130

Петров

преди 6 месеца

Приятели, когато на сцената е Кокито Василев и ви замаява с врели-некипели, погледнете къде е Слънцето! Този индивид е една от многото човешки пародии през последните 33годинки! Само ще ви припомня, че беше предложен за МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ не от кой да е, а от самия ТурбоФолк-Трубадур и Творец Слави НямаТакъв-Трифонов, а годинки преди това лъскаше чепиците и сандалите на "Великия" Симеон Две, като през останалото време му целуваше ***! За жалост, "ЕКСПЕРТИ", като Никалашката брой нямат!!!Петров, бивш комшия на Юл.Вучков!

129

Анонимен

преди 6 месеца

Махалите ще се напълнят с S- класи.

128

Анонимен

преди 6 месеца

КОКЕР ШПАНЬОЛЧЕ НЕ ДРЪНКАЙ ГЛУУПОСТИИИ, НИКОЙ НЕ НИ Е ДАВАЛ НИЩО, А НИ ВЗИМАХА И ЕРГЕНСКИ ДАНЪК!!...

127

До Анонимен 92

преди 6 месеца

Жените няма да отлагат раждането за след 35-годишна възраст, ако още на 23 г. имаха шанс да срещнат мъж, който да иска да се ожени и да може да издържа семейство. Но по неволя се нагърбват сами да създадат условия за отглеждане на дете, след като младите мъже масово бягат от женитбата като дявол от тамян, а ако случайно се излъжат да се оженят, в повечето случаи не могат да изхранят дори само себе си.

126

Апел

преди 6 месеца

Такава финансова подкрепа само на пълнолетни родители, които имат поне средно образование. Стига вече развъждане на безполезни и дори вредни нищоправци!

125

Йово

преди 6 месеца

Популизъм в действие! От къде да се вземат тези пари, може би ще спрем да плащаме таксите си към ЕС и НАТО. Може би ще спрем финансовите задължения за Украйна и бежанците които сме поели към ЕС. Вероятно политиците и фирмите свързани с тях ще спрат да източват държавата в името на благородна кауза. ВСИЧКИ ЗНАЕМ, ЧЕ ТОВА НЯМА ДА СТАНЕ!

124

напишете в гугъла

преди 6 месеца

150 000 репродуктивни проблеми. Прочете и помислете откъде да докарате лекари, които да помогнат на тези хора. Това са хора, които са готови материално да гледат деца, но не могат да ги създадат. Така реално ще се помогне на демографията. А не чрез раздаване на пари, което при много бели просто няма да подейства.

123

Трябва

преди 6 месеца

излизане от Зелената сделка, а не да се взима от едни хора, за да се дава на други.

122

Анонимен

преди 6 месеца

По-малко се раждат, защото родените в детеродна възраст са по-малко на брой. При социализма се раждаха повече, но те излязоха от детеродна възраст и затова сега се раждат по-малко и още по-малко ще се раждат. Единственият вариант за по-нормална раждаемост е нормализиране на доходите, но това няма да стане заради алчността на дебеловратите бизнесмени.

121

този

преди 6 месеца

Малък Мук защо не млъкне завинаги и не се скрие някъде? Какво само се бута да се пробута, пак иска да влезе в управление и да *** още.

120

да се осъдят

преди 6 месеца

всички крали и всички правили разни далавери. Точно този Василев и такива като него разпродадоха активи за милиарди на безценица на шепа хора.

119

А и както някой

преди 6 месеца

май по-долу вметна, това даване на готови пари, може само да докара алкохолизъм и други пороци в семействата. Трябва да се осъдят всички, които са крали през тези 30 години

118

Не, не трябва да се

преди 6 месеца

взима от тези без деца, за да се дава на тези с. Ергенски данък вече е имало през социализма и той не е довел до нищо положително.

117

да направи живота

преди 6 месеца

тук по-привлекателен, отколкото развитите европейски държави. Не знам защо 30 и няколко години се краде толкова брутално, а сега изведнъж, щото "няма кадри" и айде да даваме по 20 000 лева. Тези пари са подигравка и унижение за всеки нормален бял човек.

116

по-малко се

преди 6 месеца

раждат, защото в родените в детеродна възраст са по-малко на брой. В социализма са се раждали повече, просто защото е имало много родени от царско време, затова са се раждали повече през социализма, но са правили и много повече аборти. 2007 влязохме в EU и заминаването в чужбина стана много по-лесно. Това много допринесе за по-малкото раждания тук. Държава трябва не да раздава по 20 000 или 50 000, а

115

Анонимен

преди 6 месеца

Да се правим на социална държава е огромна грешка. Колкото повече пари се раздават като социални помощи, толкова по-зле става.

114

Анонимен

преди 6 месеца

Да се дават пари е много лоша идея. Добрата идея е държавата да взима или да взима по-малко. Нормалното е държавата да взима от хората без деца и да взима по-малко от хората с деца.

113

Анонимен

преди 6 месеца

Така е при капитализма - пари няма, няма и деца. В първите две години след реставрацията на капитализма се раждаха два пъти по-малко деца. После леко започнаха да се увеличават и стигнаха до 81 хиляди през 2009, но тогава дойде ГЕРБ на власт и ражданията бързо намаляха и през 2022 стигнахме до 59,5 хиляди деца. За сравнение през 1980-1989 бяха средно около 137 хиляди родени деца на година.

112

До Пак ли комунизъм?

преди 6 месеца

До Пак ли комунизъм?И сега държавата ви регулира всичко. Каквото кажат Кобургите (ЕС) и Терзиевите (сДС), това и става.

111

Анонимен

преди 6 месеца

Добра идея с 20 000 лв и с децките А иначе копейките да се успокоят Това ще важи само за РАБОТЕЩИ родители 20.000 но не на веднъж А месечно но само ако работят С децките също.Не работи?? ..спират ги!