35

Нека познаем...

преди 7 месеца

ДъПъСъ - електората?!?!?

34

Анонимен

преди 7 месеца

НИЕ ОТ ЧУЖБИНА НАБЛЮДАВАМЕ С КАКВО СЕ ЗАНИМАВАТЕ ! ЗАЩО ДА ВИ ПРАВЯТ КОМПРОМИСИ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ? ДОКАТО НЕ СЕ ИЗЛЕКУВАТЕ ОТ БОЛЕСТТА БОЛШЕВИЗЪМ БАНДИТИЗЪМ И НЕ СПРЕТЕ ДА ЛЪЖЕТЕ И КРАДЕТЕ, ДОКАТО НЕ СЕ ХВАНЕТЕ ЗА РАБОТА, НЯМА ШЕНГЕН ЗА ВАС ! НА ЕВРОПА ИМ СТИГА ЕДИН ВИКТОР ОРБАН, втораГЮВЕНДИЯ НЕ ИМ ТРЯБВА !

33

карачанаков

преди 7 месеца

,,9 ДНИ преди местните избори броят на живеещите на един адрес рязко се увеличава, сочи справка в ГРАО.,, Алоу какви 9 ДНИ слезте малко на земята и стига с подобни лъжи за да можеш да гласуваш по настоящ адрес трябва да си се регистрирал преди 28.04.2023г. това се пише и в заявлението за гласува,а срокът за подаване на заявления за гласуване бе до 14.10.23г .

32

и както е било преди

преди 8 месеца

И сигурно на тези адреси регистрираните ще са гласове за ДПС и ГЕРБ както е било и преди

31

Общината,като

преди 8 месеца

ги е регистрирала,променила ли е данъка и такса смет на адреса?А тези,регистрирани в апартаменти,плащат ли за входа? Най-вероятно не.Защо общината и домоуправителите спят?

30

Анонимен

преди 8 месеца

България е дъното. Клоака

29

Анонимен

преди 8 месеца

Много просто. Не ги е приютила.. те си живеят в отделни къщи.

28

Анонимен

преди 8 месеца

И в Елин Пелин е същата работа.

27

Анонимен

преди 8 месеца

Чакай да позная - 651 са гласували за *** и има една невалидна бюлетина.

26

:D

преди 8 месеца

Току що по bTV (boykoTV) казаха, че в Газа има "насилствено" отвлечени хора. :D Не че нещо, ама как може едно отвличане да не е насилствено. Това е все едно да те убият, без насилие. ХАХАХАХАА има нещо много сбъркано в нашето общество.

25

Ед Шеридан

преди 8 месеца

Яжте, пийте, Путин черпи. БСП, Възраждане, ИТН, ГЕРБ, Радев, ПП, ДПС - Путин плаща, вие гласувате. България под руско робство. Мъка! МЪККААА!

24

Антон Кмета

преди 8 месеца

Не ме интересуват местните избори - важното е ГЕРБ да падне в София. От там нататък - всичко с времето си.

23

Каканарин

преди 8 месеца

хА-Йхайахахаа некой свестен кандидат-кмет у Стамболийски го закъса :D само далавери са ви в главите, нищо смислено. Стойте си в лaйнатa.

22

Леля Смърка

преди 8 месеца

Тия са цвета на нацията, не ги бутайте. Това е Суверена на слави трифонов, който ще го вкара в общината.

21

Добър човек

преди 8 месеца

Аз ще гласувам за Луна, ако пак се кандидатира. Тя е най-надеждния кандидат. Още си пускам клипчетата как караше Лупи да се подписва, че не е комунист

20

Ни в клин Ни в ръкав

преди 8 месеца

За Възраждане гласуват основно роми.

19

ВЪЗРАЖДАНЕ ЦИГАНИ

преди 8 месеца

Коци Копейката мълчи... вече 21 дни ПОЗОРНО МЪЛЧИ за поругаването на химна от неговия ромски електорат.

18

Само Свестни

преди 8 месеца

Само свестни са кандидати за политици, за това само свестни гласуват за тях. Това е цялата философия.

17

Една нормална партия

преди 8 месеца

Гласоподаватели за ГЕРБ, ДПС, БСП и Възраждане. ПП и ИТН си печелят гласовете с ала-бала през Рундьо. Ама сега няма да ги огрее. Една нормална партия няаме. Имаме само ненормални. Не само. Имаме и една дето е санкционирана по Магнитски - партията на Васи Божката.

16

Защо никой не пита?

преди 8 месеца

Защо никой не пита защо Възраждане не възроптава срещу тези безобразия? Те нали са борци за правдата и за добруването на народа. За семейните ценности? Какви семейни ценности са това 650 човека в една къща? Майтапа на страна, но как ще ме убедите, с оглед написаното по-горе, че тази "еднофамилна" къща с 650 човека рода, няма да гласува за Костадин Костадинов? Та Путин е най-богатия човек на планетата - нищо не му пречи да извади 50 хиляди марки и да плати на ромите за да фъргат на Копейката?