7

Анонимен

преди 7 месеца

Още ви се ерегенува или момува свободно, без да се чувствате обвързани с постоянно гадже.

6

Анонимен

преди 7 месеца

Хубавите връзки стават трудно!

5

Анонимен

преди 7 месеца

Постоянно си бия чkии. Явно още не съм готов за сериозна връзка.

4

Анонимен

преди 7 месеца

Живеете ли при родителите си, ти при твоите, гаджето ти при своите, трудно може да имате нормален интимен живот, а да се ожените без да сте имали полови контакти, е престъпление. Не се знае дали си допадате и това може да стане причина да се намразите и изнервите преди да се разведете. Живеете ли с родителите си след като се ожените, това няма да е ваш брак, а ще е на тъщата или на свекървата. Нямате ли самостоятелност още от първия ден на брачния си живот, той просто няма да бъде нормален.

3

Това е причината

преди 7 месеца

за твърде много несемейни хора, чиято младост е преминала в периода на късния соц. Също и за многото разводи през този период. Мизерни заплати, поради които масово се живее при родители, дори след като си започнал работа. Ако пък работиш в друго населено място, а не там, където е домът на родителите ти, тогава заплатата едва ти стига за квартира и за храна в профсъюзния стол към местоработата ти. Сега има повече възможности, няма ги и ограниченията на жителството.

2

Анонимен

преди 7 месеца

Приятни сънища!

1

Тъкмо се подготвих

преди 7 месеца

И ми каза - "Нали съм много забележителна?!"Нямаше какво да допълня.После ме попитаха - "Защо караш срещу слънцето?!", обсъдих с приятели казаха веднага обръщаш колата със задницата напред и караш на задна - да не караш срещу слънцето....И други знаци ....