23

Лунатик

преди 6 месеца

Много са смешни копейковците. Ревяха защо няма АЕЦ,сега има решение за АЕЦ пак реват. Защото виждаш ли....не е по руската чернобилска технология. А ,те руснаците били са я подобрили ..но принципа е същия.От опит зная.....руските часовници са най бързите часовници....

22

Не е ли ясно?

преди 6 месеца

Трябва икономически анализ. Колко ще струва 7-ми блок на АЕЦ Козлодуй и колко ще струва АЕЦ "Белене", за която вече имаме реактори. Със сигурност 7-ми блок на АЕЦ Козлодуй ще бъде в пъти по-скъп. Но за такова сравнение и дума не става. Е, на тъмно ли се взема решение за строителство на АЕЦ? На тъмно разбира се. Още преди да започне проучване от ПП-ДБ вече знаят какъв реактор ще се използва. И какво ще се получи? Ако изобщо се построи нещо, ще бъде по най-скъпият възможен начин и с безумни заеми.

21

Анонимен

преди 6 месеца

Партийните представители на властта осрраха АЕЦ Белене с частни собственици и пазарни принципи. Една частна централа в Белене щеше да е още един изнудвач на държавата и населението. Такава частна централа е вредна и опасна. Само частна държавна АЕЦ е полезна за икономиката и населението.

20

Щерю

преди 6 месеца

С "Ариана"- тъмно...

19

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 6 месеца

Този експерт защо спира метрото и безнаказано си получава постове потрес

18

А

преди 6 месеца

И Кой ще поеме отговорността за Цялата централа? Половината руска, другата половина американска. А цялата централа българска ...... работа.

17

IQ 3.14

преди 6 месеца

щом са изкарали бънди да лае, нема начин и дедо еленко, "партийният номад", да се не появи да изкара неко лев хоно

16

Анонимен

преди 6 месеца

3 реактара в америка и един в китай - това е построила тая измислена компания

15

Ние Българите

преди 6 месеца

Имаме "страшни" експерти! Толкова страшни, че могат да торпилират държавата във всеки един момент! Този тук ни убеждава да не бързаме, работело се на тъмно и всякакви други простотии щото вече 20 години не се взимат НИКАКВИ РЕШЕНИЯ и все тупаме топката, надскачайки се кой е по-по-най експерт, а времето изтича като пясък през пръсти и с това тяхно НЕ БЪРЗАНЕ нищо чудно да ни спретнат пак някоя "дискотека" 3 часа няма, 1 има както в недалечното минало.

14

Анонимен

преди 6 месеца

американския проект ена стойност 30 милиарда и отнработеното гориво остава у нас - руския е за 8 милиарда и отработеното гориво си го прибират - пързането е жестоко- целта икономическо то заробване да стане бързо защоото не са добри прогнозите за войната в украйна- уеснигхаусе пострлоила всиччко 5 реактора-. ние сме опитна площадка за тях която ще им плаща луди пари- - затова всичко се прави с експресна скопост- ами като на българина му е все тая че 30 години е слуга кой да се грижи за него

13

Анонимен

преди 6 месеца

бат Еленко са го изключили от лапачката значи.

12

Анонимен

преди 6 месеца

Поради простотията на народа, управляващите си дъвчет локуми и си правят делаверата. Ако имахме държава/прокуратура, няколкопремиери и министри щяха да са в затвора, а Белене да произвежда ток. Сега имаме загубени милиарди и обещание за нови блокове в Козлодуй, които естествено ще се строят по нареждане от ПОСОЛСТВОТО с тяхнафирма, чието име е известно. Естествено ще струва няколко пъти по-скъпо от Белене и ще е по- калпава технология. Самата експлоатация също ще е по-скъпа.

11

Анонимен

преди 6 месеца

Фактите не могат да се променят с Пожелания за успехи на уестингхаус....

10

Анонимен

преди 6 месеца

Оглеждайте се добре какво правят другите около нас и МИСЛЕТЕ, ако можете!

9

Анонимен

преди 6 месеца

Турция Не е глупппава като нас. Кой строи там??? Защо Не е Уестингхаус? Пък уж в нато, уж първи приятелчета със сащ?

8

Анонимен

преди 6 месеца

УесхингхаОс е ноправила 1 централа за 13 години и струва 34 млрд долара. :))))) ха ха ха ха!

7

Анонимен

преди 6 месеца

Събуди се Бочи един ден - няма да прайм Белене. Събуди се Бочи друг ден, след 21 години - ше прайме Козлодуй. И ние плащаме хрумванията на тоя гениален мозък... съзнавате ли колко е абсурдно?

6

Зрител

преди 6 месеца

Нещо ново за контраотстъплението на хохлите.

5

Анонимен

преди 6 месеца

Тоя защо не е в затвора за тероризъм?

4

А Еленко

преди 6 месеца

Като спря тока в метрото,светло ли беше?