28

Анонимен

преди 6 месеца

На мошетата им дай да се изкарват пак жертви

27

Анонимен

преди 6 месеца

От родословното дърво на Сим много народ са семити,семити,семити много семити протестираха,но накрая им писна от семитите на Цион що се мислили за мъдреци как да ограбят останалите семити,че да ги затрият без земя да ги оставят,без рода.

26

Анонимен

преди 6 месеца

До Атос - Турците в Германия работят, иранците не знам какво правят, но дали и 5% от арабите работят, един Господ знае. Останалите са постигнали вековечната си мечта - да лежат от кълка на кълка и друг да ги храни даром. Не знам какво си въобразяваше Меркел или просто изпълняваше нечие нареждане, чиято цел съвсем не е просперитетът на Германия и на Европа като цяло.

25

Атос

преди 6 месеца

В Германия има някой и друг милион араби,освен това иранци,към пет милиона турци.Това обаче не се споменава.Затова пък се подчертава,че е в Берлин,че е в Германия ,а и нацистите не се пропускат.Сега се очаква червената армия със своите щикове да освободи евреите в Германия,колкото и да са.

24

Анонимен

преди 6 месеца

антисемитизъм или анти тероризъм?

23

Анонимен

преди 6 месеца

На снимката, илюстрираща "антисемитизма" пише "СПРЕТЕ ГЕНОЦИДА, ОСВОБОДЕТЕ ПАЛЕСТИНА". Интересно въобще знаете ли какво пишете и какво публикувате.

22

Анонимен

преди 6 месеца

Време е Европа да върне мигрантите обратно в близкия изток.

21

Чичко с мустачки

преди 6 месеца

Сега видяхте ли че аз бях прав !

20

Анонимен

преди 6 месеца

В Берлин има ли германци?

19

блицкриг

преди 6 месеца

Берлинските араби (семити), станали антисемити?!

18

Виц

преди 6 месеца

Един влиза в бар и си поръчва уиски. !, 21 3....бармана пита кога ще си платиш? Дай още едно, че ще се почва. Дава бармана: 1, 2, 3. Абе ти кога ще си платиш? оня:Ето, почна се.

17

Анонимен

преди 6 месеца

Е те в Германия по анонс си "обичат" евреите

16

До 18

преди 6 месеца

Защото Бог е на тяхна страна.

15

Анонимен

преди 6 месеца

Стигна се до там,че хората,които защитават други хора и правото им на дом и родина биват наричани антисемити. Браво бе,как не ви е срам .Тази с плаката на снимката,не виждам нищо антисемитско написано.Откъде ги измислят такива статии не знам. Явно вече съществува семейство на истината

14

До 12

преди 6 месеца

Ако наистина ги избиваха като пилци, нямаше да има жив палестинец. А истината е следната - много палестинци имат израелско гражданство, учат, работят и живеят в Израел, имат израелски приятели и партньори, и т.н. За читавите палестинци т.е. за онези, които не са промити от ислямистка пропаганда, Израел е шанс за по-добър живот. С други думи онези, които желаят да се интегрират, се интегрират успешно и никой не ги спира.

13

Анонимен

преди 6 месеца

Единствените, които протестират против Израел, са арабите и рубладжиите. Другите им стискаме палци!

12

Христо Христов

преди 6 месеца

До ПроСоТоБонбончо, снощи идвах до твоя терен там в храстите зад будките, за да ти прошнуровам марксисткото дyпeнце, обаче много голяма навалица имаше. Беше пълно с църни другари с извадени папури и се чуваха крясъци и пъшкане. Явно някакви гупови изпълнения се чуваха. И неква лампа светеше. Откъде взимаш ток за тоя терен в храстите, не знам. Обаче аз не харесвам такива масовки и си тръгнах.

11

Анонимен

преди 6 месеца

До 8 ,терористи са Израел ,от 60 г Ги избиват като пилци

10

999

преди 6 месеца

Нееее,хората протестират срещу ционизма и неговата расова теория.А това няма нищо общо със семитите.

9

1

преди 6 месеца

Германците си напълниха държавата с какви ли не мургавелковци. Но както е тръгнало е много вероятно пак да се появи политик с малки мустачки и да разчисти терена. Като знам какви образи , доскорошни жители на филиповци, столипиново и комлука им изпратихме ми е много интересно кога търпението на германците ще се изчерпи.