Снимка: Getty

Парис Хилтън каза, че сърцето я „боли“ след обидните коментари за главата на сина ѝ Финикс. “Мечтая да бъда майка откакто се помня. Всеки ден с него е напомняне за това, което наистина има значение в живота“, написа звездата в профила си в социалната мрежа.

Хотелската наследница обясни в своята история в Instagram колко „неприемливо“ е последователите ѝ да „нарочват“ детето ѝ и да го заливат с обидни, негативни коментари.

На 19 октомври 42-годишната Хилтън публикува серия от снимки на сина си, когото споделя със съпруга си Картър Реум, за да отбележи първото му пътуване до Ню Йорк. Потребител на TikTok обаче посочи, че момченцето има твърде голяма глава и я попита директно дали бебето не е прекарало енцефалит. Този жесток коментар накара Хилтън веднага да отговори, че нейният „ангел е напълно здрав“ и „просто има голям мозък“.

Парис разшири отговора си на коментарите за главата на сина си с думите: „Живеейки живот в светлината на прожекторите, ясно ми е, че ще бъда коментирана, но прицелването в посока на моето дете е напълно неприемливо“, започна тя.

Цялата статия за Парис можете да прочететe в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase