19

Пешо

преди 6 месеца

Пръскайте ги наглите стопани на кучета!!! Те от дума не разбират. Тази идея ми хареса, ще сложа пръскачка и около няшия блок

18

мдам

преди 6 месеца

Аман от кучкари. Писна ми да газя в *** на песовете ви и да си пазя детето от миризливите ви опасни кучета които дори пускате без каишка. Долна напаст !

17

вал

преди 6 месеца

До С две думи:Живея в района!Нямате си напредства колко пъти покрай кучетата пръскат и други преминаващи включително майки с малки деца и възрастни хора,Миналата година януари напръскаха майка с две малки деца отивощи на градина!Ненормалника излезе и не се извини а каза че целил куче ама сбъркал бутона!!!

16

Анонимен

преди 6 месеца

Престанете! Ужасни сте! Буби не ачка навън никога, а само в градинките за да ги натори! Много е чиста, няма нужда да я къпя, обича да се приглажда с език и да се душка! Буби няма буби, никога не съм намирала в леглото, само миналата седмица, но сигурно е долетяла през прозореца. Една съседка каза че и у тях понякога скачат бълхи до 14тия етаж, много са енергични. Затова не проветрявам, за да не влезе бълха или не дай си боже кърлеж.

15

Костова

преди 6 месеца

Аз не разбирам каква е функцията на вашия сайт-Helpbook, след като само ни съобщавате сигналите, а някой от вас, които работят в този сайт, зае ли се да потърси отговорност на виновниците и след това да ни напише за резултата?Само празни сигнали, без никакво предприети мерки. Какво само се хвалите тогава със соц.функция на този сайт?

14

Анонимен

преди 6 месеца

Пръскачката се пуска автоматично при всеки опит на някой бълхаарник да се изтропа в тревата.

13

видинлиика

преди 6 месеца

Ми те нарочно пускат водата, когато минавате с кучето, за да не маркира зона и ака то, в зелената площ.

12

Анонимен

преди 6 месеца

Крайно време е да забранят движението на лаещи лааййнемети из населените места. Още малко ще искат да им отделяме места само за кучелюбките. Не ни интересува кого и какво пускате в леглото си, дръжте си го там, не ни наввирайте ваште мании. Само кучета водачи, другите - само у вас.

11

Kyчемpaз

преди 6 месеца

Само бой, тричане и поливане с пръскачка за песовете и техните *** разводачи!

10

Напълно Ви разбирам

преди 6 месеца

До "Вие сте лесни". А и да е в регулация, да го оградите - ще Ви откраднат оградата. Личен опит. В България, държава членка на ООН, ЕС и НАТО, към монта още няма особено уважение към частната собственост. Освен ако не се пази от съседи. Или лично и регулярно. Или от професионалисти. Избрахме последния вариант и проблеми вече няма.

9

5-то пок. Гражданин

преди 6 месеца

Дошъл от джандема, купил си апартамент на центъра, без паркомясто, и в апартамента му живеят с кучета и папагали и други. Станал гражданин от раз, ама където играят децата в тревата има неграждански дарадонки. Понекога пред вратата, а често и по тротоарите. Трябва да има 1000 лева глоба ако не си приберете екскрементите от животните. Щото иначе не става! Просто със забележка не става!

8

...

преди 6 месеца

И на мен ми е гнусно разни кучета ми пикаят в имота. Има си паркове специално за кучета. Разхождайте си ги там! Малко съобразяване няма да навреди на кучкарите! Опикали са и са *** градинки, тротоари, пътеки, зелени площи. Отвартително!

7

Джингиби

преди 6 месеца

Малко ви е на кучетарите. Заслужавате да ви се подхвърлят на песовете кренвирш с пиратка или хляб с антифриз. Кучетата ви kендзaт и пиkaят навсякъде, лаят, хапят и т.н. Хората вземат нещата в свои ръце.

6

Вие сте лесни

преди 6 месеца

Имам един парцел исках по американски тертип без ограда с ниски колчета от 20 см да го направих. Отивам след година направили го гробища за животни. Пълно с кръстове....луда работа!!!

5

Radi

преди 6 месеца

Жалко ако сме стигнали дотам, да закусваме с вафли :(Диабетът е голям бич в наше време.

4

С две думи:

преди 6 месеца

Охраната я пуска. Няма такава автоматична система. Защото ползвате за тоалетна частна собственост. Поддържана от собствениците на парцела и сградата. И това е най-малкото, което могат да Ви направят.

3

VladTepes

преди 6 месеца

Сигналите се насочват за разглеждане към протопрезвитер Кусан Хадавян, но е сериозно натоварен и вече възрастен и затова се бави с разглеждането им.

2

Браво на охраната!

преди 6 месеца

Така се пада на всички песоводци, които не си събират продукта на дефекация от домашните любимци! :D

1

AN

преди 6 месеца

А вие събирате ли си дарадонките в пликче.