119

Христо Стоичков

преди 6 месеца

Великолепна топка за Христо Стоичков, това е неговата хубава позиция, да видим какво ще направи Христо и Христо Стоичков бележи

118

Анонимен

преди 6 месеца

За нас не е !

117

Борисов:

преди 6 месеца

Стар съм вече но за кирчовците и демократите от ДБ съм го вдигнал самолета и ги пердашиме с колегата Пеефски докато мърдат!

116

Анонимен

преди 6 месеца

или ПП и ДБ са от ДПС под прикритие при т.нар демократи ? хахахаха хахахаха

115

Анонимен

преди 6 месеца

Денков, какъв точно е Пеефски в момента че определя политиката на България, взема ежедневно решения за развитието й, договаря се с Лукойл и какво ли още не? Да не е от ПП и ДБ под прикритие в ДПС ?!? хахахаха хахахаха хахахаха дебъри хахаха хахахах

114

Анонимен

преди 6 месеца

Клоун

113

мак

преди 6 месеца

В Европа се ограждат от съседите, така че за какво ни е шенген. България и тя да се огради, да спре наплива по външни на ес граници и евентуален наплив от тези страни, които не пускат гости и ги връщат и са на мнение, че който има външна граница, той да пуска целия свят.

112

Митов

преди 6 месеца

Оставка всезнайко!

111

Седенков

преди 6 месеца

Ей... Денков ще учи Австрия къде и е интереса,те не знаят. :-) Все едно от ев+рог_ей#ския съюз да ни казват,кое и как е по-българско. :-) Ако силата му е в химията да се занимава с това което разбира. Като политик е пълна нула... сякаш няма друг начин освен лицемерие,глупост и лъжа!

110

Анонимен

преди 6 месеца

A така Смърфиета, обясни им какво е добре за тях, те горките не разбират. Хи хи хи

109

ДО 117

преди 6 месеца

Явно само ти не си разбрал какво означава Шенген - това е ЕС без Митничари и Корупция - минаваш без контрол в Гърция , Румъния , Италия и т.н , с Български Документи .Пример - пазим се от СМР , Турция , Сърбия .Ако трябва да обяснявам още ?

108

Анонимен

преди 6 месеца

Екскурзиант! Няма да има никаква полза от това пътуване, мога да се обзаложа. Въобще няма да обърнат внимание какви ги дрънка.

107

Анонимен

преди 6 месеца

Не разбирам защо суверенна (уж) държава ще настоява да предаде контрола върху границите си на някоя друга държава или както в случая, на наднационална организация, лишена от международна легитимност.

106

Анонимен

преди 6 месеца

Добре Смърфиета, нека сега да видим австрийците колко ще оценят твоето мнение. Дали ще кажат, ще послушаме Смърфиета, тя е голям експерт, или пък няма въобще да те забележат. хи хи хи

105

ДО ДЕНКОВ

преди 6 месеца

Господин Денков , вие сте Пенсионер , защо сте алчен за пари . Не ви ли стига пенсията до живот ? Защо взимате по 1 милион лева месечно от Лукойл ? За да си осигурите праправнуците ли ? Едва ли ще в помнят и ще се бият за вашето наследство . Но тук е огромния Въпрос - вие Нямате ДЕЦА , вие сте обратен . Приличате на Хитлер в Политиката си - след мен България и Децата и няма да ги има . Вие сте гнусен човек .

104

Анонимен

преди 6 месеца

Най голямата грешка на българските правителства беше набутването в политическата организация ЕС през 2007г. Практически това обезсмисли демократичния процес - без значение за кого гласуваш, той ще бъде длъжен да изпълнява централизираното ЕС законодателство. Местният дискурс по повечето важни за обществения живот въпроси е също напълно обезсмислен.

103

Сту

преди 6 месеца

Иначе виждам някои добри наченки от кабинета. Това че намалиха нереалните заплати на шефовете на държавни дружрства от 15 бона на 7, това че сложиха такси за газопровод, който минава през цялата ти държава, а досега не са давали и стотинка за транзит. Това че почнаха да юркат лукойл след 15 години да плкащат данък печалба. Това, че свалиха директора на МВР Болница (от БСП), който от 10 години нагалсяше поръчките там и никой не го пипаше. Така че има някакви наченки, но да видим!

102

Сту

преди 6 месеца

Аз съм за влизането в шенген и зона, но определено НЕ отговаряме. Всеки ден хващат по 20-30 мигранта, незаконно минали. А представете си още колко не са хванали или колко са минали с подкуп... Всичкото това минава през България, после Румъния и влиза в Еропа. Това са хиляди бедни и необразовани мъже, които нямат какво да губят, освен да търсящ помощи и да се организират в големи групи, друго няма да направят. Дори може да има атентатори. Така че нека си кажем истината. Не трябва да ни пускат.

101

младен

преди 6 месеца

НаДенков, явно и австрийците и холандците са мазохисти. Баш като нас са а?

100

сминдолец

преди 6 месеца

Браво на другаря Денков - вече направи най-доброто за България , сега прави и това за австрийците , които от благодарност ще си го преместят ...