29

Аз-ът

преди 6 месеца

Хей Парис,А какво стана с кученцето ти ? Намери ли го ?Или ще си направиш друго ?

28

Анонимен

преди 6 месеца

До Доктор Ху...Голяма гад си, говориш за дете все пак не го забравяй. То е такова каквото е и не е избирало майка си. Каквато и да е тя, то ще я обича а тя ще обича него. Това е важното. А ти внимавай, такава злобарщина може като нищо да се върне към теб. Обикновено така става и дано твоето дете да има късмета да живее мирно и щастливо

27

Анонимен

преди 6 месеца

Ей това хората са истински гадове понякога. Голяма глава - голям ум. Да й е живо и здраво детето.

26

рядко бебе

преди 6 месеца

голяма главичка - математиче .

25

Доктор Ху...

преди 6 месеца

РАЗБИРА СЕ че е с енцефалит. Друга причина да му е такава голяма главата няма. Имал голям мозък.... ахахахаха . Като се знае какви ги вършеше майка му, точно голям ша му е мозъка на това бебе . Ама как да го съобщи мама в социалните мрежи? Нали ще и спадне рейтинга . Как може , тя, перфектната да роди дете с енцефалит ? Невъзможно... Недопустимо... п.с. Не се подигравам на бебето. Родило се е такова каквото се е родило. Само дето за жалост е попаднало на нарцистична кифла за майка.

24

Анонимен

преди 6 месеца

Хотелиерската наследница си е купила дефектна стока.

23

Амиии ...

преди 6 месеца

Не просто му е голяма главата. Несъразмерна е някак, с особена форма. Има нещо сбъркано. Дано не се отрази на менталните му способности.

22

анонимен

преди 6 месеца

Ами , наистина му е голяма главата ! И защо опира до сурогатна майка....?! То от толкова мандръсане и аборти , накрая не могат да забременеят !

21

Анонимен

преди 6 месеца

Синдром на Силвър-Ръсел.Заболяване,трудно лечение,сурогатната майка не е водила здравосл.живот.А кифлата е неграмотна.

20

Анонимен

преди 6 месеца

С тая квадратна глава едва ли е съвсем ок детето, ама след като го е купила, сега да го лекува

19

Кво починало..

преди 6 месеца

То е страшно важно да набереш последователи като си постваш снимки на детето, а после да мрънкяш че го обсъждали . Ами не поствай тогава ...

18

Анонимен

преди 6 месеца

не,не е,дано оздравее детето.

17

Анонимен

преди 6 месеца

толкова е богата,да го лекува,има проблем,коригира се от специалисти и лечение,дай-боже здраве на детенцето.

16

До 23

преди 6 месеца

А ти и за пияница не ставаш

15

пияница мистик

преди 6 месеца

И каква хотелска наследница е тази, след като дядо й я лиши от наследство? Заради това, че се снима в порно филм - "Една нощ в Париж". Всеки може да го гледа, на мен лично не ми хареса. Даже и за порно актриса не става

14

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен "Да й снесат още 5-6 "ангела" матките под наем и да ги мята на детегледачките. Съвсем се е вживяла в рокята на мамма, а трябва да снима Още една седнмица в Парис преди да запеилича на бабишкерр." , считам, че след като е решила да става майка, това е лично решение и право на личен живот, а не на махленските клюкярки, а що се отнася до порно кадрите, за всеки един човек , могат да се извадят такива кадри на показ и се злепостави човека, за всеки един, без изключение.

13

AАнонимен

преди 6 месеца

Повечето известни и красиви не си показват децата. На повечето от тях децата не са за показване и хвалене

12

Анонимен

преди 6 месеца

Ало, 17ти. не знаеш ли, че тази богата глезла не успя да задържи бременност и това на снимката е дадено й дете след ползване на услуги на друга жена. половиния свят й се изреди на Парис докато реши да се задоми и да ражда. Но по нормалния начин не става след такава колекция от връзки и зайбавки. Но с пари всичко става.

11

Анонимен

преди 6 месеца

Глобалистите и азиатските полумаймуни са възмутеби как може бяла жена да роди бяло русо като нея дете ане да роди от китайски касопишйовец някой кривоглед урут или църно полуафриканче.Глобалиста се лекува с изстрел в главата

10

Анонимен

преди 6 месеца

Да й снесат още 5-6 "ангела" матките под наем и да ги мята на детегледачките. Съвсем се е вживяла в рокята на мамма, а трябва да снима Още една седнмица в Парис преди да запеилича на бабишкерр.