22

Анонимен

преди 6 месеца

Това е пълна щуротия, гръмнете се, днес :)))

21

Анонимен

преди 6 месеца

убийте норките - хуманно, за да не се формира нов вариант на ковид който да прескои на хората

20

Асан

преди 6 месеца

Норки не ядем само прасета :)))

19

Анонимен

преди 6 месеца

Ковид няма! Кого си мислите, че лъжете? Никога няма да се повтори сценарият от преди 2 години. Всичко свърши, ***!

18

Анонимен

преди 6 месеца

БАБХ мълчи, защото устата му е пълна - лапка. Тези корумпета там никога, ама никога не са ни предпазили от нищо. Десетилетия срещу подкупи вкарват отровни турски плодове и зеленчуци и така си е до ден днешен. Има десетки, дори стотици крещящи примери, че тази агенция не върши никаква полезна раобта.

17

Анонимен

преди 6 месеца

Спомням си, отидох при дофтора да ми тества "Колко ми е дълъг Боздугана"? и достатъчно ли е дълъг, понеже ми дойде на гости една и ми каза, че няма да и плащам ако ми е дълъг 27,315 см, понеже е бил най - добрия боздуган, по времето на менструалния и цикъл, който и е бил 27,315 дни. Доктора го мери на осцилоскоп и ми написа рецепта с която мога да го увеличавам от 27,315 мм. на 27,315 см при вкарване и излизане. Показах го на Момата и тя се ожени за мен, понеже боздугана ми е като картечница!

16

Анонимен

преди 6 месеца

ЕКОТАЛИБАНИТЕ ИСКАТ ДА ЗАКРИЯТ ВСИЧКИЯ БИЗНЕС ЗА ДА ПЕЧЕЛИ ЗАПАДА КАТО ЗАЕМА ВСИЧКИ ОСВОБОДЕНИ НИШИ НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ЕКОТАПАК ЩЕ СЕ ОТГЛЕЖДАТ СЪЩИТЕ КОЛИЧЕСТВА НОРКИ НО НА ЗАПАД.

15

Анонимен

преди 6 месеца

А защо дофторите не споменават за "Човешкия Чревен Метил", който се е загнездил в тънките и дебелите черва на хората? Защо нито един дофтор не споменава, че след като "Човешкия Чревен Метил" си снесе яйцето, то влиза в кръвта във вените, артериите и започват метастазии на МИРАЦИДИЯ, РЕДИЯ, ЦЕРЦИЯ, МЕТАЦЕРЦИЯ и като стане ЗРЯЛ ИНДИВИД и започне да снася яйца я мозъла ти, ти казват, че имаш рак на мозъка... ЛЕКЪТ ЗА ВСИЧКИ ВИДОВЕ РАК - Шлюпки от Орех в Ракия, Пелин, Семенца от Карамфил!

14

съвет

преди 6 месеца

да се провери колко от бабх проверяващите имат палта от норки !

13

Анонимен

преди 6 месеца

Е сега да избият и норките, защо фермата да ги гледа и печели. Е така е най добре.ковид по зайци, овци, кози, крави, прасета, понеже много ги има.

12

Анонимен

преди 6 месеца

от тая ферма смърди на 5 км, хората в селото са пропищели

11

Анонимен

преди 6 месеца

Спомням си като направих следния експеримент по времето на ковидовата шестопръстова инжекция по света. Тествах се но без да им позволяват да ми бъркат в носа, а с даване на сополче навън за тестване, понеже като ти бърка за тестване в носа и ти вкарва недобри бактериии и може да започнеш да кихаш.... Та днеска ми тестват ***, няма, утре ми тестват *** няма, след това ми тестват *** има, на следващия ден пак тествам няма , пак тествам няма.... и така няма , има, няма , има та до сега!

10

Анонимен

преди 6 месеца

Да ги карантинират!

9

Анонимен

преди 6 месеца

И кво като е "пламнал" ковид?

8

Анонимен

преди 6 месеца

Такова изтъпяване на българска територия не съм виждал да има по света!

7

Анонимен

преди 6 месеца

Явно че фермата е на някой известен човек

6

Доуточняване - 2

преди 6 месеца

Припомням, че предприятието "Ален мак" е всъщност първата българска парфюмерийна фабрика, създадена през 1892 г. от А. Папазов, потомък на казанлъшкия род Папазоглу, търгуващ още от 1820 г. с розово масло. Някои продукти на фабрика "А.Папазов" са патентовани в Англия и Швейцария, други взимат награди на международни изложения в периода, през който България е все още царство. После национализират предприятието и го именуват "Ален мак", а през 2013 г. "успешно" го обявяват в несъстоятелност.

5

Доуточняване - 1

преди 6 месеца

Емблематичното за Пловдив предприятие "Ален мак" десетилетия наред всяка пролет пускаше на пазара два вида скромни тубички с надпис "Нора" - крем за лице, а също и такъв за омекотяване на кожата на краката. Основна суровина за произвеждането му беше маста от норки. Напролет ги избиваха заради кожите им, а маста се използвше в козметиката. Тубичката с такъв крем струваше 30 стотинки (!), но го изкупуваха и жени от дипломатическия корпус, които нямаха проблем да се снабдяват с корекомска козметика

4

КифлЪ

преди 6 месеца

Ако от кожите на такива ковидясали норки се направи палто, от него може ли да се зарази жената, която го носи?

3

Анонимен

преди 6 месеца

Норките ли са болни от ковид че БАБАХ да съобщава ? Кво общо храните (от норки се "добиват" кожи ако не знаете, а не се ядат) с ковида ? Има си министерство на здравенеопазването за тая работа.