИ БОРБА АКО СТАВА ОТ РАЗ,ТО БКП-ТО ОТДАВНА НЯМАШЕ ДА ГО ИМА.

96

Анонимен

преди 6 месеца

Да целта е постигната, вече може да закриваш тази престъпна организация ...ааа партия де...

95

Анонимен

преди 6 месеца

Тази крадлива тетка се объркала. Тя не рзбрала че се гради а не руши- НАПРАВИ НЕЩО ХУБАВО ЗА ТОЯ НАРОД ДЕТО ОБРАХТЕ И НАПРАВИХТЕ ЗА НУЛА ВРЕМЕ ИНФЛАЦИЯ- 17.3%- А КОЛКО ПОСРЕДНИЦИ ИМАХТЕ- ЕХ СВИДНИ СПОМЕНИ ОТ 2021/МАЙ 2023Г- КРАДЛИВИ СВРАКИ ГРОЗНИ!

94

да

преди 6 месеца

Толкова е смешна тази кака :)

93

Дядо Соци

преди 6 месеца

Нинова , изчакай на мине и втория тур на изборите и тогава коментирай. Възможно е да спечелите в Русе , но и това не е сигурно.Модела ГЕРБ може и да е разрушен , но вашия подел е разрушен от 15 години.Подготвяй оставката.

92

Анонимен

преди 6 месеца

И БСП трябва да разрушат, децата на мафиотите. Хотелиери милионери правещи се на социалисти. Плоския данък, с който се ощетяват най-засегнатите по време на кризи е ДЕЛО на социалистите. ДЕЛО на самите БСП!

91

НЕРАЗБРАЛ

преди 6 месеца

Всичко ми стана ясно, но едно не разбрах: защо "синя" София (а всъщност червена!), жълто паветници, умнокрасивитет и т.н. гласува за човек с потеклото на ДС НА БКП??? Защо??? Нищо против самия кандидат, даже ми е симпатичен, но това е все едно за председател на Световния ев-рей-ски конгрес да бъде избран пряк потомък на Вермахта (Химлер, Гьобелс). Ще има ли значение колко добър човек е? Че не е отговорен за предците си? А вие гласувахте за ДС, защото и ВИЕ СТЕ ТАКИВА!!!

90

СССРразрушителиБСП

преди 6 месеца

НЯКОИ СА РОДЕНИ ДА СЪЗДАВА, а ГОРБАЧОВ СФОРМИРА БСП ЗА ДА ОГРАБЯТ ПАРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ И СИСТЕМАТИЧНО ДА Я РАЗРУШАВАТ

89

Идеалист

преди 6 месеца

Ако не се обаждаш, ще бъде по добре. Ти си разруши партията.

88

Беновска пипа

преди 6 месеца

Ваня Григорова е олицетворение на утопичната идеалистична социалистическа идея. Срещу нея застава Васил Терзиев, олицетворение на социализма на практика - всичко в името но човека, даже е ясно кой е човекът. Той е продуктът на социалистическата реалност. Първо беше ДС, после техните синове, сега техните внуци. Ще трябват още години, докато се изчистим от такива хора ...

87

Анонимен

преди 6 месеца

Народа вика: "Гладен съм". а комунистите от всичките партиии викат: "Дай, дай, дай... Власт ти ми днеска дай!"

86

Анонимен

преди 6 месеца

Забравих да уточня, че комунизма и теорията на Карл Маркс е теория, как лесно да се напълни и нахрани на комуниста дебелото чеpво в шкeмбето!

85

Анонимен

преди 6 месеца

Разрушаване на държавата България е имало след 1944г. и от тогава няма възстановяване! Властта е в ръцете на комунистите и си е в ръцете на комунистите. А кои са комунистите? Те са известни - последователите на измислената религия на Маркс и Енгелс. Нинчето и всички участни дет се тикат да управляват в дома си имат стари религиозни книжки - комунизъм!

84

Бравос...

преди 6 месеца

Сега гледай модела ПП ДБ.....

83

ОМИР

преди 6 месеца

О МУЗО ВЪЗПЕЙ ГИБЕЛНИЙ ГНЯВ НА КОРДЕЛИЯ - БУЛДОЗЕРЪТ ЩО РАЗРУШИ БСП!!!

82

Дидо

преди 6 месеца

Така е госпожо Нинова,Вие само рушите ,и това е от края на 19-ти век, още от лозето на Габровски. Рушене,гърмене,взривяване и ненавиждане. Дерзайте!!!!!!

81

Анонимен

преди 6 месеца

Няма надежда за тая територия. След като изборът в София е между издънка на ДС и протеже на БСП няма какво да говорим вече

80

Всички за ВАНЯ

преди 6 месеца

Браво Ваня !! Б Р А В О !!На 2 тур- призовавамеВСИЧКИ СРЕЩУ ГНУСНОТО НАДМЕННО И НАХАЛНО ЧЕНГЕ- ТЕРЗИЯТА..