131

явно ги разбира неща

преди 6 месеца

Индивидът от снимката не продаваше ли кодове ?

130

АСЕНЧО

преди 6 месеца

ИСКАМ ДА СЪМ УРНА.

129

Анонимен

преди 6 месеца

Че що тогаа са натресохме с толкоз милиони левчета щом е просто принтер ? Такиа принтерчета ги носят у джеба куриерите бе. Веднага следствие, съд и затвор за разхищаване на държавна пара.

128

Ала бала

преди 6 месеца

Иначе няма да имаме повече от 7 процента. Факт е от предизборно събрание, на което министрите и службите били спети с посолствата. Цитат на хора от БСП "Абе вие си трайте, а ние ще ви дадем кодовете". Също факт. Народеее....кьорав ли си?

127

Кой

преди 6 месеца

Кой изобщо ще гласува за ПП и ДБ ако махнем тези със странните наклонности + агентите от ДС ? Ако ще е жена кметът на София нека да е жена !

126

Анонимен

преди 6 месеца

Министър Василев, хайде да не говорите глупости! Машината за гласуване е една ЕИМ, пригодена за гласуване. Това ли са ви учили в Харвардския университет? Не е добре да се изказвате в област, която ви е непозната. Нерде финанси, нерде устройство, създадено на принципа на ЕИМ! Вие може да се излагате, все пак сте българин, но не излагайте университета, в който сте учили. С какъв успех завършихте?

125

.

преди 6 месеца

Един *** въпрос към зам министъра що не му дадат:За къв..*** му е да снима машините?Чакаме харвардски отговор.Като не могат да се манипулират,може би с тези действия саботират изборите,защото манипулиране на вот е много чувствителна тема.Не съм завършил Харвард и искам да го обяснят.Що не снима изгрева на слънцето например?Тази снимка ,май ще е техният залез.

124

Ха

преди 6 месеца

Цялото тъпо ИТ се втурна да обяснява. Ама, като нема значение, защо тоя използва служебно положение, за да го прави. И...ако толкоз няма значение искам и мен да ме пуснат, а и всички като оня. Защо хората нямат достъп тогаз. Пък ще си намерим ИТ за манипулация.

123

Лъжци !

преди 6 месеца

Пак искат от ПП и ДБ с АЛА-БАЛА да заметат скандала. Това е като мъжът хванал на калъп жена си и тя му вика ти на мен ли ще вярваш или на очите си . ПП И ДБ са тотални лъжци и мошеници и това ще се види в резултатите от гласуването на 29.10.

122

Анонимен

преди 6 месеца

Няма система която да не може да се хакне. Било хартиена, било елекронна... Трябва да се мисли, какви са залозите и кои са играчите, и тогава човек може да си изгради реалистична представа за вероятността за хакване. Ако има висока вероятност, шансовете са, че ще се хакне, и обратното.

121

Анонимен

преди 6 месеца

A защо не използвате просто принтери, поне са евтини, ами купихте толкова скъпи машини..

120

Рубладжия

преди 6 месеца

Ако 'демократите' бяха направили един стрес тест когато Цанов отиде в комисията и всички медии го бяха заглушили сега щях да съм съгласен с тях. Но не би. Умните и красивите много си надценяват капацитета...

119

Да, 124 е прав!

преди 6 месеца

Затова е снимал заместник-министъра! Трябвали са им, за да осъществят контрола върху гласуването на служителите на фирми, чиито шефове са обвързани с ПП-ДБ!

118

Софиянци, гласувайте

преди 6 месеца

Жители на София гласувайте масово, това е единственият начин да им развалите сметките! Гласувайте над 60% и прагматично в свой интерес! Не за красиви приказки, а за свършена работа!

117

Бай Иван 2

преди 6 месеца

О прости народе ! Как лесно те манипулират само! Кой иска да махне машините? Кой купува най-много гласове?Машините просто печатът бележка която всеки си проверява и пуска в урната! После се броят на ръка!

116

Анонимен

преди 6 месеца

Абе, бедни ми русофили бачкери, който и да ви управлява, ще сте бедняци. Какво толкова лаете?!

115

Анонимен

преди 6 месеца

Никакви мишини ,да се гласува с хартия

114

Асен Василев, както

преди 6 месеца

винаги ***! Въпросът не в манипулацията на резултата, а в жизнено важната проверка на ПП-ДБ за корпоративния вот! Няма машини, няма контрол върху него!

113

Анонимен

преди 6 месеца

На тия пп не им вярвам,откакто станаха партия и вкараха тук украинците

112

Virtuozzo

преди 6 месеца

В централният софийски там да се кокорат с кирчо !