30

Анонимен

преди 6 месеца

Лондонистан:)

29

Анонимен

преди 6 месеца

Лошото е че тези палестинци плъзнаха навсякъде. ЕС сам вкара вълка в кошарата, затова сме свидетели на такива унизителни демонстрации в сърцето на Европа. Доколко в Лондон живеят англичани е трудно да се каже, по скоро те са малцинство.

28

Анонимен

преди 6 месеца

Ердоган заплаши, че ще обяви Израел за групировка-военен престъпник. Президентът на Иран обвини Израел, че е прекрачил червените линии.

27

От 11.09

преди 6 месеца

Когато танцуваха по улиците при веста за атентатите в САЩ, съм намразил палестинците и арабите. И до днес , всеки ден се убеждавам,че съм прав. Нашата култура не е съгласна да се радваш,когато умират хора,да танцуваш,защото друг е отрязал главата на дете, да смяташ,че е нормално да убиеш всички, защото аллах е велик. Или да крещиш в екстаз като руснаците ...за какво ми е света,ако Русия я няма. За мен лично ,между руснаци путинисти и терористи палестинци Няма никаква разлика.

26

Анонимен

преди 6 месеца

Белите сме кът затова шът яснооо

25

Нострадамус

преди 6 месеца

Има още макар и малки шансове за отлагане на новия етап от световната война. Това зависи от всеки от нас. Не гледайте събитията отстрани. Те ще ви застигнат и ще е късно тогава

24

Анонимен

преди 6 месеца

В АНГЛИЯ,САЩ И ЗАПАДЕН ЕС БЕЛИТЕ СА МАЛЦИНСТВО У НАС СЪЩО

23

Анонимен

преди 6 месеца

В ЛОНДОНИСТАН Е ТАКА ПИТАЙТЕ САДИК КМЕТА

22

Анонимен

преди 6 месеца

доколкото разбрах няколко г..е..я. викали от оградите "засрамете се" на стоте хиляди борци за мир.

21

Георги

преди 6 месеца

Не става с протести , нека всички пропалестински настроени добри хора да отидат доброволци и да помогнат на добрите хора от Хамас , в борбата с ционистите , така ще помогнат и на Европа и всички ще са доволни , от разстояние с протести всеки може , нека отидат в газа да помогнат

20

Анонимен

преди 6 месеца

Ама то е просто. Тези 100 000 или в самолета и с парашути ги пускат над родните им места или в газови камери. Ще се окаже, че хит лер не е бил толкова погрешен.

19

Ханс и Гюнтер

преди 6 месеца

Старият немски шофьор дядо Ханс возел в буса си мигранти към близкият град. По едно време свършило горивото на буса и дядо Ханс видял къщички в местното алпийско селцв. Слязъл от буса и се запътил към светещите прозорчета. Потропал на вратата и му отворил по пижама дядо Гюнтер. -Привет,драги! Горивото ми свърши , а бусът ми е пълен с мигранти- казал дядо Ханс.-А сега- отговорил дядо Гюнтер- ами ще трябва да *** на парчета, понеже имам само микровълнова печка!!!!

18

Мин Дил

преди 6 месеца

Отдавна съм взел пуканки и чакам кога в Европата ще почнат граждански войни! А те ще почнат, не се и съмнявайте. Тогава ще молим китайци, японци и корейци да се притекат на помощ. Ама едва ли. Кой, Китай ли, дето помни Опиумните войни, Япония ли с Хирошима. Хайде де. И тука ще колят бебета и разпарят бременни жени. Папата да стяга багажа за Аржентина, Мексико или Бразилия. В Европа иде Халифата.

17

Анонимен

преди 6 месеца

16 ти пиян ли си? Значи ти унищожаваш Русия, Китай и Иран. То викаш детска игра, но никой освен теб не се сетил до сега. Точно тия три държави , особено първата спират фашистите от САЩ да поробят света. И не защото искат света да живее по- добре, а защото искат света да работи за тях за да живеят те по - добре.

16

"Спрете огъня с

преди 6 месеца

Протестиращите привърженици на терористите от Хамас сега искат спиране на огъня, но когато главорезите изкормваха израелски деца и жени радостни мълчаха. Тази война ще продължи, докато не бъдат ликвидирани всички терористични банди на палестинците и техните помагачи от Иран, Русия и Китай. Феодализмът си отива, спете спокойно деца...

15

Много лесно

преди 6 месеца

е отдалеч да лаеш. Който иска нещо, да си ходи в държавата да оправя нещата, но нали и малко трябва да се работи, защото само с подскачане по площади, жълти павета, майдани нищо не става.Достатъчно е да имаш само един съсед от подобни същества, за да разбереш за какво иде реч.

14

Анонимен

преди 6 месеца

Семити, сър!

13

Анонимен

преди 6 месеца

Десетки хора с британски знамена стояха близо до правителствените сгради край двореца Уайтхол, предизвиквайки скандирания "Засрамете се!". Остава да утоичните у кого и по какъв начин предизвикваха скандирания, след като бяха едва 10-20 човека?

12

Анонимен

преди 6 месеца

Гледах статия за един британски "правозащитник". Той самият - евреин по произход , спасил се на острова точно преди холокоста. Та сега помагал на всякакви бежанци да се установят там.И си викам - какъв човек трябва да си за да прецакаш страната и народа който те е спасил?!!!?

11

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 6 месеца

Митинга в Истанбул Вчера - 1,5 Милиона Човечета .....Израел Затвори Посолството, и САЩ също затвори 1 Посолството.в Адана......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА