30

Христо Христов

преди 7 месеца

Лукойл е на евреите от холандската ING. Тях питайте що не плащат данъци.

29

До Георги

преди 7 месеца

И ритна ли го накрая?

28

Анонимен

преди 7 месеца

Че кой го пита Борисов ли?

27

Георги

преди 7 месеца

И дядо навремето разправяше, че няма да си продава земята, ама после като тръгна по жени и хазарт и разпродаде всичко. Баба всяка сутрин като си идваше пиян го кълнеше да го ритне магарето дано.

26

иван вазов

преди 7 месеца

"кат русия няма втора, тъй велика на света - тя е нашата опора, тя е нашта висота"....росенчо изглежда е спал в тоя час по родинознание!

25

Анонимен

преди 7 месеца

Росене кой ще ти плаща данъците бе?! Фолксваген ли дето избра Турция за завода срещу колко милиарда субсидия? Дали ще им платиш авансово като помощ едни милиарди или просто няма да ти плащат данъци каква толкова разлика? Или гледате след вас трева да не расте, а вие ще хванете канадите подло е това!!!

24

Крим не е руски

преди 7 месеца

На следващите избори г-н Плевнелиев ще спечели. Обичан е от миилиони българи.

23

Анонимен

преди 7 месеца

Тоя недкладен пенделлл кво ми го показвате !

22

абе

преди 7 месеца

ще ми изгониш дядовия! лукойл казват - ние въобще не сме мислили за продажба!...ще слушаме канадски простотии!

21

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 27 Борисов магаре да върже ще спечели избористе, но не и ако върже Цецка Цачева.

20

Анонимен

преди 7 месеца

За туй ли бяха протестите пред кабинета Борисоф....,,Барселона гейт " е спрян.И още същият юни, когато ,,сглобката " Габриел Денков се случва, Бащата на Борислава Йовчева , мис бикини , е платил данъка си В размер на 267 000 лв .Сега....НАП защо не тръгва на проверка.Кск един електротехник има милиони.Ал Капоне ряпа да яде.Той е влязъл в затвора за данъци.Йвчев няма да влезе за данъци...

19

Анонимен

преди 7 месеца

Гледам че русофилите се упражняват по надплюване по Плевнелиев. Защо винаги е така? Отговорът е тривиален, защото Плевнелиев има повече акъл от всички български русофили взети заедно.

18

Анонимен

преди 7 месеца

Комунистите изграждат небесата . Комсумолците след тях малчът . Пелвналиьо ,Плевналиьо и магаре да беше сложил боко комуниста щяха да го изберат га.нювците :)))

17

Анонимен

преди 7 месеца

Остана да кажеш и на кой щото руснаците няма да го продадат току така на западна компания най много на някой арабин да го дадат например на кингдом холдинг

16

Анонимен

преди 7 месеца

Току що научих новината скъпи съотечественици , че , Георги Йовчев, Бащата на Борислава от ,,Барселона гейт" , е платил 267 000 лв данък.И това се случва , защото още юни , когато се сглобява кабинетът Денков Габриел , преследването за пране на пари се спира.И Йовчев е законен собственик на милиони.Откъде ги има ????. НАП няма намерение да пита бащата на Борислава от къде са.А той е обикновен електротехник....Как да гласувам пак за ,,Продължаваме подмяната"...За това ли бяха протестите пред каб

15

Анонимен

преди 7 месеца

23 Румъния и Албания изгониха частната фирма "Лукойл", зощо България да неможе?

14

Анонимен

преди 7 месеца

Плевнелиев дали знае, че Лукойл е частна фирма?

13

Анонимен

преди 7 месеца

Току що научих новината скъпи съотечественици , че , че Георги Йовчев, Бащата на Борислава от ,,Барселона гейт" , е платил 267 000 лв данък.И това се случва , защото още юни , когато се сглобява кабинетът Денков Габриел , преследването за пране на пари се спира.И Йовчев е законен собственик на милиони.Откъдежги има ????. НАП на намерение да пита бащата на Борислава от къде са.А той е обикновен електротехник....Как да гласувам пак за ,,Продължаваме подмяната"...Да вървят по дя..

12

Анонимен

преди 7 месеца

Жива да не бях . Комсомолския секретар да дава акъл на боко комуниста ръкопляскал бурно по конгресите . Съвсем се скапа тая държава. А кви комсомолци имаше навремето !!!

11

Анонимен

преди 7 месеца

Недраго ми е да виждам Плевнелиев, че и сложил укропитежкия флаг на реверът си.