38

123

преди 7 месеца

Нищо не поскъпва и показател за това са коментарите. Само 40 до тук. Кога е било статия за имоти да има по-малко от 150 коментара. На хората тотално им е секнал интересът към имотите. Не спад ами срив на цените ще има.

37

Анонимен

преди 7 месеца

Брокерите са изгладнели, а лихвите още не са се вдигнали кой знае колко. Тепърва предстоят тежки времена за купувачи със заеми, продавачи, брокери, строители и т.н.т по веригата на бизнеса с тухли и хоросан.

36

И ОЩЕ

преди 7 месеца

Знаем в кака държава живеем - тези неща строители и инвеститори знаят много добре - знаят какво ще последва след 1-2-5 години и т.н. Затова най-вероятно ще натиснат политиците да приемат закон. Някаква измишльотина там, че не може да се живее в панелка на повече от 50г или къща на 70г и ще трябва да се събарят и строят наново. С други думи - политици и бизнесмени оп ваат народа - това няма как да се спре. Наичините просто се сменят. Какво си мислите? Че строителната мафия ще се предаде и фалира?

35

СМЯТАЙТЕ

преди 7 месеца

Реалните сделки са почти нула. Или казано на техен език: "Купувачите вече са по-придирчиви." ХА ХА Цените ще се задържат или ще паднат малко. Така могат да устискат година-две. След това прегладнелите строители, инвеститори и т.н. ще трябва да продават на кой колко предложи защото им трябват пари! След около две години ще има нещо като спукана гума - ще почне да изпуска яко (да падат цени) но чак бум и срив не. Много е просто - няма кой вече да купува. Строителството не е безкраен пазар.

34

Анонимен

преди 7 месеца

Ето го имота в Сочи . Смятах го по 90 рубли долара излиза - 155 555 долара . За какво да купувам в София ? По добре ли се живее в София отколкото в Сочи ? https://dzen.ru/video/watch/646df36ed5cec10383a9e160

33

Анонимен

преди 7 месеца

Купувачите вече са по-придирчиви. Когато могат да купят нещо на същата цена, но в по-хубава сграда с по-добро планиране на пространството, което дава допълнителна стойност, те избират да се насочат натам, вместо стандартното ново строителство.''по-умно'' изкаване надали има.Нещо от сорта свършиха се баламите които просто перат пари останахме само със интелигентните които неискат от 100кадрата 40 светло.

32

Анонимен

преди 7 месеца

Недвижимость в Сочи". В этом видео я покажу вам дом в Сочи по цене земельного участка! Дом имеет общую площадь 120 м², расположен на Сухумском шоссе между Хостой и Кудепстой, имеет два этажа и мансарду, хороший ремонт, укомплектован мебелью и техникой, во дворе много разнообразной растительности, есть недостроенный гараж.Прямой вид на море. 14 милиона рубли . Два пъти по малко от София без морски изглед .

31

Анонимен

преди 7 месеца

И още ще поскъпне кога влезе еврото ,имаш в банка 50000 лв искаш да купиш къща на село,отиваше в банката и се оказва че еврото се продава на 2.50 ,а не на сегашния курс ,които ни залъгват политици и банки,че еврото остава същия курс защото сме биле в борд,това го каза човека който е измислил тия бордове ,по тв за това си купете сега ,преди еврото )

30

Анонимен

преди 7 месеца

Имало плато . Като вдигнат още малко лихфите ЧСИ тата да изкачат от храстите да видим туй плато на какви цени ще е . И през 2008 тъй платото много долу отиде . Като дойде плато става лошо .

29

Анонимен

преди 7 месеца

Панелките станаха на 50 години, както и другата шир-потреба от соц времето. Много хора се измъкват от тях и търсят ново строителство вън от фавелите.

28

Алов

преди 7 месеца

Всеки си търси печалбата и да храни семействата няма какво да се ядосваме. Брокерите искат по % от двете страни, който продава иска максимално, тия дето строят, работнциите и т.н.,но някой трябва да плаща. ТОва е копуваа,но и той няма пари и дава банката. Ако всемете 400000 ле кредит за тристаен на 2.5% лихва давате на година 10 000лв лийва и 8к глвница,а не можете и 12к да вземете от наем, не се лъжете,а при 5.5% милилили сте

27

Анонимен

преди 7 месеца

някой от тези брокерчета да спомене за ДЕМОГРАВСКИЯТ проблем, българите все по малко раждат и то 1 дете , по тъмните българи раждат по 8 ....и след 7-8 г България ще разчита на тези деца дето са родени преди 11-13 години да са движещата сила на икономиката да плащат данъци и да купуват 2 стайни апартаменти по 288 хил евра ..Е КАК ЩЕ СТАНЕ не знам

26

ББ

преди 7 месеца

Сега на мода е да плашат с прииждащи чужденци. Ама вие съвсе имате народа за п рост(може и да сте прави). Нека си спомним как преди влизането ни в ЕС всички чакаха ордите чужденци да изкупуват имоти в България. Сега предстои влизане в еврозоната. Историята не се повтаря, но се римува. Завършекът няма да е по-различен, колкото и платени статии да пускате. Всяко нещо е стабилно, докато вече не е, това включва имотният пазар.

25

Анонимен

преди 7 месеца

Ако дойде Путин ще ги срине блоковете и цените .

24

Алекс

преди 7 месеца

Брокерчетата с половин уста започват да признават очевидното.Цените падат и ще продължат да падат.

23

Анонимен

преди 7 месеца

Продавайте излишните си жилища и купувайте злато. Физическо злато.

22

Анонимен

преди 7 месеца

Че те да ся поевтинявали някога?

21

Анонимен

преди 7 месеца

Е сега като надойдат евреи,които искат да се заселят заради войната и цените ще литнат.

20

Анонимен

преди 7 месеца

До 19 Моите впечатления са други. В стария Лозенец има доста трайно живеещи в София чужденци, включително и двама американци. Взели си по едно куче, разхождат се из Борисова, хвалят храната (явно сравняват с американската) и си живеят добре. А около Докторска е пълно с работещи тук западняци. Големите ни градове няма да останат празни. Ако межд. обстановка продължи да се нажежава, доста ще се напълни България, както вече се случва в Унгария, Словения, Чехия...

19

Анонимен

преди 7 месеца

до 16 Има един от Фарьорските о-ви има канал в ютюб и обикаля страните по света и пита хората, кои страни харесват и кои страни мразят и скоро е качил епизод от Гренландия и ги пита кои страни харесват и една гренландка каза България. :)