23

Анонимен

преди 6 месеца

Вие плашите ,ама сте съучастници.Изписвате торби с лекарства за децата,всеки път различни при това.Един *** ми излиза 100 лева.Искам още едно дете,но това е чисто самоубийство в това блато.

22

Пациент

преди 6 месеца

От м.март е наличен софтуера и досега нито лекарите ,нито фармацевтите са запознати с него от немърливост и некомпетентност.крайно време е да не се обвинява само правителството. За тази ситуация виновни са единствено лекарите и фармацевтите.след като в цял свят от десетилетия може,защо само в България да не може? Нима ние сме най глуповатия народ на света? Все повече си мисля, че е така.

21

как мислите,ще иде

преди 6 месеца

ли някой да гласува за подобно безчинство,така отчитате някаква,,работа,, В ПАРЛАМЕНТА СЕ КАРАТЕ КАТО *** И НИЩО НЕ СЕ ВЪРШИ,ИМИТАЦИЯ НА НЕЩО СИ,АКО РАБОТИТЕ В НЯКОЯ ФИРМА СОБСТВЕНИКЪТ ДАЛИ БИ ВИ ТЪРПЯЛ ,ЧЕ ДАЖЕ И ДА ВИ ПЛАЩА-ВИЕ СТЕ МИЗЕРАБЕЛИ

20

Анонимен

преди 6 месеца

Всеки народ си заслужава съдбата.

19

Анонимен

преди 6 месеца

До 16 страховито звучи, като живите мътви.

18

Анонимен

преди 6 месеца

лекарската мафия не може да се разбере с аптекарската мафия и пациантите виновни

17

Анонимен

преди 6 месеца

До аз Точно така! Все едно да забраниш дизеловите и бензиновите автомобили от утре, а да оставиш само електричките - и това маскирано като грижа към хората с бронхиална астма!

16

аз

преди 6 месеца

Трябва да важат и двата вида рецепти. Забраната на хартиените е все едно да забраниш дизеловите коли и да останат само бензиновите.

15

Анонимен

преди 6 месеца

Скоро да очакваме разбитие аптеки и борба за оцеляване на болни хора

14

Анонимен

преди 6 месеца

Министър Който каза че няма да се върне хартиена рецепта никога е човек терорист готов да прави всичко за посолството

13

Анонимен

преди 6 месеца

E-рецептите не се въвеждат от грижа за пациентите. Това е просто една стъпка за стадото към дигиталната каторга. Разберете го и кажете НЕ на подобни "улеснения", иначе децата ви ще ви проклинат заради света, който с бездействието си подготвяте за тях.

12

некадърници

преди 6 месеца

Това си е геноцид отвсякъде! Колко народ ще измре, докато се опитва по някакъв начин да се лекува. Разкарват хората да ходят по няколко пъти до личните си лекари и да висят с часове по опашки. Абсолютно безобразие!

11

Ром'с

преди 6 месеца

Лекарите защо не плащат данаци? Не издават нито една касова бележка...Смен Василев спи ли ?

10

Анонимен

преди 6 месеца

До Честита Промяна! Работа трябва, работа, работа, работа! Всеки трябва да се КьОРИ в смартфона си и да "копае"! И лекари, и пациенти..и фармацевти!

9

Да обясня с две думи

преди 6 месеца

ХАРТИЕНА РЕЦЕПТА изписана от ЛЕКАР има ВСИЧКИ АТРИБУТИ ПО ЗАКОН!!! ПОДПИС, ПЕЧАТ НА ЛЕКАРЯ, УИН КОД, ДАТА, ИМЕНА НА ПАЦИЕНТА, AДРЕС НА ПАЦИЕНТА, ЕГН!!! КАКВО ОЩЕ ПОВЕЧЕ ИСКАТ ЧИНОВНИЦИТЕ ТУК??? Пръстов отпечатък на ЛЕКАРЯ и ПАЦИЕНТА ЛИ??? МИЗЕРНИЦИ! Ще се гаврят и е..бав,,ат с хората!!! И НЕ, НЕ Е ИЗИСКВАНЕ НА ЕС ТОВА - В ЕВРОПА САМО ЕДНА ДЪРЖАВА ИМА САМО ЕЛЕКТРОННИ РЕЦЕПТИ - ЛЮКСЕМБУРГ!!! Навсякъде другаде има и ХАРТИЕНИ РЕЦЕПТИ, абсолютно ЗАКОННИ И ВАЛИДНИ!!!!

8

Наско ментата

преди 6 месеца

Проблема сега не са рецептите а изсветляване знае се кой на кого какво изписва,а това не устройства лекарите ,защото като изпишеш нещо ,ако има проблем се знае вече кой какво е изписал ,а и аптеките изсветляват кой какви лекарства и на какви цени и фармацевтични компании обслужва.Защо от години се говори за електронно здравеопазване а нищо не се прави,риба се лови най-добре в мътни води

7

Куку

преди 6 месеца

Какви е- рецепти бе,здравеопазване в България просто няма,къде от корупция,къде от незнание, още по лошо не малко хора не са за тази високоотговорна работа!Нямаш ли познати и близки медици направо лягай и мри!

6

Анонимен

преди 6 месеца

Народът е с вас, лекари и аптекари, живи и здрави да сте.

5

Дянков

преди 6 месеца

Туй са терористи! Нито крачка назад! Само електронни рецепти, а от другия месец и електронни лекарства! След една-две години - само електронна България. Нито крачка назад!

4

Д-Р Менгеле

преди 6 месеца

Искат да ни унищожат и ликвидират по бързо от предвиденото. Без значение дали си плащаш или не.