31

Анонимен

преди 6 месеца

,,Dnes.bg, оправете си заглавието към коментарите! Към станицата с коментарте? Хе...к'во каза? Пак е спал някой!

30

русофил

преди 6 месеца

До Анонимен... Но пък още помним левашкото видео правено от украинци как Айфеловата кула я взривява Червената Армия... и "мърдащите трупове" в Буча дето ги снима ВВС... и как язивирна стена беше взривена с ДВА варела взрив с прикрепена с тиксо противопехотна мина в Жигулка с изрязан покрив.. А аз лично не спирам да се смея на клипа правен от украински войници, как с гранично колче в ръце скитаха по една поляна и като се измориха го забиха и си направиха селфи как стигнали руската граница хахаха.

29

Анонимен

преди 6 месеца

русофилите услужливо забравиха видеото на Зеленски, който се предава правено от руснаци...

28

Нострадамуса

преди 6 месеца

Вече се видя че Запада и САЩ изоставят Зеления наркоман и от няколко месеца помощите за Украйна намаляват постоянно. Вниманието на Запада се насочи към Израел и укрите скоро ще бъдат изоставени на руснаците. Та затова са тия сърцераздирателни сценки дето ги разиграва Зе Клоуна и компания. Нашите *** и тролейчета както винаги ще го разберат последни. Че Ковид не е актуална тема в БеГе-то се разбра със 3 месеца закъснение.Същото ще е и с Украйна. "Слава Украину" ще изчезне до края на годината.

27

Анонимен

преди 6 месеца

Нищо добро от Украйна! Само фейкове и измами! Най лъжливи са мисирката от днес.бг

26

КАРТОФЕНА ЧУМА

преди 6 месеца

КАКВО, АЙРИШИТЕ ПРАВЯТ ФАЛШИВИ НОВИНИ???!!...

25

Анонимен

преди 6 месеца

Украинското джудже наркоманче и бункерно диктаторче само лъже и унищожи Украйна и сега запада го хвърля на ***! Безполезни форумни диванни уркофили!

24

???

преди 6 месеца

Руския диктатор Путин..............хаха..............ще умра от смях, бе..................***, как разбра че диктатор?Нали имаш само две гънки в малкото мозъче???

23

Роко

преди 6 месеца

Трябва да си много *** след като представяш руския разбойник за жертва и да си мислиш че и болшинството са прости та да не виждат кой е разбойника който може да подпали тсв

22

Роко

преди 6 месеца

Само червените *** вярват че този болшевишка ислямски сбирток който се деформирали като путин забуксува в украйна ще донесе нещо добро.Путин е готов да се съюзи и с дявола само да отърве военната хунта около него от линч

21

Анонимен

преди 6 месеца

На много погрешна страна сме. Америка е бита карта, а Евлопа с огромните мусюлмански общности, въобще не е Европа.

20

МАЗОХ от ЛВОВ

преди 6 месеца

ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ на 29 юни ПЕТРОВДЕН подпалва и изгаря до основи родният дом на Леополд фон Мазох......ИСТИНСКАТА БИОГРАФИЯ му е че е от семейство на ЧЕНГЕТА знаещ за фалшивият садизъм на Маркиз дьо Сад и създава ФАЛШИВ МАЗОХИЗЪМ.......ФОН САХАРА посланията на Мазох към Франция са че били съгласни да бъдат изтребени от аристокрацията си КОГАТО се страхували от ТУРЦИТЕ а като престанали да се страхуват от ТУРЦИТЕ пречукали "АВСТРИЙКАТА"......После МАЗОХ хвали руските мъже за ЕКАТЕРИНА камшикДОЙЧ

19

Анонимен

преди 6 месеца

Тази нощ в центъра на Москва са влезли няколко десетки танка на влекачи. Вероятно ще вадят джyджето от фризера и злодеите в Кремъл се притесняват от преврат.

18

Анонимен

преди 6 месеца

Ми то от РУсия няма да видим нещо хубаво, като например нов телефон с модерни свръхвисоки технологии и от неможене ни заливат с лошотия, вместо да си вложат енергията в нещо позитивно...

17

ДийпФейк

преди 6 месеца

Дийпфейк (дълбок фалшификат - бел. ред.)"/// "Дълбок Фалшификат"??? Изтрепахме Инглиш идиомите! Нямате ли свястни переводчици в България, че бичите свободни преводи.

16

Анонимен

преди 6 месеца

Израелските военни престъпления трябва да бъдат осъдени по същия начин както беше издадена заповед за арест на Путин. Нещо по темата, месирки ?

15

Анонимен

преди 6 месеца

Ааа не моля ви се! Украйна да води пропаганда и да използва дийпфейк видеа.Не абсурд, моля ви се спазвайте директивата спусната от запада!

14

Анонимен

преди 6 месеца

Видеата дийпфейк са режисирани от О. Зеленски жената на Зе"лю. Има си студио и огромен екип. Печатницата за Дийпфейк видеата са спонсорирани от помощите за Украйна.

13

Анонимен

преди 6 месеца

Дийпфейк беше видеото в Мариупол с търкалящи те се трупове, с бели превръзки на ръцете. Кметът (преди да излезе видеото) на предишния ден даде интервю - всичко беше спокойно. Видеото се появи ден по-късно.

12

Анонимен

преди 6 месеца

Зелята - нормален човек , ето това е тотален фейк ! Няма как наркозависим да е нормален !