32

Иванова

преди 6 месеца

Чудесно. Така направо и двете партии можем да ги изхвърлим от парламента накуп. Не виждам кой нормален човек би ги подкрепил отново при положение, че са видя колко некадърни и продажни са. Доверието в тях се срина главоломно последните две години.

31

Калин

преди 6 месеца

Мързи ги да работят, особето Атанас Атанасов!

30

Миро

преди 6 месеца

Няма не искам! Кои са те, че решават дали ще има заседание или не???

29

Гого

преди 6 месеца

Нещо ги тресе шубе тия да не вземе да се реши нещо и да им запали чергата

28

Христина

преди 6 месеца

Пак са станали от грешната страна на леглото

27

Мишо

преди 6 месеца

Или щото ще изскочат едни хубави неща за самите тях :)

26

toti

преди 6 месеца

ДА ТЕ СА УЧЕНИЦИ ,А УЧЕНИЦИТЕ ПОЧИВАТ !!! РЕДНО Е ДА НЕ ИМ СЛУШАМЕ ГЛУПОСТИТЕ ДО ПОСЛЕДНО !!!

25

Анонимен

преди 6 месеца

Е, като могат да не ходят на работа, от какъв зор да ходят? Заплатките си вървят, пък и когато са на работа, повече вреда от тях, отколкото полза. Вече се обърках кое е по-доброто, да ходят/да не ходят. Най-добре да ги няма изобщо там, ама има кой да ги гласува, макар и ню-ню количество.

24

:)

преди 6 месеца

До glas 22 Кажете на този приятел първо да пита как мис *** си купи къща в Барселона, без изобщо да е на заплата някъде :):):)

23

моч

преди 6 месеца

Шарлатаните , както бяха припознати и назовани от създателя си - главния шарлатанин на републиката РР , за краткото време , в което управляват успяха да нанесат такива щети и такъв погром в държата , чиито мащаби са съизмерими само със зимите на виденов и луканов !!!!

22

glas

преди 6 месеца

на този с бордо сакенцето жена му къде е на работа срещу минимум 15к заплата? за един приятел питам

21

Анонимен

преди 6 месеца

Да, в петък ще е извънредното заседание и изборите са през уикенда, да видите какво е да работите под пара.

20

Анонимен

преди 6 месеца

Е, тук са прави. Точно в петък преди изборен ден Чоколе Боколе ще дрънка глупости в НС в опит да вземе някой глас. Как пък няма да ти го слушам. Нека зрителите направят тотален бойкот на заседанието, че "добричките" дупетати гаранция ще го натресат по телевизията

19

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 6 месеца

Оставка НАЛОЖИХТЕ Е РЕЦЕПТИ БЕЗ ДА ВИ ИНТЕРЕСУВАТ ОБИКНОВЕНИТЕ БЪЛГАРИ ЗАЩО НЯМА КОЛЕДНИ КЪДЕ СА 8 МИЛИАРДА ТЕЧОВЕ ОСТАВКА

18

Най-популистската

преди 6 месеца

партия казва кое било популизъм.

17

Име

преди 6 месеца

Какво е казала П на КП СС?

16

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 6 месеца

ОСТАВКА ВИДЯ СЕ ИСТИНСКОТО ЛИЦЕ НА ПРОМЯНАТА ОСТАВКА ПОЛЗВАТЕ СЕ ОТ ПЪРВИЯТ МАНДАТ НА ГЕРБ ОСТАВКА И ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА БЕЗ АЛА БАЛА БЕЗ КОДОВЕ БЕЗ МАШИНИТЕ

15

ъ

преди 6 месеца

Просто Киро и ко разчитат на малко ала-бала с машинките, че да излязат "победители" поне в няколко населени места. Обаче Баца взе да схваща мащабът на отлива от ГЕРБ заради великият евроатлантизъм и напъва да се прави на опозиция точно преди вота. Няма такива филми, мойте. Ако не са купените/ала-бала гласове, едва ли ще имате и 50%, всичките от Сглобката, съсе на Доаня хората. Ами да ходите да палите свещ на Посолството, че дано ви "избере" пак.

14

Хах

преди 6 месеца

Нещо сглобката взе да дава фира! Много бракуван матерял има в нея, за това разтуряй! Да ама само се плюят за пред наивния зрител, разбирай заспалия и *** народ! Да, така е дори и да не ви харесва, народът е ***, за това и вече държава няма, има само територия!

13

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 6 месеца

Шаратаните с последни сили искат да припечелят все повече пари че усещат След изборите Оставка Разследване Оставка за шарлатаните