30

toti

преди 6 месеца

Абе то не се ли возеше на частна яхта ли бе,самолет ли...доста е отмъкнал от газпром,а сега разбира и от други горива...нали са всички в казана.......

29

Анонимен

преди 6 месеца

Комисионните да големи бря за ПП

28

Мнение

преди 6 месеца

Росен Христов говори долни лъжи и провокации! Това не отговаря на истината. Тъкмо обратно. При правителството на Кирил Петков, Лукойл за пръв път беше принудена да плати Данък-печалба!!!! При Борисов нищо не плащаше години наред, все си натъкмяваше сметките да е на "загуба"!!!!

27

Анонимен

преди 6 месеца

В ТАЗИ ТИКВА ДАЛИ ИМА НЕЩО?

26

Истината!!!

преди 6 месеца

Истината е, че българската държавата е загубила милиарди последните десетилетия по властването на Борисов, от преки фирмени данъци от "Лук-ойл"! И всичко това се укриваше активно със съдействието на корумпираните държавни институции тогава! Когато дойде Кирил Петков на власт през 2021 година и финонсов министър стана Асен Василев Лук-ойл за пръв път беше принудена да плати данък-печалба! Този Росен Христов дрънка глупости!

25

История

преди 6 месеца

През 2011 г. покойният вече директор на агенция Митници Ваньо Танов каза, че започва проверка дали "Лукойл Нефтохим" не се източва от "регистрирана в Швейцария дъщерна фирма, която стои на входа и на изхода на комбината". Това беше първият случай, в който високопоставен държавен служител заговори за монопол на рафинерията, източване на предприятието и чуждо влияние. Танов почина внезапно от "сърдечен удар" през 2016 г.

24

Парадокс Бг

преди 6 месеца

"Лукойл Нефтохим Бургас" е единствената рафинерия на планетата, която "губи!!!!!

23

Истината

преди 6 месеца

Когато дойде правителството на Кирил Петков,НАП влязоха да правят ревизии. Вследствие на това, след 15 години загуба, Лукойл плати печалба за първи път.

22

По-точно

преди 6 месеца

Защо по време на управлението на ГЕРБ, Лукойл не плащаше данъци в България? Е, за това трябва да попитате Бойко Борисов и Делян Добрев!!!!! При ПП лукойл запръв път плати данък-печалба!

21

Darko

преди 6 месеца

Още е известен и като Росен Катамарана :))))

20

Анонимен

преди 6 месеца

Този е Рамадан от Търговище 74 набор зодия дева агент на ДПС :)))

19

Анонимен

преди 6 месеца

Христов обещаваше по-евтин газ заради различните източници, обаче след всички завъртания, договори, кораби, "интерконектори" и преговори газа скочи три пъти и цените се "стабилизираха". Но си ги обяснявам, че просто Путин ми е пускал по-евтино за да съм путинисти. А сега съм свободен анархо-либерал и die-hard натовец.

18

До 13

преди 6 месеца

А на мен ми падна 2 пъти тази година. Не знам как стават тези работи?

17

Анонимен

преди 6 месеца

До 12, това е защото "евроатлантиците и демократи" са си същите като Путин и правят същите неща, само че ти ги представят "демократично".

16

Анонимен

преди 6 месеца

Еми ПП са отрочета на БКП-ДС

15

Анонимен

преди 6 месеца

То това е ясно от самото начало, според тях те нямат право да се месят на частни фирми, същото правят и с Лидл, Кауфланд и други подобно узурпатори!

14

ДА ЖИВЕЙ!

преди 6 месеца

Да живее Радев,че направи толкова успешно правителство,което с този ни заплашваше,че ще умрем от студ и ще стоим на тъмно.Как не се намери един журналист или анализатор,който да проследи цялата сага с този газ-от управлението на ББ в мирно време,през правителствата по време на войната и ковида и да се направи точен анализ кой и какво е свършил.Гълъба и този ни проглушиха ушите какви пари ще вкарва Лукойл,а се оказа че няма нищо.Кой лъже и докога ще търпим такива наглеци до ни облъчват от екрана?

13

Анонимен

преди 6 месеца

Ами прав е бил човека. Сметката ми за газ след като ме освободиха от Путин скочи между два и три пъти. Много по-скъп стана газа, факт. Има го. *** то и диаманти има, стига пари да имаш. И трюфели ще се намерят даже за целия народ ако може да ги плаща... Търговците си знаят работата. Нали затова са търговци в крайна сметка.

12

Анонимен

преди 6 месеца

Всички политически партии в БГ се състоят от най-различни видове путинисти , които усърдно обслужват руските интереси ! Никой не може да ме заблуди, че е демократ-евроатлантик - такива в БГ няма !

11

Зозо

преди 6 месеца

А тоя сурикат Росен нали каза - "Тежко е, без Газпром не може" и чакаше отговор месеци наред. Ай сиктир!!!