118

до114

преди 6 месеца

Случаен ли е тогава расизма на Австрия към българи и румънци за Шенген?!ХаХа.. расизма на Австрия към българи и румънци !!! (без Шенген)

117

Ива

преди 6 месеца

една много проста истина - аз имам право да реша как да живея и с кого - това е и основната точка на една държава. Никой няма право да ми казва аз кого и как да възприемам - от както човечеството съществува има прости закони на природата и те винаги побеждават - аз и на запад бях и мога да ви кажа, че хич не им искам многообразието... Колкото по-хомогенно едно общество, толкова по спокойно е.Забравих да спомена че африка е много по-голяма от европа и имат място за много държави - да работят там

116

Анонимен

преди 6 месеца

Не знам за Румъния. Но България пази зле границата на ЕС с Турция. Няма правосъдна реформа. Управляват ни тарикати с нулев авторитет в ЕС. Не можем да се сърдим на австрийците /и нидерландците/, че не ни искат в Шенген към днешна дата. И няма да ни искат, докато всякакви МПСта с емигранти щъкат из страната. Всеки ден залавят по един бус. А колко не залавят? К'ъф Шенген, к'ви пет евро? Анонимен

115

Христо Христов

преди 6 месеца

До ЬЬЬ/122 "Европа ще стане мюсюлмански континент,а това е крайно неприемливо." - за 85те % у нас, гласуващи за про-европейски партии, Е приемливо. Какво ревеш?!

114

ЬЬЬ

преди 6 месеца

Към хората от африкански,арабски или друг мюсюлмански произход,които искат да имат същите права като другите в съответната държава,но без да спазват законите им, като образуват свои общности,концентрирайки се в квартали с други правила и ред няма как да не се възпроизведе расизма,защото както е тръгнало Европа ще стане мюсюлмански континент,а това е крайно неприемливо.

113

Некъф

преди 6 месеца

Какво очаквахте да се случи след цялата насилствено прокарана толерантност към групи хора които идват да живеят на гърба на европееца!

112

Анонимен

преди 6 месеца

Най Бруталният Расизъм е към Източно Европейците България, Румъния. В този Ултра Расизъм участват управляващите ЕС Марионетки На Хазарският Ром Джорш Сорос

111

Анонимен

преди 6 месеца

''Антиимиграционната Alternative für Deutschland''....Да,ама не!Тази партия на е анти-имиграционна,не само в редиците си има и негерманци по рождение,а израсли и станали немски граждани във ФРГ имигранти,а товa е партия просто искаща доброто на ФРГ.Както и всяка друга партия във ФРГ. Анкетата не е с партийна насоченост,а показа усещания у чужденците.Е,да не забравяме и категорията дето все са онеправдани де от БЛМ -ците ;;;;

110

Анонимен

преди 6 месеца

Колкото повече ни се натрапват хора дето не им е мястото тука толкова повече няма да са понасяни. Като онзи закон на Нютон за действието и противодействието.

109

Анонимен

преди 6 месеца

Не че нещо ама ако Хитлер беше спечелил войната сега щеше да има световен мир.

108

Анонимен

преди 6 месеца

Незнам за расизъм, но толерантността към всякакви скакалци приключва. Търпението на евпропееца да хрантути и помага си има граници, още повече че налазилите Европа идват само за да източват соц. система. И подкрепата към партии, които не искат "скакалци" ще се увеличава! И това, НЕ Е расизъм!

107

смях

преди 6 месеца

това беше предначертано с т.нар *** политика. Обратното на нея е краен национализъм, расизъм и шовинизъм. В тая мътна водя се ловят най-големите риби.

106

Анонимен

преди 6 месеца

Случаен ли е тогава расизма на Австрия към българи и румънци за Шенген?! Бойкот на австрийските магазини и бензиностанции! Малко достойнство поне!

105

МИ Я ИДЕТЕ В КИТАЙ

преди 6 месеца

ДА ВИДИТЕ : ЩЕ ВИ ТРЕТИРАТ КАТО БЯЛ , ТРЕТА РЪКА...

104

Дръжки

преди 6 месеца

Нищо подобно няма в посочените Германия и Ирландия. НПО-тата надават писък по поръчка.

103

Патриот

преди 6 месеца

Всеобхватно и безмислостно - ориенталското нашествие към Европа се увеличава.

102

Ади Х

преди 6 месеца

Напълно нормално е расизма все още повече да се увеличава, като 80% от хората с различен цвят на кожата и с различни морални ценности от европееца са на помощи и не се къпят. Само точат държавите и оставят *** след себе си.

101

Всичко е за пари

преди 6 месеца

Цялата тая дандания е заради едни солидни обезщетения дето ги получават тънкообидните цветнокожи. Добре позната и много използвана схема за точене на пари от търтеите. Ами щом са с толкова лесно нараними чувства, защо не се върнат в родината си ? Там всички са с тяхната боя? Няма расизъм. Всъщност всички тези "расови обиди" са на ЛИЧНА ОСНОВА и са насочени винаги към един човек а не към цялата раса. Защо трябва да се смята за расизъм ако нарека един неграмотен и проССт човек от Африка - гл0пак ?

100

МИ РАСИЗМА СИ Е

преди 6 месеца

ЗАЛОЖЕН В ХОРАТА. ЧЕРНОКОЖИТЕ СА СЪЩИТЕ РАСИСТИ. АЙДЕ МАРШ

99

Олимпий Панов

преди 6 месеца

Имали Кимюр в Европа!