28

Обективен

преди 6 месеца

Днес .бг е сайт който трие всички мнения плюещи ГЕРБ и ПП - това е "демокрация" .

27

Българин

преди 6 месеца

Лукойл си беше като държава в държавата! Спомням си, когато Ваньо Танов им отне лиценза! За две седмици "независимият" български съд им го върна обратно! Борисов се опита да създаде Държавна петролна компания, само че първата работа на Корнелия,Чалгата и ПП-тата беше да я закрият! Та да не се набират за големи борци против монопола! Само войната им дава форсмажорни обстоятелства!

26

Анонимен

преди 6 месеца

Ако мислехте за България, Лукойл щеше да внесе поне лев два данък по ваше време. Управлявахте 10-12 години, но чак след вас - ГЕРБ, Лукойл започна да внася малко данък. Така че сега да ми ги говориш такива, е меко казано нагло.

25

Анонимен

преди 6 месеца

28- Погледнах ФУЕЛО- октомври в Беларус- бензин А-95- 2.82лв, цени дизела- 2.85лв

24

Анонимен

преди 6 месеца

28- мин заплата в Беларус- 400лв, в Русия- 315лв средна 1400лв- ако увеличат бензина кой ще го купува?

23

АНОНИМЕН

преди 6 месеца

Няма как цените на горивата да станат като в Русия и Беларус по 1,20 лв. литъра, България е в ЕС и цените ще бъдат високи, независимо какъв нефт се преработва и откъде идва, такава е политиката.

22

Еех

преди 6 месеца

Ех тези български граждани,бе!Все за нас мислите!*** вий всички се побъркахте да ни мислите!*** много ни разглезихте,бе!За едни мислите,на други всичко давате,дори без да са ви поискали още нещо.*** и ний ви мислим-взаимно е!Остава ли ви време от толкова мислене за нас,да измислите най-безболезния и бърз начин да си оберете крушите всички и да ходите на остров-На майна си Райна,а?

21

Анонимен

преди 6 месеца

ако ги наритате веднага печелите изборите

20

Този налъм

преди 6 месеца

от Габрово е магьосникът на кражбите останал след Вл.Горанов ? Наследник на шумкари, какво да очаква човек от роднините на крадци на мандри и винарни ? Противна мутра ! Как може поне един крадец на ГЕРБ да няма поне привлекателни физически дадености ?

19

РУСИЯ Е АЗИЯ

преди 6 месеца

НЯМА КАКВО ДА ГИ МИСЛИМ... КОЙТО ИСКА СА ОТИВА В АЗИЯ....

18

Анонимен

преди 6 месеца

Kиpo и Kokopьo paбoтят зa Лykoйл...

17

Анонимен

преди 6 месеца

Значи кокорчо лъже, вие го знаете, но въпреки това го крепите?!

16

Анонимен

преди 6 месеца

До 11....,,Лукойл " 12 години не плащаха данъци и подържаха сравнително ниски цени.Застъпаха ги да си плащат данъците и дигнаха нарочно цените.Бойко трябваше да бъде съден за умишлено не събиране на данъци Както и Гораноф.Но ги помилваха и ,,изпраха".

15

Анонимен

преди 6 месеца

Вие никога не сте мислили за българските граждани.

14

Анонимен

преди 6 месеца

Томислав Дончев трябва да знае, че инвеститорите ги изгони не стабилната среда в България И за това те са отговорни .А не Асен и Кирчо.Инвиститори в България не идват още от тяхно време на ГРАБ.посочи кога сериозен инвеститор са привлечени от ГРАБ.Нямс такъв.

13

Българин

преди 6 месеца

Томиславе, тая тактика с "разделяй и владей" вече не върши работата да крие, че шефа ти слугува и на руснаците и на ЕС, в зависимост кой наддаде повече (пари, не килограми, Баце си има достатъчно от вторите и явно никга няма да има достатъчно от първите). Тук противоречие няма, мисли ссе за българските граждани, когато се мисли какво да се прави с Лукойл. Всякаква друга реторика, която включва да ни плашите с повишение на цените заради изхвърлянето на руснаците оттам е същата като с газа.

12

Tutu

преди 6 месеца

Вие точно е ясно за кого но за какво са ви всичките тези пари

11

Посолството :

преди 6 месеца

Бухахахаха,марионетката "мислила" за българските граждани?!?!?

10

Радослав

преди 6 месеца

Типично за гербокадъните, подписват едни неща без да се мисли за утре, важно е подкупа да се вземе днес, да си приберат процента, а икономиката и държавата кучетата я яли! Зелената сделка разписаха, а сега се правят на ощипани герберокадъни в Ердогановия харем, че те вина нямали, те защитавали протестиращите, чийто смъртни присъди разписаха преди години! Същото е и със свободния пазар за ел. енергия за битовите потребители,същото е и с БГТОЛ,същото е и златният гьол на К. Андреево и много други!

9

ХИЧО

преди 6 месеца

12години управляваха,а чак сега се сетиха,че Лукойл е проблем и че горивата са скъпи.Много са се загрижилигербаджиите за българските граждани,точно преди изборите...Герб е синоним на корупция и грабеж....