25

пасарела

преди 6 месеца

Лечков , не съм против човека Г. Иванов , но на него ли оставихте нац. отбор? Смещно и жалко , а къде се криете Вие с Михайлов , Костадинов и сие , зад печката на топло !!Прав бе Б . Борисов за Михайлов , добре че на една среща не му падна на гърба и той нямаше срам да се върне , а около него и котилото ! Те това сте вие !!

24

Alex

преди 6 месеца

Всички, които се интересуват от футбол според мен са ненормални :)

23

отвратен

преди 6 месеца

Вън от БФС.Не се ли наядахте с Перуката.Не ви е срам.

22

Борислав Михайлов

преди 6 месеца

Аз пък не мога да го разбера това недоволство. Корупция в БГ футбола няма, това е доказано.Осигурил съм всичко необходимо, даже купих машина която да рита топките вместо националите. Осигурих спортен директор с виШе образование, скоро може и докторант да стане. За да вдигне спортния дух по всяко време може да остане по слип. Редовно организирам партита с Преслава, така настроението винаги е на макс. И накрая ви дадхо сина си за вратар, какво повече искате да направя???

21

Хейт

преди 6 месеца

В Хърватия например, златното им поколение направи така, че когато взе властта футболът им започна да процъфтява. И в крайна сметка следващото поколение повтори техния успех. А при нас златното поколение '94 направи така, че никога повече да няма в България футбол.

20

Елементарно Уотсън

преди 6 месеца

Лечков и Перукан нямат вина, оставете ги да си цоцат необезпокоявани.

19

Анонимен

преди 6 месеца

БФС да не е туристическа агенция, че да сте си свършили работата. Работата на БФС е да стимулира клубовете да създават юношески школи. Ако се слагат нагласени съдийски наряди се обезмисля труда на момчетата, положили усилия преди това. Накрая получаваме такива футболисти като сина на шефа на БФС, дето му вкарват гол от центъра и тежи 110кг, но иначе е първа медийна звезда.

18

Анонимен

преди 6 месеца

То хубаво да чакаш на държавата, но когато футболните босове перат пари със сделки от рода на купен за 100хил. и продаден за 1мил футболист държавата получава ли нещо? А с какви пари се построи стадиона на Лудогорец, а стадионите на Локо Пд и Ботев Пд.

17

Анонимен

преди 6 месеца

Исландия, Албания какви големи държави са като имат по-малко население и по-малко играчи. Проблема че трениора не може да направи добър отбор и от по-слаби и по-малко играчи. Нямат тактика нямат дисциплина и др. умения.

16

Анонимен

преди 6 месеца

Изобщо БФС има ли някаква програма или концепция как да излезем от това блато? Спомням си след 1993г. когато Франция не се класира заради нас на световното, французите си направиха програма за развитие на футбола. В резултат клубовете им почнаха да бълват таланти, които заиграха в най-силните първенства. 1998г вече бяха световни шампиони.

15

Анонимен

преди 6 месеца

Национала е отражение на родното първенство, а то се развива според правилата на БФС. Щом няма добро родно първендтво, значи вината е на БФС. Кой да е виновен тогава? Като начало слагате като изискване за клубовете, през цялото игрово време да има минимум 7 футболиста в отбора с БГ паспорт и всяка година да изпращате по 15-20 млади треньори на стаж в Нидерландия или Франция за сметка на БФС. Само тези 2 неща са достатъчни ако ги бяхте въвели преди 15 години.

14

Анонимен

преди 6 месеца

*** нещастен. Нямал вина. База били направили. Добре че Уефа ви подари парите. Че 1 лев не дадохте от собствени приходи. Каква ви е работата,че не разбрах. Даже една програма на първенството неможете да направите. Пускате по 4 кръга напред кой мач кога ще се играе за първенството. Съдиите всеки кръг бутат Луноходец,а вие си траете. И така 12 г. Собственит на отбор държи правата за футболните мачове. Това го няма никъде в света. Президенти на клубове са в изпълкома. И това го няма никъде.

13

Нане Вуте

преди 6 месеца

БФС нямал вина ? Интересно а кой има? Съюза на инвалидите, сигурно! Аа сетих се ! Съюза на слепите " герои" от 1994.

12

aa1820

преди 6 месеца

Хубава работа ама ци....ска.

11

Гонзо

преди 6 месеца

Кво става бе ром? Как са по другите федерации? Големият разбирач, а родният футбол копае Марианската падина, под неговото ръководство.

10

Пенко

преди 6 месеца

Браво Лече, точно така е !

9

Боби перуката

преди 6 месеца

Денс денс денс

8

ЦСКА

преди 6 месеца

Този пле шив *** да се маха веднага, заедно с перуката !!!!!

7

Анонимен

преди 6 месеца

Само Емо Коста мълчи и се чуди дали е сгрешил със избора на електрическо пореше ,пред бензиново!

6

Бъди мъжкар

преди 6 месеца

Разбирам това недоволство,ама и вие ме разберетеЖена,децатрябва да храня!Кво друго на тез години?Незаменим си!!!Да,няма незаменими хора!Но ти не си човек,ти си бог!Ако не си,подай си оставката!Това е мъжко поведение!Не се инати като магаре на лед!!!Или само в страни,които са ни евро-партньори е нормално да подават оставки?!Нали там си играл?Коматчето,кокала,на баницата мекото ,как ще го дадеш на друг?!