9

Анонимен

преди 6 месеца

Закон - пвече никакви инвестиции в София и Соф. област - само в Северозападна България!!!

8

Анонимен

преди 6 месеца

И как ги гоним, че искаме да си плащат данъците ли?Е, заради такива като Каримански държавата е на това дередже, и преставете си този индивид насмалко да стане шеф на БНБ.

7

Анонимен

преди 6 месеца

Ехеее !!! 34 ,4 само докато пишем тука за тия наще тикви !!! За няколко минути буквално . Биткойна кърти !!! Преди минути беше 34,2 а това са десетки милиарди долари . И основните валути също хвърчат . Ко става вее ?

6

Е така бе

преди 6 месеца

Копейка инвеститори които те пращат данъци в БГ не са ни нужни пък и какво инвестират не е ясно.

5

Анонимен

преди 6 месеца

Ехеее !!! Биткойна избил тавана ве . Аве вие що не кавате най важната новина ? 34,2 вчера беше 29 . Тръгна пак на горе . Китайците обмислят пак акции срещу биткойн . Тва от истинските медии не от наше .

4

лоши са , не дават .

преди 6 месеца

само те ли не дават . румен от бсп там е съветник , на заплата . той разбира по темата , но от право и корпорации не е спец . тук много бизнеси са на нула - топлофикация, болници, църкви , университети . но не е редно 5-6 платени и добрев с обиди и заплахи да принудят АД да плати . и то 2,5 милярда за 40 години . навремето евреина чорни , павлов , не даваха данъци . на илиянци цакаш на митниара и разпродаваш за по напълнени джобове - крушата .

3

Сигурно разбрахте

преди 6 месеца

Електромобилите отидоха в Македония вместо в Ловеч!

2

Анонимен

преди 6 месеца

Икономиката -,,има плато,, Сега от Брюксел забранили кризите и вече ши са казва на народонаселението - ,,има плато,, Не бойте са и на запад няма да цъфнат . Русия врътва кранчетата и ЕС ту потъва . Ако влезим в еврозоната лихвите ще се вдигнат двойно заради фалиралите държави които ще дават по голям праоцент лихва за еврата ни . Това ще накара ,,платото,, да се наклони на долу и след две години имотите в София ще паднат двойно ;)

1

РУСКИТЕ ИНВЕСТИТОРИ.

преди 6 месеца

СА РУСКИ СПЕЦИАЛНИ СЛУЖБИ, КОИТО ПРЕВЗЕМАТ ОТВЪТРЕ ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ...