9

Анонимен

преди 7 месеца

Какво да кажем за корупцията в областните градове крепости на Герб ? Е то там няма корупция нито в родната милиция , никой не бие и не тормози хората там са цъфнали и вързали няма трафиканство няма хулиганство.

8

Анонимен

преди 7 месеца

То цели квартали нямат улици... Какво дават думи на такива?

7

Анонимен

преди 7 месеца

Град се управлява с 1. С акъл. 2. Висока култура. 3. Здравеопазване на високо ниво. 4. Хигиена на високо ниво - в мисленето, в домовете и по улиците. 5. С консенсус.

6

Анонимен

преди 7 месеца

Скандално след разкритията за машините и двойни по-скъпия вот с тях все още да не са унищожени, ала-бала явно надделява!

5

Анонимен

преди 7 месеца

А нашия общински кмет заплашва с убийство, ако не гласуваш за него, с уволнения заплашва, тука цялата община е заставил под строй да гласува. Околните села особено, кметовете им издевателстват над бедните жители, особено тия хора по цеховете, които работят и училищата, заплашват ги че ще бъдат уволнение до един, ако няма еди колко си събрани гласа! Това не може да бъде държава!

4

Анонимен

преди 7 месеца

В София, Младост кво да кажем като кмета ни го вкараха в затвора и ни сложиха някв селяндyр дето си намърда 20 роднини на по 2 договора и го разследва Кьовеши. 2 години не е пипнато нищо. А ПП/ДБ, ГЕРБ и всекви там с претенции се преструват на слепи спрямо случващото се във втория най-голям квартал в България.

3

Виц

преди 7 месеца

От толкова много предизборни обещания и кампании ме е страх да излезна навън да не би да ми асфалтират двора.

2

Анонимен

преди 7 месеца

Абе кмета да направи еднопосочни улици, да сложи зелени зони по кварталите и да наслага колчета по тротоарите за да не се качват амтомобили, а от там нататък, ако иска и хоро да играе 3 години хич не ме вълнува. Градинките са градинки и можем да си ги поддържаме и сами стига да няма скапани автомобили в тях.

1

Анонимен

преди 7 месеца

Е като че ли досега партиите са били честни към избирателя.А избирателя като няма критично мислене,такива партии и кандидати му се падат.