58

toti

преди 6 месеца

ТО ТАМ ПО БЕЛИ НИКОГА В ТАЯ МРЪСОТИЯ НЯМА ДА СТАНЕТЕ,НО ПОНЕ СИ РБОТЕТЕ ТА ПО ДОПРЕ КОЛКО ГЛАД ДА ТЕ НАЛЕГНЕ.......

57

Анонимен

преди 6 месеца

До 59. Мисля че няма нужда повече да обяснявам нищо. Ти който си от "висшата раса" с две думи обясни всичко. Пази Боже сляпо да прогледне! :) :) :)

56

Do 58

преди 6 месеца

От твоя джоб, голтако, си е само пърцуцата и бирата в пластмасова бутилка. Ти не носиш нищо *** държавата. Издържаме я ИТ-тата, които плащаме на месец на бюджета толкова ще, колкото ти за 3 години.

55

Анонимен

преди 6 месеца

До 39. Няма реално финансиране от ЕС. България си плаща за членство в ЕС. А после тези пари се връщат под форма на финансиране. Танто за тунто. Т.е. ако твоите панели са финансирани от ЕС те де факто са от моя джоб..

54

ЯМБОЛИЯ

преди 6 месеца

Стига това комунистическо име. Градът е нов и е съставен от 3 села. Централното е Раковски. И защото има Раковски,пловдивско,да се казва Раковски на Марица. А по темата е просто и ясно. Стига въглища,а правете ВЕИ.

53

Анонимен

преди 6 месеца

До до 45 Бургас продават застоял хляб.. също както кметът им предлага застоял град и политики! Политиката на ГРОБ е заГРОБваща! В Димитровград не е ли техен човек кмета?

52

до 54

преди 6 месеца

Ям това, което си произведа (1200 декара земи имам, програмист по професия). Гледам *** 3 породи, ***, пуйки, кокошки, всякакви зеленчуци и плодове. И wow- всичко това е био и захранено на 101% от слънчева енергия. Това е бъдещето.

51

Анонимен

преди 6 месеца

До 52 Яж ток тогава!

50

Анонимен

преди 6 месеца

Айде стига с тия въглища! Не сме 17ти век.

49

до 51

преди 6 месеца

Ако имаме х площ за вългищна централа и същата х площ за ФЕЦ, то ФЕЦ генерира между 2 и 8 пъти мощността на въглищната централа. Така че не е баш ясно какво плямпаш.

48

Глад! Глад ви чака!

преди 6 месеца

Не е евтин тока от фотоволтаици! Тепърва обществото ще плаща цената, защото се съсипва земята, а тя ви храни!

47

до 45

преди 6 месеца

Особено община Бургас разясни отлично условията на кампанията. Една читава такава централка около 15kW (предостатъчна за къща и електромобил) ти е около 22000+- според завиди.

46

do 46

преди 6 месеца

Заповядай! ама няма да дойдеш никога. Тамън с удоволствие ще ти покажа кое как работи.

45

до 46

преди 6 месеца

Никъде няма да дойдеш. По-скоро ще дойдеш и от страх ще си идеш. Не смее увеличение на заплатата си да иска от страх, щял да идва на гости ахахахахаахах

44

Анонимен

преди 6 месеца

В Марица работят 30000 тотално ненужни на наша издръжка плъхове. Мариците генерират около 2% от тока у нас. Повече няма смисъл да говорим. Всичко трябва да се вложи във фотоволтаични централи и ветрогенератори.

43

Анонимен

преди 6 месеца

До 39 Добре, че каза от къде си, че се каним скоро с едни авери да ти дойдевм на гости. Така, че се приготви!

42

Анонимен

преди 6 месеца

Гледам пишете за фотоволтаици- наистина доста общини у нас направиха кампании народът да кандидатства. Финансират се 15 000лв. и 5000 за топла вода. Не се мотайте, а го направете! Особено, ако сте в къща, несравним кеф е! Ток не плащате. Не слушайте празни приказки кое било ефективно и кое- не, еле пък че и парите не ги плащате вие, а са по програма.

41

Добре дошли в новото

преди 6 месеца

До 41: нормално! Само си предствете какво ще означава за тях режим на тока! Аварийно спрели асансьори! неработещ интернет, банкомати и клетки на мобилни оператори! Затворени магазини докато няма ток. А ток няма да има най малко 2 часа, защото режима е 2 часа има, 2 часа няма. Тъмни улици и престъпност навсякъде, а и като те нападнат, няма да можеш да се свържеп със 112, щото няма мрежа! Няма светофари и нападения над тези които са в колите, защото там има мъни!

40

Анонимен

преди 6 месеца

народа не иска комунезам а кажи бе платена джендерска па-ча-вро какво се построи за 33 години - язови, завод , читалище, културен,дом - закриха теснолинейките - експреса софия пловдив 70 година беше час и 45 минути- сега 2 ч и 30 минути да не говорим за чайка експрес - 3 часа повече-от 70 до 89 г 6 реактора в белене- цялата разпределителна мрежа и от 89 година- край нямат

39

до 41

преди 6 месеца

Токът от въглища за крайния битов потребител е около 3%. Не знам за какви режими бълнуваш/