48

Анонимен

преди 6 месеца

48 Камионите отдавна заобикалят Сърбия, защото налага високи такси, тъй като за нея не важат утвърдените в ЕС. Всички минават през Румъния.

47

Евала Радев

преди 6 месеца

Неоспорим кандидат за новите антинобелови награди е българския президент Радев. Той е единственият президент в света,който страда,че държавата на която е президент ще получи повече приходи за сметка на чужда компания

46

Анонимен

преди 6 месеца

Безумната стойност на таксата дойде от некадърността на Кокорчо да направи реалистичен бюджет и сега търси пари по камък и дърво

45

Сссс

преди 6 месеца

Ами Сърбия ще въведе такса 50евро за БГ камиони и ще се оправи работата....😁

44

Анонимен

преди 6 месеца

Което означава, че трябва са има контрол и газа да бъде спрян, ако е руски.

43

България

преди 6 месеца

Си я въртят всички на малкия си пръст.ПРОСТО ЗАЩО *** НИ УПРАВНИЦИ СА АЛЧНИ И ПРОДАЖНИ НЕМИЛЕЕЩИ ЗА НАРОДА СИ!

42

Анонимен

преди 6 месеца

Руснаците храбро бомбардират украински домове, А НА ФРОНТА ПОГРЕБАХА МИЛИОНИ ТОНОВЕ СТАЛИНСКО СТАРО ЖЕЛЯЗО И СТОТИЦИ ХИЛЯДИ МУЖИКА. МИЛИОНИ СА ФИЗИЧЕСКИ И ПСИХИЧЕСКИ ОСАКАТЕНИТЕ РУСКИ ИНВАЛИДИ ! ТОВА Е ЕДИНСТВЕНАТА ПЕЧАЛБА ОТ БЕЗУМНАТАовеннаОсераЦИЯ ! От 1917 до днес над 30 милиона интелектуалци и учени напуснаха Болшевишката Диктатура Русия, която се върна в Средновековието.

41

Анонимен

преди 6 месеца

Рязко ще намалее финансирането на бсп и *** Клети ми копейкин защо не си стоя в максуда махала

40

Анонимен

преди 6 месеца

Германия е Увеличила 12 пъти вноса на Руски Петрол тази година до този момент!!!!-:) Интереса си гледат немците а не " политиката"!-:)

39

Изкуствен Интелект

преди 6 месеца

ОТКРИ ЛИПСАТА НА ИНТЕЛЕКТ В КРЕМЪЛ...

38

Анонимен

преди 6 месеца

Газпром е търговец. Може да продава газ от Тамбукту! Тавани и ограничения са абсурдни! Сключена си дългосрочен договэр като не желаете борсови скокове!

37

Анонимен

преди 6 месеца

КИТАЙСКИ ГРОБИЩА ЗА ЧИСТО НОВИ КОЛИ И ВЕЛОСИПЕДИ Милиони нови китайски велосипеди и неизползвани китайски коли ръждясват на площадки на открито, защото са непродаваеми и няма място за тях нито в заводите, нито в складовете на дистрибуторите. Заводите теглят заеми от банките, за да не спре производството и да не нарастне критично процентът на безработица. Увеличава се броят на КИТАЙСКИТЕ градове ПРИЗРАЦИ с празни неизползвани жилищни квартали, дело на фалирали СТРОИТЕЛНИ компании ПИРАМИДИ

36

Москва

преди 6 месеца

Българите са руски роби и трябва да пренасят руската газ безплатно.

35

Анонимен

преди 6 месеца

До РУССКИЙ ОККУПАНТ Произнася се гас а се пише гаС или гаЗ според това дали е член и др. Ти си неграмотен. Таксата е една и не може да се променя до новия договор но той е след 20 г. така че дотогава са я уговорили но след 20 г. може да няма война или съвзем друга тръба. По други договори бг има право да слага друга такса и така Денков се прави само че цака руснаците.

34

Анонимен

преди 6 месеца

Да сложим Киро,Асен и Урсула да го миришат. Те са познавачи.

33

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 месеца

До Анонимен 35 Глупости на търкалета. Плаща се за преминало количество, а не на ангро! И вземи се научи един път за винаги, че се пише и произнася гаЗ, а не гаС. Баси евроатлантическата мисирка !

32

Fena

преди 6 месеца

Поредната Mишka, дето си няма понятие от енергетика, но се изтъпанил да дава акъл! Др. Димитров, няма как Газпром да каже, че газът не е руски! От Русия идват 4 тръби и излизат около градчето Къикьой в Турция. 2 от тях отиват в мрежата на Боташ и дават това, което ние пренасяхме преди от Украйна. Другите 2 нямат никаква връзка:кран, тройник или отклонение в Турция! Идват директно тук,а ние пренасяме газа към Сърбия. Не знае мрежата, но дава акъл - всички по телевизиите са такива "ястреби"...

31

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 месеца

Или просто ГаЗпром (Анонимен 33, върни се училище и се научи да пишеш!) просто може да не плати наложените 20 евро за киловат . Защото плащането на транзите става не предварително , а в края на годината . И ще стъпят на тезата че такава такса не епредвидена в договора за транзит на гаЗ !

30

Анонимен

преди 6 месеца

Не може да се извърти Гаспром защото е платила за транзита на руска гас. Това са измислици на Пламен.

29

Анонимен

преди 6 месеца

През турска тръба става турски а и там влиза и катарски и азерски и газа се меша. България го купува вече от Турция и Турция плаща на Русия в рубли или каквото ще но бг плаща $ на Турция.